fatoş kociş tülümüzü yaptırdı dün
bide nevresim aldırdım bebeklere yorgan yapılacak nevresimi mecburen kocişe ısmarladım:26::26:iğrençççç bişey almışbu erkekler ne alem yaaaaa bende kendimce diyorum babası kendi zevkine göre alsın diye
neyse beğenmiş gibi yaptık artık
evt cnm resimde gördüm tülünüzü çok güzel olmuşş
ahh bu erkek milleti yokmuuu hiçbişeyden anlamıyorlar yaaaa
kaşınmazmıyım kız ayaklarımı bileklerden kesip atasım geliyorrbi krem aldık onu sürünce 1 saat rahatlıyorum sadece
off kamer yaaa şu son zamanlarda geçsedee sendee rahata kavuşsan bee çok zorluyorr bu tosuncuklar anneleriniiii
sorma canım aynen hepimiz sağlıcakla kurtulalım
az kaldı kızzzzhele benim 37 de alınırsa 19-20 günüm filan kaldı:18::18::18::18:son zamanlar hiç geçmiyor hakketten
fotoşum kociş çay çekirdek getirdi karşılığında da bilgisayarı istiyor canımveriyim bari yazık sonra görüşürüz iyiakşamlarrr
fatoş ben aramadım canım ferhanı yarın ararım olmazsa
lara bende farkettim tülünüzü güle güle kullanın. eee erkek milletinin bu konulardan anlamadığı belli bizimkide hiç anlamaz o yüzden güvenipte sipariş veremem
ben aradım az önce kocişin telinden meşgule attı meşguldü sanırsam:26::26::26::26::26:
belkide canım dediğin gibi müsait değildir
evt evtttt belkide bebişlerini emziriyordurrrrr
zannetmem sezeryanda hiç duymadım hemen sütü gelen
ben duydum hattaa gördümdee yengem vee eltim ikisininde hmn geldiiii
hadi ya ne güzel
eylül doğum hikayelerişndede bundan muzdarip olanlar var
ben geldim.. bizimki maç izliyor pc bana kaldı
kamer tülünüz güzel olmuş güle güle kullanın
seyhan ya bizim bu oglanın hareketleri azaldı gibi çok takıyorum kafaya ondanda olabilirmi:26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?