Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evt cnm resimde gördüm tülünüzü çok güzel olmuşş

ahh bu erkek milleti yokmuuu hiçbişeyden anlamıyorlar yaaaa

off kamer yaaa şu son zamanlarda geçsedee sendee rahata kavuşsan bee çok zorluyorr bu tosuncuklar anneleriniiii

sorma canım aynen hepimiz sağlıcakla kurtulalım
az kaldı kızzzzhele benim 37 de alınırsa 19-20 günüm filan kaldı:18::18::18::18:son zamanlar hiç geçmiyor hakketten

fotoşum kociş çay çekirdek getirdi karşılığında da bilgisayarı istiyor canımveriyim bari yazık sonra görüşürüz iyiakşamlarrr

fatoş ben aramadım canım ferhanı yarın ararım olmazsa

lara bende farkettim tülünüzü güle güle kullanın. eee erkek milletinin bu konulardan anlamadığı belli bizimkide hiç anlamaz o yüzden güvenipte sipariş veremem

çok az kaldıı cnmm RABBİM saglıcakla almamızı nasip etsin kucaklarımızaaaaaa

hadi sana güle gülee şekerim bendee ferihayı izliyeyimmm

ben aradım az önce kocişin telinden meşgule attı meşguldü sanırsam:26::26::26::26::26:

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdamcee

seyhan bacıı nereye gidip geliyon ikide bir yaaaa

ben geldim.. bizimki maç izliyor pc bana kaldı

kamer tülünüz güzel olmuş güle güle kullanın

seyhan ya bizim bu oglanın hareketleri azaldı gibi çok takıyorum kafaya ondanda olabilirmi:26::26::26::26::26::26::26:

seyhan ya bizim bu oglanın hareketleri azaldı gibi çok takıyorum kafaya ondanda olabilirmi:26::26::26::26::26::26::26:

bugün bahsettiğim devleteki doktoara gittim
hareketlerini sordu nasıl diye eskiye göre daha yavaş dedim .normal dedi bebek büyüdükçe yeri daralıyor hareketli olması önemli şideti değil dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…