Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlar nasılsınız bakalım

lara bugün bende kaşınıyom ama seninki gibi değildir cildim kurumuş pullanmış o yüzden nemlendirici sürdüm ama geeçmedi şimdilik

selam kızlar nasılsınız bakalım

lara bugün bende kaşınıyom ama seninki gibi değildir cildim kurumuş pullanmış o yüzden nemlendirici sürdüm ama geeçmedi şimdilik

sevo geçmiş olsun canım inşallah hemen çoğalmadan atlatırsın
ben çok ızdırap çekiyorumm

slm kızlar ben geldim dün antalyadan döndük sevocum hiç kızmadım sana iyi yapmışsın :)
drla görüşmeye girdik ama sancıdan ölecem çikolata kistim varmış bu ayı bekleyecez eğer kist olmazsa tedavi gene kist olursa bidahaki aya kadar doğum kontrol hapı kullanacakmışım hafif canım sıkıldı sevoda sesimden anldı pek keyifli geçmedi 2. gecesinde yola çıktık bakalım önümüzdeki ayı merakla bekliyoruz hele eşim çok stersli ve sinirli anlayamıyorum soruyorum bişeyim yok diyo fazlada üzerine gitmemeye çalışıyorum bakalım inşallah sıkıntısını bir an önce halleder benden haberler bu kadar o kadara çok şey kaynatmışsınız ki oku oku bitmeyecek dedim ama sonuna geldim :)
odalarınız harika bayıldım maşallahhhhhhhh allahım ağız tadıyla yaşatsın herşeyinizi
pınar ablacım sende tedaviye başlıyormuşsun hadi bakalım allahım işimizi rast getirsin inşallahhh

Son düzenleme:
sevo geçmiş olsun canım inşallah hemen çoğalmadan atlatırsın
ben çok ızdırap çekiyorumm

canım benim kaşıntı nasıl bişeydir bilirim allahım şifa versin. belki hatırlarsın ben 14 yaşından beridir kaşıntı problemim vardı geceleri ağlardım duşa gir kolanya merhem nafile kanatır kolanya basardım beni uyutmazdı bi tutunca kaşıntım. çok korkuyodum hamilelikte ben napıcam diye ama şükürki hamilelikte hiç kaşıntım olmadı sanırım bozuk olan hormonlarım düzeldi bilemiuorum.

canım hoşgeldin. biraz moral bozukluğu olur bilirim sonuçta tedavi niyetiyle gidip boş dönmek çok sinir bozucu oluyo bilirim..ama hayırlı ay o ay değilmiş dedim daha sonra hamile kalınca seninde öle olacak inş. canım. eşinde belki bu yüzden asabidir bilemiyorumki canım erkek milletini anlamak zor.

sedefçim çok sevindim canım güzel bir adım atmış olmanızabu ay olmamış olsun canınızı sıkmayın sevo en iyi örneğimiz aynı şeyleri yaşadınız ama böyle olması daha hayırlı canımtemizlenip başlıcaksınız allahın izniyle ve pozitifi alacaksınız inşallahhhhhh

sen yazınca hatırladım canım evet vardı böyle bir problemin
iyiki yaşamadın çok feci karnımdan eğilip kaşıyamıyorumda ayaklarımı nerelere süreceğimi şaşırdım

kızlar merhaba ne var ne yok ben perşembe cuma çapadaydım maaleseff gene alamadım rapor falan bi ilaç verdi eşime 2 ay sonra spermiyoğram yaptırıp tekrar gelin dedi ben de dayanamadım söylendim dr a biraz 8 aydır uğraşıyorum dedim anlaşılan sizin bana rapor felan vermeye niyetiniz yok dedim biz önce hastalara öle hemen rapor vermiyoruz ilk önce ilaçla tedavi etmeye çalışıyoruz demez mii uyuz o kadar ilaç kullandı o eşim fayda görmedik sanki bu ilaçtan mı fayda görecez neyse sinirlendim ve belli ettim çok ama çookk yıprattılar beni burda ama peşini bırakmıcam 2 ay sonraya randevu aldım gene

veeee 18 eylül de memorıal şişle den randevu aldım inş. orada başlıcaz bi eksilik çıkmassa öle iştee

çiğdemcim seni aramak istedim çok ama eşin yanında konuşamassın diye aramadım geçmiş olsun canım daha önceden söylenmedimi hiç sana çikolata kistin var diye hayırlısı olsun inş tedavilerimiz aynı zamanlara gelecek aşağı yukarı benim senin vee demetin hadi öpüyorum senii byy

maalesef çok uğraştırıyolar rapor için canım allah kolaylık versin yine de dediğin gibi peşini bırakma
18 eylülde şimdi görüşüp balamışmı olucan yoksa raporumu beklicen canım anlamadım

geçmiş olsun canim bende antalyayi düşünüyorum doktorlara mail. attim nasil güzel ilgileniyorlarmi

mrb bende antalya tüp bebek merkezine gitmek istiyorum kafam çok karişik sizlere maliyeti ne oldu ve kaç gün kaldiniz eşimi ikna edersem gitcez lütfen hamile kalan arkadaşlarim varsa yazsin ben bu izmirdeki doktorlardan hiç menmun degilim 2 milyar yedirdim doktora 1 ay tedavi etti kilomen diye bir ilaç maksat tirtiklamakmiş meyerse dinleri imanlari para olmuş antalyaya gitmeyi düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

karakız sana buradan maliyeti falan yazmıştım doktorun ismini falan..okumadın sanırım
en son tedavi masrafı 3300 tl idi artı ilaçlar oda duruma göre 1000-2000 arası tutar.doktorumuz murat beydi.merkezi arayıp doktorlar sana geri dönüp durumunu değerlendirebiliyo.

iyi akşamlar kızlar
bu da benim fingirdoşum evimizin neşesi
maşallah demeyi unutmayalım teyzeleri
kedersizim inş. seninde bunun gibi kara bi kızın olur

amann ALLAH ım şunun güzelliğine bakınn RABBİM seni nazardan korusun boncyk gözlüm maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

görmedim canim burada neyi ne re yazaçagimi yeni ögreniyom görmemişim canim çok saol öyle dertliyimki üzülüyorum arkadaşim dogum yapti ikizleri oldu o kadar mutluydularki geldigimden beri onlari düşünüp kendi halima üzülüyorum inşallah benimde olur

evet seyhancım devlet karşıyo diyolar ama canını da çıkartıyolar çok ama çok uğraştım hala bişey yok 18 eylülde semra kahramandan randevu aldım yanii adetime yaklaşık 10 gün kala inş 26 sı gibi adet olucam ve başlıcaz raporu bekliyemicem çünkü 2 ay sonra vereceklerine de inanmıyorum canım kendi paramızla yaptıracaz gene ama bu sefer de bi mani çıkartırlarsaa beni kimse tutamaz artık orada herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…