Eki Görüntüle 506386
iyi akşamlar kızlar
bu da benim fingirdoşum evimizin neşesi
maşallah demeyi unutmayalım teyzeleri
kedersizim inş. seninde bunun gibi kara bi kızın olur
maaşaallahh suphanaallah çok şeker bi bebek boğum boğum her yeri öperim onu ben
evet seyhancım devlet karşıyo diyolar ama canını da çıkartıyolar çok ama çok uğraştım hala bişey yok 18 eylülde semra kahramandan randevu aldım yanii adetime yaklaşık 10 gün kala inş 26 sı gibi adet olucam ve başlıcaz raporu bekliyemicem çünkü 2 ay sonra vereceklerine de inanmıyorum canım kendi paramızla yaptıracaz gene ama bu sefer de bi mani çıkartırlarsaa beni kimse tutamaz artık orada herhalde
teşekkür ederiz teyzesi
daha güzeli
daha şekeri senin olur inş.
hımm raporu beklemicen ozaman ne güzel bu ay sonu kısmetse başlıyosun hadi hayırlısıyla inş.
hımm raporu beklemicen ozaman ne güzel bu ay sonu kısmetse başlıyosun hadi hayırlısıyla inş.
yok seyhancım beklemicem artık sabrımız kalmadı zaten evet bu ay sonuna doğru başlıyoruz inşalllahh:18::18::18::18:
beklemeyin beklemeyinçok bile beklediniz hayırlısıyla ardımızdan gelin
evetttttttt çok bekledikk elimizde olmadan canım kız lara 35 haftalık mı oldun bakkem sennmaaşallahhhh sizlere tüü tüü tüüüüüüü
sağol ablam darısı sizlerin başına inşallahh
şaka gibi bu ayın sonunu göremicez belkide hala inanamıyorum
aminn canım inşallah nerde varsa isteyen evlat hasreti çeken en kısa zamanda versin rabbim anaaa az kalmış allahıma şükür artık riskli dönemi atlattın çok şükür canım tabii 1 gün bile anne karnında kalmasının faydası var ama şimdi bile doğsalar bişeycik olmaz inşaallahhhh
hayırlı ve vakitli gelsinler inşallahhhh
iyi geceler
pınar çok sevindim canım hayırla sonuçlanır inşallah tedavin
TOSTİ maşallah süpanallah mevlam hayırlı yazılar yazsın
merkezin fiyatını arkadaşımız yazmış .mrb bende antalya tüp bebek merkezine gitmek istiyorum kafam çok karişik sizlere maliyeti ne oldu ve kaç gün kaldiniz eşimi ikna edersem gitcez lütfen hamile kalan arkadaşlarim varsa yazsin ben bu izmirdeki doktorlardan hiç menmun degilim 2 milyar yedirdim doktora 1 ay tedavi etti kilomen diye bir ilaç maksat tirtiklamakmiş meyerse dinleri imanlari para olmuş antalyaya gitmeyi düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
oyyyy kuzum benimmmmmmEki Görüntüle 506386
iyi akşamlar kızlar
bu da benim fingirdoşum evimizin neşesi
maşallah demeyi unutmayalım teyzeleri
kedersizim inş. seninde bunun gibi kara bi kızın olur
evet canım kolay kolay rapor vermiyorlar ne yazıkkievet seyhancım devlet karşıyo diyolar ama canını da çıkartıyolar çok ama çok uğraştım hala bişey yok 18 eylülde semra kahramandan randevu aldım yanii adetime yaklaşık 10 gün kala inş 26 sı gibi adet olucam ve başlıcaz raporu bekliyemicem çünkü 2 ay sonra vereceklerine de inanmıyorum canım kendi paramızla yaptıracaz gene ama bu sefer de bi mani çıkartırlarsaa beni kimse tutamaz artık orada herhalde
bu hatuncuklarr nerde yaaaaaaaa
tünaydın sessiz topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?