Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hımm raporu beklemicen ozaman ne güzel bu ay sonu kısmetse başlıyosun hadi hayırlısıyla inş.

evetttttttt çok bekledikk elimizde olmadan canım kız lara 35 haftalık mı oldun bakkem senn maaşallahhhh sizlere tüü tüü tüüüüüüü

sağol ablam darısı sizlerin başına inşallahh
şaka gibi bu ayın sonunu göremicez belkide hala inanamıyorum

sağol ablam darısı sizlerin başına inşallahh
şaka gibi bu ayın sonunu göremicez belkide hala inanamıyorum

aminn canım inşallah nerde varsa isteyen evlat hasreti çeken en kısa zamanda versin rabbim anaaa az kalmış allahıma şükür artık riskli dönemi atlattın çok şükür canım tabii 1 gün bile anne karnında kalmasının faydası var ama şimdi bile doğsalar bişeycik olmaz inşaallahhhh

hayırlı ve vakitli gelsinler inşallahhhh

iyi geceler
pınar çok sevindim canım hayırla sonuçlanır inşallah tedavin
TOSTİ maşallah süpanallah mevlam hayırlı yazılar yazsın

merkezin fiyatını arkadaşımız yazmış .
ben merkezden çok memnun kaldım bu 3. tedavimdi şükür hamileyim
diğer 2 tedavim izmir İrenbe de oldu ama ikiside negatif sonuçlandı..
bu gitğim merkez her konuda güven verdi doktorları çalışanları çok ilgili davrandılar üstelik şehir dışından gelenlere ücretsiz konuk evi açıyorlar .odan ayrı, içinde banyosu kliması var ...alt katta mutfak ,çamaşırhane bide salon var .her ihtiyacını rahatlıkla karşılıyorsun ,kendi evin gibi..
.senin gibi bir çok hasta kalıyor konuk evinde .eğlenceli geçiyor herkesin derdi aynı olunca diyalogta rahat oluyor.hala iletişim halinde olduğum arkadaşlar var orda tanıştığım

.ben ve 2 arkadaşım (2 arkadaşımda bu topikte )aynı zamanda gittik üçümüzde hamileyiz şükür darısı senin ve isteyen herkesin başına tez vakitte
burayıda okumanı tavsşiye ederim .zaten yorumları okudukça kararını kesin vereceksindir http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...kemal-ozgurun-hastalari-burada-bulusalim.html
Eki Görüntüle 506386

iyi akşamlar kızlar
bu da benim fingirdoşum evimizin neşesi
maşallah demeyi unutmayalım teyzeleri
kedersizim inş. seninde bunun gibi kara bi kızın olur
oyyyy kuzum benimmmmmm Allah nazarlardan saklasın seni yavrumm40bin kere maşallah süphanallah bahtında güzel olsun kara kızım
Allah bağışlasın tostican çok tatlı bir kızın var
öptüm sizi

evet canım kolay kolay rapor vermiyorlar ne yazıkki illa uğraştıracaklar..zaman kaybı ama bunu anlayan kim

demek randevunu aldın hadi bismillah ..hayırlı olsun şimdiden inşallah bu son tedavin olsun, konsun göbüşüne meleklerinemir_bebek:)

çiğdemcim hayırlısı böyleymiş farzetki ön görüşme için gittiniz ,bende 2 ay öncesinden gitmiştim nasıl bir yol izleyecğimizi konuştuk doktorla bide hangi ilaçları kullanacağımı yazmıştı .bunları önceden bilmekte iyi oluyor ona göre hareket ettik ..
inşallah bir dahaki aya kahrolasıca kist kaybolur hayırlısıyla başlarsınız tedaviye
ayy ne güzel 3 arkadaş beraber başlıycaksınız
üst üstte müjdeli haberlerinizi alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…