tünaydınn
nurcannnn tugçeserdar dogum yapmış34+2 de ve kızıı yanındaa küvezedeee girmemişşşşşşş
geldi mesajın eşime düzelttirdim :)sizlere de tünaydınn
kızlar dün akşam telim değişti diye mesaj gönderdim herkese bilirsiniz bi baktım menekşe abla arıyoöle konuştuk sizleri sordu iyiler mi diye..dedim arayamadık tel elimize gitmedi falan dedim oda mutluluklar paylaştıkça çoğalır acılar paylaştıkça azalır dedi yani beklemiş saırım aramamızı..
sizlere de tünaydınn
kızlar dün akşam telim değişti diye mesaj gönderdim herkese bilirsiniz bi baktım menekşe abla arıyoöle konuştuk sizleri sordu iyiler mi diye..dedim arayamadık tel elimize gitmedi falan dedim oda mutluluklar paylaştıkça çoğalır acılar paylaştıkça azalır dedi yani beklemiş saırım aramamızı..
nurcannnn tugçeserdar dogum yapmış34+2 de ve kızıı yanındaa küvezedeee girmemişşşşşşş
evet okudumonunla bat tarihimiz aynıydı heyecan yaptım bende .doğumlar oldukça heyecan basıyor her yanımı
gerçekmiii ama nasıl arıyalımki yaaaa
kıslarrr biboronları nasıl kaynattınızzz yaa ben bi kere kaybnamış suya attımda içim rahat etmedi yeniden kaynatıcam ama hiçbir bilgim yok :26::26::26::26::26::26:
aynenn yaaaaaaaaaaaa bizdemi dogursak ne etsek acabaaaa
bende kaynatmadım henüz
netten araştırmak lazım
geldi mesajın eşime düzelttirdim :)
yaa menekşe abla aradı demek :26:
arıyamdım bende daha doğruısu aramak istedim ama ne diyceğimi bilemedim tek moral vereck bir söz bulamadım .nasılmış şimdi ,tedavi konusnda bişey dedimi son şansıydı bildiğim kadarıyla
gerçekmiii ama nasıl arıyalımki yaaaa
kıslarrr biboronları nasıl kaynattınızzz yaa ben bi kere kaybnamış suya attımda içim rahat etmedi yeniden kaynatıcam ama hiçbir bilgim yok :26::26::26::26::26::26:
aradımda ben bi halt bulamadım
aynen bende aramadım o yüzden
valla pek bişey sormadım soramadım sadece bacağım şişmişti onun içn gittim hastaneye dedi içim rahat etmedi bide bebeği göreyim dedim dedi kalbi durmuş dedi..başka tedavi şansı varmı yokmu soramadım ama banada dua edin dedi
ben biberon falan almadım lazım olursa alırım zaten ilk başlarda hiç kullanma taraftarı değilim ona alışıp memeyi istemiyomuş gerek olursa kaşıkla yedirin diyolar. biberonları kullanmaya yakın kaynatmak bence mantıklı çünkü durdurça sterili yine gider. ilk başta fırçasıyla güzelce yıkıyosun sonra dediğin gibi kaynamış suya atıp 7 dk falan kaynatıyosun diye biliyorum
eşime anlattım bu doğumu ..baktım oflayıp pufluyo ne oldu dedim bizimkide doğsun artık diyo :))
o benden de sabırsız
aynen bende aramadım o yüzden
valla pek bişey sormadım soramadım sadece bacağım şişmişti onun içn gittim hastaneye dedi içim rahat etmedi bide bebeği göreyim dedim dedi kalbi durmuş dedi..başka tedavi şansı varmı yokmu soramadım ama banada dua edin dedi
ben biberon falan almadım lazım olursa alırım zaten ilk başlarda hiç kullanma taraftarı değilim ona alışıp memeyi istemiyomuş gerek olursa kaşıkla yedirin diyolar. biberonları kullanmaya yakın kaynatmak bence mantıklı çünkü durdurça sterili yine gider. ilk başta fırçasıyla güzelce yıkıyosun sonra dediğin gibi kaynamış suya atıp 7 dk falan kaynatıyosun diye biliyorum
güle güleeeee biraz uzan belkii iyi gelirrrrr:26::26::26::26::26::26:midem cayır cayır yanıyorr ilaçta fayda etmiyor artık demin içtim
ben çıkıyorum kızlar duramıyorum
seyhanım bende çıkayım şekerim biraz yatıcam erken kalktım bugün uyku bastırdııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?