Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sizlere de tünaydınn

kızlar dün akşam telim değişti diye mesaj gönderdim herkese bilirsiniz bi baktım menekşe abla arıyo öle konuştuk sizleri sordu iyiler mi diye..dedim arayamadık tel elimize gitmedi falan dedim oda mutluluklar paylaştıkça çoğalır acılar paylaştıkça azalır dedi yani beklemiş saırım aramamızı..

geldi mesajın eşime düzelttirdim :)
yaa menekşe abla aradı demek :26:
arıyamdım bende daha doğruısu aramak istedim ama ne diyceğimi bilemedim tek moral vereck bir söz bulamadım .nasılmış şimdi ,tedavi konusnda bişey dedimi son şansıydı bildiğim kadarıyla

gerçekmiii ama nasıl arıyalımki yaaaa

kıslarrr biboronları nasıl kaynattınızzz yaa ben bi kere kaybnamış suya attımda içim rahat etmedi yeniden kaynatıcam ama hiçbir bilgim yok :26::26::26::26::26::26:

gerçekmiii ama nasıl arıyalımki yaaaa

kıslarrr biboronları nasıl kaynattınızzz yaa ben bi kere kaybnamış suya attımda içim rahat etmedi yeniden kaynatıcam ama hiçbir bilgim yok :26::26::26::26::26::26:

ben kaynatmadım henüz
netten araştırmak lazım

Son düzenleme:

aynen bende aramadım o yüzden
valla pek bişey sormadım soramadım sadece bacağım şişmişti onun içn gittim hastaneye dedi içim rahat etmedi bide bebeği göreyim dedim dedi kalbi durmuş dedi..başka tedavi şansı varmı yokmu soramadım ama banada dua edin dedi

ben biberon falan almadım lazım olursa alırım zaten ilk başlarda hiç kullanma taraftarı değilim ona alışıp memeyi istemiyomuş gerek olursa kaşıkla yedirin diyolar. biberonları kullanmaya yakın kaynatmak bence mantıklı çünkü durdurça sterili yine gider. ilk başta fırçasıyla güzelce yıkıyosun sonra dediğin gibi kaynamış suya atıp 7 dk falan kaynatıyosun diye biliyorum

Allah tekrar nasip eder inşallah

ya ben aldım dursun keneardaaa diye has. çantasına koyucam o yüzden şimdiden kaynatıpkoyayım diyorum ordada yine vermeden kaynar suyla yıkatırımmmmm

inşallah YÜCA RABBİM ona bu mutlulugu tattırırrr insan ne konuşacagını bilmiyorkii benim hala aramaya cesaret yok :18::18::18::18aramam lazım nasıl olacak bende bilmiyorum

midem cayır cayır yanıyorr ilaçta fayda etmiyor artık demin içtim
ben çıkıyorum kızlar duramıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…