bende dua edeceğim canım inşallah en kısa zamanda müjdeni alırızAllah razı olsun. inşallah bir gun nasip olur canim sana hayırlı saglikli dogumlar nasip etsin :)
Lekem geldi şansım falan yok bekliyorum ama az kaldı bebisimi kucağıma almama
Kızlar bEn doğum yaptim dün gece saat 23:40 da oğlusum doğdu şükür sağ salim alim kucagima
maşallah canım çok sevindim Yağız Emir hoşgelmiş sefalar getirmiş çok öptük siziIsmimız Yağız emir oldu teyzeleri
tabiki hoşgeldin umarım en kısa zamanda müjdeni iletirsin bizlerekızlar beni de aranıza alabilir misiniz?
tabiki hoşgeldin umarım en kısa zamanda müjdeni iletirsin bizlere
Inşallah canim sende bu güzel haberi verirsin en kisa zamandaahh ahh birgün bende burda hayırlısı ile hamileyim diyebilcem mi zaman geçtikçe ümidim azalıyor yarın bat günüm yine 0 belirti
çok sevindim senin adına .gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğiniKızlar bEn doğum yaptim dün gece saat 23:40 da oğlusum doğdu şükür sağ salim alim kucagima
ismi ile yaşasın çok beğendimIsmimız Yağız emir oldu teyzeleri
kızlar beni de aranıza alabilir misiniz?
ahh ahh birgün bende burda hayırlısı ile hamileyim diyebilcem mi zaman geçtikçe ümidim azalıyor yarın bat günüm yine 0 belirti
ne kadar uzun zaman oldu buraya uğramayalı kk de bir iki topiğe havadan sudan bir şeyler yazıp kaçıyorum (kaçınca bu gerçekle yüzleşmeyeceğim sanıyorum belkide ) oysa yıllar önce buraya( kk ye )ilk üye olduğumda ne çok umudum ne çok hayalim vardı annelikle ilgili bu gün yaşadıklarımın binde birisini bile yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi bir evlat için bu kadar çabalayacağım bu kadar ağlayacağım ve en sonunda ellerim bom boş bogazım düğüm düğüm tek başıma duygularımı paylaşacağım aklımın kıyısından geçmezdi tam 11 yıl oldu eğer bende normal insanlar gibi anne olsaydım kocaman çocuklarım olacak tı (çocuklarım diyorum 3 tane olacakları isimleri bile hazırdı ) ne zor bir şey yaşıyoruz ne kadar acı ne kadar çaresiz bırakan bir şey ellerin semada her an duadasın başkada hiç bir şey yapamıyorsun ALLAHIM sen daha büyük çaresizliklerle sınama
hamilelik çok iyi sayılmaz canım tansiyona birde şeker eklendi insülin başlanacak .yinede hamdolsun bugünümeNapiyorsunuz kızlar hiç Sesiniz çıkmıyor Nurcan nasıl gidiyor hamilelik bacim
Selam kizlarbende 2 yillik evliyim 1 yildir bebis istiyoruz Rabbim bu mubarek ayda yuzumuzu guldursun insallah bebek ozlemi cekenler beri gelsin demissiniz bende yazayim dedim...mucizemize cooook ihtiyacimiz var...dualarimizi eksik etmeyelim insallah birbirimizden...
aminnntabiki , herkese açık bir topik ama eskisi gibi aktifdeğiliz ne yazıkki
teşekkür ederim... RAbbim isteyen herkeslere nasip etsin hayırlı evlatlayyyyy
MAALSEF ERKEN DOĞUM YAPTIM CANIM 32 HAFTALIK 3 hafta kuvezde kaldılar kızın biraz sıkıntıları var yinede hamdolsun kollarımdalar ..isimleri buğlem ve buğra canımNurcan bacim allah yardimcin olsun son haftalar artık hayirlisiyla kucaginiza da alın bacim isim düşündünüz mü
hayırlı olsun canımMAALSEF ERKEN DOĞUM YAPTIM CANIM 32 HAFTALIK 3 hafta kuvezde kaldılar kızın biraz sıkıntıları var yinede hamdolsun kollarımdalar ..isimleri buğlem ve buğra canım
senin miniğin ismi ne .eymen nasıl buarada,kıskanıyormu kardeşini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?