Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

mrb kızlar transfer sonrası neler yapıosunuz biraz anlatırmısnız
Canım benim doktorum normal hayatıma dönmemi istedi. Protein ağırlıklı beslen, grip olanlardan uzak dur, kabızlık yapacak şeyler yeme, sigara ve alkolden uzak dur, yatarken ayaklarını yerden 30 cm yüksekte kalacak şekilde uzat demişti bana. Hem yorgunluğunu alır hemde rahatlatır demişti. Bende onu uyguladım birebir. Arada da doktorumun tavsiye ettiği diğer şeylerle beslendim. Bir de ben çok stresliydim o yüzden doktorum bana bir psikolog önermişti ona gittim. Öyle böyle derken baya rahat bir hamilelik geçirdim :)

sagol cnm

Merhaba arkadaşlar 4 defa tüp bebek denedik son tüp bebegimiz de pgt de çekirdeksiz embriyo olduğunu söylemişlerdi bunun üzerine Ankara da tedavi olcaktım ama şimdi belki tekrar bi tüp bebek daha yapabiliriz die düşünüyoruz eşimle acaba Ankara veya İstanbul da önereceğiniz laboratuvarı çok çok iyi olan tüp bebek merkezleri var mı ?

Allah tez zamanda nasip etsin. Istanbulda Morial hastanesinde. Dr semra Kahraman var. O cok iyi. Eger yaza kadar bebegim olmazsa ona gidicem. Insallah olur gerek kalmaz. Yurt disinda yasiyorum. Yoksa bu ay gidicekdim. Mecburen burda deniyicem. Internettede bak. Gonul rahatligiyla semra hanimi tavsiye edebilirim.

Merhaba ben papiller troid ca hastasıyım 7 ay önce evlendim ve 2 aydır da korunmuyoruz endokrin doktorum Bebek için sorun teşkil etmediğini söyledi hormonlarımın tsh 0.043 prolaktin 19.7 fsh 6.67 progesteron 23.4 e2 28 tsh gebe kalmayı etkiler mi tşk

Selam kizlar.aranizda pko olan war mi?bana umut olun nolur.bebegim olsun istiyorum Rabbimin ol demesini bekliyorum.yumurtlama sorunum war
Bende de pco rahatsızlıgı 2002 de evlendim malesef hiç olmadı gebelik ayrıca çok kiloluyum kilo vermekte zorlanıyorum ve aşırı derece karbonhidrat düşkünlüğü var yemedigim gün aglıyorum resmen yarın tekrar diyete başlıcam Allah hepimizin gönlüne göre versin.

amın cnm.pekı yumurta takıbı veya tüp bebek denedınızmı hıc?

amın cnm.pekı yumurta takıbı veya tüp bebek denedınızmı hıc?
Tüp bebek bu yıl denicez ve o zaman zarfında kilo vermem gerekiyor 3 aşılama yaptırdık yumurtalarım gelişmiyor ilaçsız bunca yıl zarfında çok badireler atlattık çocugu anca düşünebildik desem yeridir neyse bunada şükür Allah dermansız dert vermesin .

amın cnm.inş olur tüp bebekle olur.yas kaç?

Kızlarr Bizde evleneli 8 ay oldu hiç korunmadık 5 aydır folik asit kullanıyorum yumurtalama gunlrrımı aksatmıyorum hiç ama hep testlerim negatifle sonuçlandı doktorum hiç problem yok dedi neden hamile kalamıyorum

guya bendede sorun yok ama kac aydir ses seda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…