- 23 Aralık 2015
- 35
- 24
- 3
- 45
Canım benim doktorum normal hayatıma dönmemi istedi. Protein ağırlıklı beslen, grip olanlardan uzak dur, kabızlık yapacak şeyler yeme, sigara ve alkolden uzak dur, yatarken ayaklarını yerden 30 cm yüksekte kalacak şekilde uzat demişti bana. Hem yorgunluğunu alır hemde rahatlatır demişti. Bende onu uyguladım birebir. Arada da doktorumun tavsiye ettiği diğer şeylerle beslendim. Bir de ben çok stresliydim o yüzden doktorum bana bir psikolog önermişti ona gittim. Öyle böyle derken baya rahat bir hamilelik geçirdim :)mrb kızlar transfer sonrası neler yapıosunuz biraz anlatırmısnız
sagol cnmCanım benim doktorum normal hayatıma dönmemi istedi. Protein ağırlıklı beslen, grip olanlardan uzak dur, kabızlık yapacak şeyler yeme, sigara ve alkolden uzak dur, yatarken ayaklarını yerden 30 cm yüksekte kalacak şekilde uzat demişti bana. Hem yorgunluğunu alır hemde rahatlatır demişti. Bende onu uyguladım birebir. Arada da doktorumun tavsiye ettiği diğer şeylerle beslendim. Bir de ben çok stresliydim o yüzden doktorum bana bir psikolog önermişti ona gittim. Öyle böyle derken baya rahat bir hamilelik geçirdim :)
Rica ederim canım ne demek :)sagol cnm
Merhaba arkadaşlar 4 defa tüp bebek denedik son tüp bebegimiz de pgt de çekirdeksiz embriyo olduğunu söylemişlerdi bunun üzerine Ankara da tedavi olcaktım ama şimdi belki tekrar bi tüp bebek daha yapabiliriz die düşünüyoruz eşimle acaba Ankara veya İstanbul da önereceğiniz laboratuvarı çok çok iyi olan tüp bebek merkezleri var mı ?
Bende de pco rahatsızlıgı 2002 de evlendim malesef hiç olmadı gebelik ayrıca çok kiloluyumSelam kizlar.aranizda pko olan war mi?bana umut olun nolur.bebegim olsun istiyorum Rabbimin ol demesini bekliyorum.yumurtlama sorunum war
Bende de pco rahatsızlıgı 2002 de evlendim malesef hiç olmadı gebelik ayrıca çok kiloluyumkilo vermekte zorlanıyorum ve aşırı derece karbonhidrat düşkünlüğü var yemedigim gün aglıyorum resmen yarın tekrar diyete başlıcam Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Tüp bebek bu yıl denicez ve o zaman zarfında kilo vermem gerekiyor 3 aşılama yaptırdık yumurtalarım gelişmiyor ilaçsız bunca yıl zarfında çok badireler atlattık çocugu anca düşünebildik desem yeridir neyse bunada şükür Allah dermansız dert vermesin .amın cnm.pekı yumurta takıbı veya tüp bebek denedınızmı hıc?
Tüp bebek bu yıl denicez ve o zaman zarfında kilo vermem gerekiyor 3 aşılama yaptırdık yumurtalarım gelişmiyor ilaçsız bunca yıl zarfında çok badireler atlattık çocugu anca düşünebildik desem yeridir neyse bunada şükür Allah dermansız dert vermesin .
İnşallah 29 seninamın cnm.inş olur tüp bebekle olur.yas kaç?
İnşallah 29 senin
Manisa nın neresindensin cnm
Manisa nın neresindensin cnm
Saruhanlı dayım.merkez cnm sen nerelısın
Saruhanlı dayım.
guya bendede sorun yok ama kac aydir ses seda yokKızlarr Bizde evleneli 8 ay oldu hiç korunmadık 5 aydır folik asit kullanıyorum yumurtalama gunlrrımı aksatmıyorum hiç ama hep testlerim negatifle sonuçlandı doktorum hiç problem yok dedi neden hamile kalamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?