hoş geldin aramıza aynı şeyleri yaşamışız ben hiç aşılma olmadım direk tüp bebek yaptırdık toplanan 22 yumurta 2 olgun dölenme yok dendi 7 defa tüp bebek denedik ot çöp vitamin vs vs ne varsa yaptık olmadı 3 defa tarnfer oldu 4 defa iptal oldu o 3 tranferdede 2. kalite oldu embiyolar ve negatif oldu hep sonuçlar 39 yaşımdayım 12 yılık evliyimMerhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.Bende deli gibi evlat hasreti çekenlerdenim anlatamam ne kadar çok istediğimi.31 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim Bizde 2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi denedik ama maalesef olmadı transfer bile olmadı çünkü yumurtalarım ne yazıkki boş çıkıyor tüp bebek deneyene kadar bilmiyordum böyle bir sorunum olduğunu ben tutacakmı,tutmayacakmı?diye korkarken daha kötü bir sorunla karşı karşıya geldim yıkıldım resmen.rabbim büyük umudum var olacak inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
AMİN inşşş fsh düşürülmesi çok önemli ve gerekli prolaktin için bir ilaç var endokrin git yada dahiliyeye verirler 2 3 haftaya normal değerleri bulur canım yaşın genç inş çok beklemeden anne olursunmeraba arkadaşlar, yeni üye olarak aranıza katıldım, yaklaşık bir yıldır evliyim 26 yaşındayım ve ilk günden beri çocuk istiyoruz. Ancak fsh ımın 12 olduğunu öğrendik prolaktin yüksekliğide var en kısa sürede amh testini de yaptırmayı düşünüyorum. 3 üncü haftama girdim hayıt tohumu ve civan perçemi kürleri yapıyorum her gün birer bardak şeklinde başladım, adetimin 2. günü fshımı tekrar ölçtürücez bakalım hayırlısı.. Arkadaşlar burda aynı kaderi paylaşmak ve yalnız olmadığımı görmek bana güç veriyor bende regl tarihlerimi heycanla dua ile geçiriyorum. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin ve burda birbirimizin güzel haberlerini alalım inşallah ...
aminnnnnn canım benim çokkk teşekkür ederim. şimdii öncelikle 26 27 ekim gibi kadın doğuma gidicem inş güzel haberler duyarım inşallah hep birlikte duyarız...bu süreç çok zor ancak yaşayan anlayabiliyor o yüzden burdaki desteklerimiz çok önemli, Allahın izniyle inşallah bebişlermize kavuşcazAMİN inşşş fsh düşürülmesi çok önemli ve gerekli prolaktin için bir ilaç var endokrin git yada dahiliyeye verirler 2 3 haftaya normal değerleri bulur canım yaşın genç inş çok beklemeden anne olursun
Hoş bulduk canım teşekkür ederim sende çok zorlu dönemler geçirmişsin seni çok iyi anlıyorum insanı maddi manevi çok yıpratıyor biz bu sene tekrar düşünüyoruz ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan napcam bilmiyorum bizim gibi durumda olanlara doktor seçimi çok önemli biz 3 denemeyide aynı yer Ankara GATA'da denedik acaba başka bir yerdemi denesek diye düşünüyorum kafam çok karışık Rabbim büyük inşallah sana,bana isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla tadıyla bu güzel duyguyu bizede tattırır...hoş geldin aramıza aynı şeyleri yaşamışız ben hiç aşılma olmadım direk tüp bebek yaptırdık toplanan 22 yumurta 2 olgun dölenme yok dendi 7 defa tüp bebek denedik ot çöp vitamin vs vs ne varsa yaptık olmadı 3 defa tarnfer oldu 4 defa iptal oldu o 3 tranferdede 2. kalite oldu embiyolar ve negatif oldu hep sonuçlar 39 yaşımdayım 12 yılık evliyim
Hata iyi bir yer diye düşünüyorum ama evet kesinlikle çok çok önemli merkez evet bu yol beni çok yordu yıprattı umudumu elimden aldıHoş bulduk canım teşekkür ederim sende çok zorlu dönemler geçirmişsin seni çok iyi anlıyorum insanı maddi manevi çok yıpratıyor biz bu sene tekrar düşünüyoruz ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan napcam bilmiyorum bizim gibi durumda olanlara doktor seçimi çok önemli biz 3 denemeyide aynı yer Ankara GATA'da denedik acaba başka bir yerdemi denesek diye düşünüyorum kafam çok karışık Rabbim büyük inşallah sana,bana isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla tadıyla bu güzel duyguyu bizede tattırır...
İnş RABBİM duymak istediğin yaşamak istediğin her şeyi en kısa zamanda yaşatıraminnnnnn canım benim çokkk teşekkür ederim. şimdii öncelikle 26 27 ekim gibi kadın doğuma gidicem inş güzel haberler duyarım inşallah hep birlikte duyarız...bu süreç çok zor ancak yaşayan anlayabiliyor o yüzden burdaki desteklerimiz çok önemli, Allahın izniyle inşallah bebişlermize kavuşcaz
Canim benim allah yardimci n olsun adlarıyla yaşasın minik kzularin isimleri çok güzelmiş benim miniğin adı yağız emir eymen de kıskanıyo birazda olsa ama hamd olsun ilk zamanki kadar değil altı aylık olduk çok şükür Rabbim. Burdaki isteyen arkadaslara da nasip etsin öncelik le Havva canım ablam sana nasip etsin inan dualarimdasinMAALSEF ERKEN DOĞUM YAPTIM CANIM 32 HAFTALIK 3 hafta kuvezde kaldılar kızın biraz sıkıntıları var yinede hamdolsun kollarımdalar ..isimleri buğlem ve buğra canım
senin miniğin ismi ne .eymen nasıl buarada,kıskanıyormu kardeşini :)
Hata iyi bir yer diye düşünüyorum ama evet kesinlikle çok çok önemli merkez evet bu yol beni çok yordu yıprattı umudumu elimden aldı
Hoşgeldin canım Rabbim yar ve yardımcı olsun en kisa zamanda duaların kabul olsun inşallahMerhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.Bende deli gibi evlat hasreti çekenlerdenim anlatamam ne kadar çok istediğimi.31 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim Bizde 2 aşılama 3 tüp bebek tedavisi denedik ama maalesef olmadı transfer bile olmadı çünkü yumurtalarım ne yazıkki boş çıkıyor tüp bebek deneyene kadar bilmiyordum böyle bir sorunum olduğunu ben tutacakmı,tutmayacakmı?diye korkarken daha kötü bir sorunla karşı karşıya geldim yıkıldım resmen.rabbim büyük umudum var olacak inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
AHHHHH beee nurayımmm keşke mümkün olsa umudunu yitirmemek keşke umut elimzle bakıp büyüte bileceğimiz bir şey olsaydı UMUT ama değil ben kasım ayında 40 olacağım yaşadıklarımı az çok biliyorsunuz etrafımdaki insanlar 1. 2. çocuklarının doğum haberlerini verirken şimdi okula gönderiyorlar bu ve benzer şeyler ne kadar geç kaldığımı anlıyorum umutlarım kırılıyor yinede RABBİME SIĞINIYORUM elden bir şey gelmiyorCanim ablam umudunu yitirime inşallah Rabbim sesini duycaktir dualarimdasin inan çok zor biliyorum ama Rabbimin bildiği vardır allahım derdine derman versin inşallah
Hoş buldum canım âmin inşallah.Çok teşekkür ediyorum Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah.Hoşgeldin canım Rabbim yar ve yardımcı olsun en kisa zamanda duaların kabul olsun inşallah
Canim benim sınav dunyasindayiz buda senin sınavın demekki Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahAHHHHH beee nurayımmm keşke mümkün olsa umudunu yitirmemek keşke umut elimzle bakıp büyüte bileceğimiz bir şey olsaydı UMUT ama değil ben kasım ayında 40 olacağım yaşadıklarımı az çok biliyorsunuz etrafımdaki insanlar 1. 2. çocuklarının doğum haberlerini verirken şimdi okula gönderiyorlar bu ve benzer şeyler ne kadar geç kaldığımı anlıyorum umutlarım kırılıyor yinede RABBİME SIĞINIYORUM elden bir şey gelmiyor
Canim benim üzme kendini ansizin ummadigin bir anda bakarsın bebegin senle olur umudunu yitirme canım allah isteyen herkese versin .mrb bizleri tek anlayan yer burası o yüzden kendmi buralara atıyorm hep 3 yılkı evliyim 2,5 senedr istyrz ama malesf nasip olmadı 2 düşük yaşadım ham dolsun bnde veya eşimde herhangi bi sorun yok ama olmuyor inşaalh rabbim te zamnda nasip edr.bu aralar o kadr cok yakın çevremde hamile kalanlar var ki bi benm diyorm ve bi o kadrda doğum yapan var allah güle güle büyütrsn onlar adına seviniorum ama ben kendi halime kashroluyorumm ve dışardan kmse anlamıyoooo duamı hiç bırakmıyorum takdr rabbiin ol der ve olur inşallh allahm kmseye aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?