CANIM DÜNDE YAZDIM ABLAMDAN ALMIŞTIM TARİFİ BENİM YAPTIM PAMUK GİBİ OLMUŞTU VALLA zemuszemus
PÜF NOKTASI :FIRINDAN ÇIKARINCA ELİNİ SU İLE ISLATIP PİDELER SERP SONRA ÜSTÜNÜ BİR BEZLE ÖRT CANIM
MALZEMELER BUNLAR AMA ÖLÇÜLÜ YAPMIYORUM GÖZ KARARI YAPIYORUM HEP
1 BARDAK SÜT,1 YUMURTA,1 PAKET KABARMA TOZU 1 TATLI KAŞIĞI ŞEKER YARIM SU BARDAĞI SIVI YAĞ , TUZ, 1 BARDAK ILIK SU,ALABİLDİĞİ KADARDA UN
seninde derya adında bir arkadaşın varmı canım.... kıl emriyoların ne alemde... :roflol: :roflol: :roflol:
sağol kanki bunuda denerim not aldım opuyorumnanaktan
seninde derya adında bir arkadaşın varmı canım.... kıl emriyoların ne alemde... :roflol: :roflol: :roflol:
ya bende kıymalı felan pide tarifi bekliyom... demekki yanlış anlamışım...
ıPEĞıM PARDON KABARTMA TOZU YAZMIŞIM :kedi:1 PAKET TOZ MAYA OLACAK PARDON :kedi:
ahan da işte yemek tarifi veriliyo
gitmem için bariz bi neden :umursamaz:
abaküs gibi kafam nalamıştı zaten maya olduğunu ama dalga geçmekten yazamadım sana
ya kızlar ben dünden beri sevgi kelebeğigibiyim çok bi neşeliyim nedenki acep
ahan da işte yemek tarifi veriliyo
gitmem için bariz bi neden :umursamaz:
ama ben süperim çok güçlüyüm bir kere gittim hemen 10 kilo verdim kendimle gurur duyuyorum biraz daha zayıflıyım bugünde bi beş kilo vereyim dumbel kaldırıp kas yapacam:roflol::roflol: arada bir de doktora gider klomen alırım tüp bebek yaptırırım:sm_cool:
benim derya adlı arkadaşım var onun yumurtalıklarının üzerinde kist oluşmuş ve deryanın vajinal akıntısı sarımtırak renkteymiş ve deryanında bebeği olmuyor
kaslarımda belirginleşti sertleştiler şiştiler çok gururluyum ben gurur duyuyorum kendimle gururum bugun bi kat daha arttı kaslarım varya benim
allah hepimize melekleriyle melek indirsin rahmimizin onu tutmasını sağlasın yüce allahım sana yalvarıyoruz hepimizi bu topikteki bütün arkadaşlara bebiş ver allahım onlara destek ver onlara melekler görülsün banada hepsinin bebişi olsun hayırlısıyla kıl embriyolarını tutunmalarını sağla ya rabbi
spordan olmasın ipeğim şu mutluluk hormonu meselesi
ay ne güzel siz neşeli olunca ben de oluyorum
hep böyle neşeli olalım inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?