Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canim ya bosver
insallah sende bende burdki herkeste hamile kalir da bu topik toptan kapanir canim

uzulme bosver

canım duaların bittimi yoksa varmı daha eğer varsa bende alıyım okuyum canım yerimseniben
sağol canım Allah razı olsun bitti çok şükür

yok kuzum gitmiştimmmm :) giremedimde komşular yeni gitti yaw aklım burdaydıı
tatlım günaydın ben dua etmeyi seviyorum nurcanımada yazdım okumak isterim diye ama ilaç kullanınca yani fitil benimde içime sinmedi sonradan ama ilaç bitsin hemen başlarım bende okumaya[/QUOTE]

ayy kıyamam sana inşallah rüyanda gördüğüm bebişin senin bebişindir hayır olsun rüyan inşallah

HoŞgeldİn melİkem
nasılsın bugÜn mİden nasıl??

hoşbulduk ablacıımm iyiyim çok şükürr siz nasılsınızz
canım hoş geldin belki o sıra geçmiş okumuşumdur ondan yazmamışımdır yerimseniben

evet canım geçmişi okuyordun galibaa opuyorumnanaktan

abbooooooooooooo nickini değiştirip nire kaçcan kızzzz??? bizi terki etcen yoksa CADIARZU

benim 1-2 ayım daha geçsin.... bende değişmeyi düşünüyom... ne işim var sizinle laklak yapamam... kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

hamdolsun iyiyim sağol canım sen nasılsın?

iyiyim canım bir yandan işler bir yandan sohbet yuvarlanıp gidiyoruz

benim 1-2 ayım daha geçsin.... bende değişmeyi düşünüyom... ne işim var sizinle laklak yapamam... kaydirigubbakcemile3

ayyyy ay yesinler küstümmmmmmmmmm

kışlar benim koca beni kesecek şimdi işten gelecek ben memek hazırlmaya kaçarr öpüyoruummm Allaha emanet olunnnopuyorumnanaktan

dün akşam spora gittim çok nerjiğim ben bir kere gittim 10 kilo verdim ama hayla
bacaklarım ağrıyo ateş basıyo ter attım sırnaşık şey:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…