hamdolsun iyiyim sağol canım sen nasılsın?hoşbulduk canım nasılsın
[sıze="2"]1_5 senelik arkadaş!! En çok güvendiğin arkadaş!!! Dost bildiğin arkaşdaş!! Sizi bırakmam diyen arkadaş!!! Daha saysam bitmezde neyse kısa keseyim hamile kaldı bizi bıraktı işte öyle bir arkadaş!![/sıze]
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
evet canım karbonatlara kadar başvurdum yaniiiiher şeyin hayırlısı olsun inşallah aminnnnnnnn inşallah canımmmm cümlemizinkini tez zamanda hayırlı ve sağlıklısı ile nasip etsin :CüvCüv:
sağol canım Allah razı olsun bitti çok şükürcanım duaların bittimi yoksa varmı daha eğer varsa bende alıyım okuyum canım yerimseniben
tatlım günaydın ben dua etmeyi seviyorum nurcanımada yazdım okumak isterim diye ama ilaç kullanınca yani fitil benimde içime sinmedi sonradan ama ilaç bitsin hemen başlarım bende okumaya[/QUOTE]yok kuzum gitmiştimmmm :) giremedimde komşular yeni gitti yaw aklım burdaydıı
HoŞgeldİn melİkem
nasılsın bugÜn mİden nasıl??
canım hoş geldin belki o sıra geçmiş okumuşumdur ondan yazmamışımdır yerimseniben
abbooooooooooooo nickini değiştirip nire kaçcan kızzzz??? bizi terki etcen yoksa CADIARZUbilmiyorum nurcanım Rabbim hepimize hayırlısını versin ....
hele şu zor günleri de atlatim azcık daha dualarınızdan faydalanim ondan sonra nikimi değiştirip kaçacam...son kararım şimdilik bu...
:roflol: :roflol:
bilmiyorum nurcanım Rabbim hepimize hayırlısını versin ....
hele şu zor günleri de atlatim azcık daha dualarınızdan faydalanim ondan sonra nikimi değiştirip kaçacam...son kararım şimdilik bu...
:1hug: Şeniz olumunekankayizsmile
bilmiyorum nurcanım Rabbim hepimize hayırlısını versin ....
hamdolsun iyiyim sağol canım sen nasılsın?
abbooooooooooooo nickini değiştirip nire kaçcan kızzzz??? bizi terki etcen yoksa CADIARZU
benim 1-2 ayım daha geçsin.... bende değişmeyi düşünüyom... ne işim var sizinle laklak yapamam... kaydirigubbakcemile3
delikafadulden
ayyyy ay yesinler küstümmmmmmmmmm
kışlar benim koca beni kesecek şimdi işten gelecek ben memek hazırlmaya kaçarr öpüyoruummm Allaha emanet olunnnopuyorumnanaktan
amin canım hepimizin inşallah canım tatlımı tatlı sağlıklı bebişler gelir çarçabucak hayırlısı ileinsallah rabbim bir daha bizi bu yollara dusurmez canim ins bebisin gelir
dün akşam spora gittim çok nerjiğim ben bir kere gittim 10 kilo verdim ama hayla
bacaklarım ağrıyo ateş basıyo ter attım sırnaşık şey:roflol:
sen adamın kravatlarını kesmiştin ne dedi ne dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?