Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, bynkutluay+, iipekk34+, Kedersiz+, Melon, nevbahar76+, sifaa, umudunukaybetme

sevdanehri, s.tuğba. elg . ftsedp unuttuğum varsa affola... bu arkdaşlarda olsaydı ekip tam olurdu...

CANIM DÜNDE YAZDIM ABLAMDAN ALMIŞTIM TARİFİ BENİM YAPTIM PAMUK GİBİ OLMUŞTU VALLA zemuszemus
PÜF NOKTASI :FIRINDAN ÇIKARINCA ELİNİ SU İLE ISLATIP PİDELER SERP SONRA ÜSTÜNÜ BİR BEZLE ÖRT CANIM

MALZEMELER BUNLAR AMA ÖLÇÜLÜ YAPMIYORUM GÖZ KARARI YAPIYORUM HEP
1 BARDAK SÜT,1 YUMURTA,1 PAKET KABARMA TOZU 1 TATLI KAŞIĞI ŞEKER YARIM SU BARDAĞI SIVI YAĞ , TUZ, 1 BARDAK ILIK SU,ALABİLDİĞİ KADARDA UN

amin canım hepimizin inşallah canım tatlımı tatlı sağlıklı bebişler gelir çarçabucak hayırlısı ile

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bacakların hayyllaaaaa ağrıyormu... ay kıyamam ben sana terde basmış sen bence camı aç canımmmkaydirigubbakcemile3

ama ben süperim çok güçlüyüm bir kere gittim hemen 10 kilo verdim kendimle gurur duyuyorum biraz daha zayıflıyım bugünde bi beş kilo vereyim dumbel kaldırıp kas yapacam:roflol::roflol: arada bir de doktora gider klomen alırım tüp bebek yaptırırım:sm_cool:

opuyorumnanaktanaklinialirimsmilekışlarr kusura bakmayın cvplerınızı görmeden çıkıyoruuummmmmm çookkk pardonnnnnnnnzemuszemus

seninde derya adında bir arkadaşın varmı canım.... kıl emriyoların ne alemde... :roflol: :roflol: :roflol:

tamam tatlım mecbur kız kociş acıkmışşşş
bugün de izinli pc vermez gıcık
olsun canım can saolsun be hepsi halloluyo takma canım sonra pc sana geçecek elbet sırayla canım sen hem o ara işlerini halletmiş olursun nolcakki bol bol görüşüoz şükür zemuszemus

SEN BİLİRSİN mirmirmirmirAMA BİLİYORSUN KAÇIŞ YOK BENDEN

yok anacım ya yok ben senin eline su dökemem
ay gülmekten yazamıyorum ya nurcan....
YENİMİ ANLADIN zemuszemus zemuszemus
:kedi: :kedi:

kışlar kociş geldii çıkıyorumm bennn öpüldünüz canlarımmm
GÖRÜŞÜRK CANIM

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ALLAH SİZİ ANNE ETSİN EMİ BİR PİDE TARİFİ YAZAYIM DEDİM SAYFALAR ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ NE ÇOK GEVEZESİZİN BE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…