hheeeeee o mesele diyosun ,çekip gitcem diyosun,sanal alemde böle diyosun :dance:bak gör alışırsın bacım sanal alemde devran böyle dönüyo napalım...:sm_cool:
dün akşam spora gittim çok nerjiğim ben bir kere gittim 10 kilo verdim ama hayla
bacaklarım ağrıyo ateş basıyo ter attım sırnaşık şey:roflol:
resmini yollaa canım nasıl hoş olmuş bizde görelimmm canım yerimsenibenhenüz görmedii :)
ama hoş olduuuuuu sevdim bennnnn
sonra okurum o zaman işlerim var sizdende geri kalmak istemiyorum nasılsın cnım
hoşbulduk kanki yok benim canım pide çekmedi benim sevgili eşim bu aralar pideye taktı
geçen hafta yaptım hafifi kıtır oldu hamuru daha yumuşak olsun istiyorum onun için sordum
bildiğin tarif varmı benim canım çeksede yapmam ki biliyosun yasak bana eşim isteyince yapıyorum
hheeeeee o mesele diyosun ,çekip gitcem diyosun,sanal alemde böle diyosun :dance:
amin canım hepimizin inşallah canım tatlımı tatlı sağlıklı bebişler gelir çarçabucak hayırlısı ile
resmini yollaa canım nasıl hoş olmuş bizde görelimmm canım yerimseniben
evet melikecim resmini çekip yolasana... bende çok merak ediyom...
bacakların hayyllaaaaa ağrıyormu... ay kıyamam ben sana terde basmış sen bence camı aç canımmmkaydirigubbakcemile3
ama daha şimdi geldin bari dönüşün daha çabuk olsunnnnnnnn hadi kolay gelsin canım kravat resim yolla ok bi görelim şöle şurda yerimsenibenkışlar kociş geldii çıkıyorumm bennn öpüldünüz canlarımmm
ama daha şimdi geldin bari dönüşün daha çabuk olsunnnnnnnn hadi kolay gelsin canım kravat resim yolla ok bi görelim şöle şurda yerimseniben
evet yaa aynen bende valla ömrüm,sağlığım,netim olduğum sürece kovsanızda burdayımmm inşallah :jeyyar:Allah korusun da şakası bile kötü ya.....başıma bişey gelmedikçe Allahın izniyle burdayım canım benim...:1hug:
ama ben süperim çok güçlüyüm bir kere gittim hemen 10 kilo verdim kendimle gurur duyuyorum biraz daha zayıflıyım bugünde bi beş kilo vereyim dumbel kaldırıp kas yapacam:roflol::roflol: arada bir de doktora gider klomen alırım tüp bebek yaptırırım:sm_cool:
olsun canım can saolsun be hepsi halloluyo takma canım sonra pc sana geçecek elbet sırayla canım sen hem o ara işlerini halletmiş olursun nolcakki bol bol görüşüoz şükür zemuszemustamam tatlım mecbur kız kociş acıkmışşşş
bugün de izinli pc vermez gıcık
SEN BİLİRSİN mirmirmirmirAMA BİLİYORSUN KAÇIŞ YOK BENDENbilmiyorum nurcanım Rabbim hepimize hayırlısını versin ....
hele şu zor günleri de atlatim azcık daha dualarınızdan faydalanim ondan sonra nikimi değiştirip kaçacam...son kararım şimdilik bu...
:roflol: :roflol:
YENİMİ ANLADIN zemuszemus zemuszemusyok anacım ya yok ben senin eline su dökemem
ay gülmekten yazamıyorum ya nurcan....
:kedi: :kedi:
GÖRÜŞÜRK CANIMkışlar kociş geldii çıkıyorumm bennn öpüldünüz canlarımmm
ama ben süperim çok güçlüyüm bir kere gittim hemen 10 kilo verdim kendimle gurur duyuyorum biraz daha zayıflıyım bugünde bi beş kilo vereyim dumbel kaldırıp kas yapacam:roflol::roflol: arada bir de doktora gider klomen alırım tüp bebek yaptırırım:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?