Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yapalım yapmasına duanın zararı olmaz ama şimdi baktım da uzun bir sure hergün artırmadan okusak olmazmı ki

canım ALLAH razı olsun e tabi bol bol dua ile daha dimdik ayakta oluruz inşallah dualarımız kabul ola inşallah paylaşımın için saol cnm yerimseniben

yapalım yapmasına duanın zararı olmaz ama şimdi baktım da uzun bir sure hergün artırmadan okusak olmazmı ki

meryem suresinden uzun değil ipeğim
hem okuya okuya pratikleşiyo insan
yapalım ya aynen öyle yapalım
zahmetsiz rahmet olmuyo
o kadar gerçek bi örnek ki
ben inanıyorum
tabi çalışanlar için zor tatlım ama accık gayretle yapılır....

günaydın sekerlerrrrrrr bende bugün rüyamda bi beişim vardı markete gidiyodum onunlaaaaa
sağol canım sanada günaydın inşallah bebişin yolda ve çarçabucak hayırlı ve sağlıklısı ile kavuşacaksın canm hayır olsun rüyan inşallah yerimseniben

kedersiz başla tatlım valla
Allah kabul etsin meryemi de bitirdin
hem vakıa aynı zamanda kazanç suresidir bereket suresidir
nasıl olsa sen sürekli kuran okuyosun
buna başla hem de bugün başla

canım biliyorum emeksiz yemek olmuyo ama aynı anda bir kaç tane dua yapınca zor olacak onun için dedim o zaman bunu okuyunca başka dua yapmadan bunu yaparım evde olsam sorun değil ama çalışınca biraz vakit darlığı oluyo

ipeğim sen de meryemi bitirince başla istersen
keşke başka kişiler de okuyabilseydi o zaman paylaşırdık ben size okurdum
niyet üzere böyle bişey mümkün olur mu acaba ya
onu öğrenmek lazım

yok canım estağfirullah...
tabi sonlarda zorlaşıyo kolay değil
ama değer ya değer bence
hem tefriciyeler de azaldı
pek kişi kalmadı

nevom son kez bir şey sorayım cahilliğime ver bir oturuşta o gün için okumamız gerekenin
hepsini okumak gerekirmi gün içinde bir kaç defada tamamlayabilirmiyiz

evet nevbaharcım... bende baktımda 96 ayet... bizim için biraz zor olur okumak... keşke okuyabilsek... güzel bir dua... Rabbim senden razı olsun.. paylaştığın için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…