Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canim vallah bende anlamiyorum bu adami
bizde her an her yerde kavga cikar

canım olur yaaa oda tadı tuzu biberiiii gecer merak etmee gül gec napıcannn bizde gece düşünmeden bi kelime söledi ama gönlümü alana kadarda sabahı ettirdim wallaa dokuz dogurttum resmennnnn aldı kucaklayıp yatagımıza götürdü nenem hep derdi tıngırdamaz kap olmazmışşşş napalım oluyo işte bide birbirimiz öle çok sevdigimizz haldeeeeeŞeniz

kizlar ya ben onun bacisini isini yapiyorum bir kiziyor bir bagiriyor ki anlatamam
neymis efendim beklemeye sabri yokmus
sanki benim ki cok

ya inanin kizlar hic bir yere gitmiyorum cok SIKILIYORUM evde

zatem mutsuzum baskalarinin yaninda da daha cok mutsuz oluyorum

bir de boyle anlayissiz koca dusunun artik yasadiklarimi

erkelker bazen başka bir şeye kızıp ufak şeylerden sinirini çıkarıyo fazla
üstüne gitme hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri bizler gibi onlarda zor zamanlar geçiriyo

ben bilmiyordum bunun bu kadar bencil oldugunu tek sanki onun derdi var
ben eve hapis oldum hic umru degil
evden ise isten eve

ya bizimki tek biberi

gulup gecemiyorum ki
basima bir agri girdi anlatamam

bir de demiyor mu mutsuzsan cek git

ya ben nereye gidecegim gidecek kapim bile yok

beni cok yipratiyor:gitme: mafoldumbenmafoldumben mafoldumben

ya bizimki tek biberi

gulup gecemiyorum ki

canım benim yaa... inan herkeste var o gerginlik... eminimki seninle eşinin arasıda en kısa zamanda düzelecektir...ama sen kendini bu kadar üzersen sağlık açısından sorunlar yaşarsın...

canım benim yaa... inan herkeste var o gerginlik... eminimki seninle eşinin arasıda en kısa zamanda düzelecektir...ama sen kendini bu kadar üzersen sağlık açısından sorunlar yaşarsın...

inan var ya onunla ilgilenmekten kendimi unuttum
o da bana oyle ediyor

ama ona deedim sana kiyamiyorum ki beddua vereyim

ama inan cok yipraniyorum dedim

birde onun icin pasta yapmistim
bilseydim yapmazdim

ya bizimki tek biberi

gulup gecemiyorum ki

hadi yaaa canım erkeler sinirlenince öle derrr yaniii abilerimde war biliyom ama ne bilim uzatmamak lazım benimki huyumu biliyo artık 1 çıktık 1 nişanlılı kaldık 8 aydırda evliyiz bende onun huyunu biliyom ben diyomki biz kavga edersek gel sarıl bana sev beni kedi gibi olurum diyom zaten aglarım o gelir hemen gecer sinirimmmm olan hep bize oluyo erkek nasıl olsa onlar boşver annem hep der tatlı di yılanı deliginden cıkarır diye bigün sakin sekilde karsılıklı konuşun sen söle sevmedigin yönlerini o sölesin yani ben öle yapıyorum kocişe diyom su yönünü sevmiyorum bana öle davranma diyom davranmıyo gerci benimki manyak bi yandanda meslegi polisss olunca idare ediyoz işte ama hep diyorum dua et seni essssekler gibi seviyorum diyomm yoksaa way gele halineeeekaydirigubbakcemile

inan var ya onunla ilgilenmekten kendimi unuttum
o da bana oyle ediyor

ama ona deedim sana kiyamiyorum ki beddua vereyim

ama inan cok yipraniyorum dedim

birde onun icin pasta yapmistim
bilseydim yapmazdim
canım yaaaa üzülme lütfen seni çok iii anlıyorummm bende 4,5 çalışma hayatımdan sonra bu yıl evdeyim ve senin gibi hapis gibiyim üstelik 3 ay evvel laparoskopi amaeliyatı oldum kafayı yiyeceğim ya aaaa ev hiç bana göre değil kaldığım yer ise yozgat ın hiç mi hiç gelişmemiş bi ilçesi (adeta kasaba gibi) ya çıksam gezecek yer yok ev sıkıo beni her şey üstüme üstüme geliooo canım üzülme bak bende senin gibiyimmmm :gitme:

ya vallahi bende cok seviyom yoksa onun ettikleri yenilir yutulur seyler degil
ya cok denedik olmadi
kimse kendi kotu tarafini kabul etmiyor

canim butun bunlarin ustune bir de kocam anlayissiz

ben hapisteyim o da zalim gardiyan

ya vallahi bende cok seviyom yoksa onun ettikleri yenilir yutulur seyler degil
ya cok denedik olmadi
kimse kendi kotu tarafini kabul etmiyor

ya bide en gıcık neye oluyom biliyomusun onlar bizi acayip kırıyo bizde hemen geciyooo ama kendilerine bi laf de ömründen ömrü alıyolar hiç unutmuyolar sıkışınca saydırıyolar yaaa acayippp gıcık oluyorummmm

canim butun bunlarin ustune bir de kocam anlayissiz

ben hapisteyim o da zalim gardiyan
canım bitanem inşallah kocanı Rabbbim ıslah etsin inşallah o sıcacık yuvanızda huzur sağlık ve dileklerimle canım üzülme canım bize moral şart canım :CüvCüv:

canım bitanem inşallah kocanı Rabbbim ıslah etsin inşallah o sıcacık yuvanızda huzur sağlık ve dileklerimle canım üzülme canım bize moral şart canım :CüvCüv:

ya kocam insallah bana iyi davranir iyi olur
ben once esimle mutlu olmak istiyorum ama bebegimi de istiyorum ikisi bir arada olsun olmaz mi kizlar ya
cok sey mi istiyoruz

sevdaaaaaaaaaaaaaaaa kız bırak işleri gel kaçırdın muhabbeti

sormaa yaa kaçırmışlımmm muhabbetiii
ama geçte olsa bende güldümmm ilahi ipeğimm avukatımızı anıyosunuzz heee sırnaşık şey dumbelleri kaldırıp kaldırıp kas yapıyon sonra sıcaklanıyon :roflol: Rabbim ne insanlar varyaa :roflol:

.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, duru81+, iipekk34+, sevdanehri54+, sld

ayyy ayyyy ayyyy kimleri görüyom... bugün kulaklarını çınlattık geldin vallaha.... taze annişimiz nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…