ne oldu be adasımmmm ben ned edimki hani benden küçüksün dedimmmm
diyosunnn
iyi akşamlar hanımlar ben gidiyorum dumbelleri kaldırıcam :lepi:
aaaaaaa gercektenmi ben ne dedimki sen kırılıyosun canım neyse yaa kusura bakmaaa
amannnnn yetişemedim sana en kısa zamanda tekrar dön aramıza EGE yi hepimizin yerine öp tamammıhuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
canım gerçekten çok üzüldüm Allah sana sabır versin ...senağlamakızlar maalesef bebeğimi benden aldılar...dün akşam kanamam başladı ..ve bu gün cennet kokulumu benden aldılar ..kürtaj oldum...rabbim yardımcım olsun sizleri merakta koymak istemedim sonra görüşürüz....
durummm gelmişşş yetişemedimmm maşalalahh egemizz çokk tatlııı Rabbim sağlık versinn.birileride durunun profiline yazmış tabi bizle işi olmaz bizim bebeğimiz yokyaklava: herkesi Allaha havale ediyorum...
bulutcumm ne diyeceğimii bilmiyorumm geçmişş olsunn inşallahh en kısa zamanda sağlıcakla bebeğine kavuşursunn :gitme:
iyi akşamlar hanımlar ben gidiyorum dumbelleri kaldırıcam :lepi:
o arkadaş hep burda aslında yoksa durudan nasıl haberi olacaktiki sevdam amannnn boşversene sen gerçek yüzünü hepimize gösterdi işte
iyi akşamlar ipeğimm
aman aman adaşlar bizim topikte kavgaya yer yok sakin olun :))
iyi akşamlar ipeğimm
aman aman adaşlar bizim topikte kavgaya yer yok sakin olun :))
evet de iştee ben hakim olamıyorum çok sinirleniyorum çokkk kötükedihüso
ama neyseki sadece sanaldandı yoksa normal arkdaşım olup böyle yapsa varya bir arkadaşımm gebertirim onuu rezil eder linç ederimklava: Neyseki sanal
yaa benim sansım kırık boşverrrrrr yok sadece 19 yasındayım diyince gerci bende 23 daha küçükmüşün dedim oda alınmışş ben olsam sevinirim neyse benim hatam canım yok bişi
yaa benim sansım kırık boşverrrrrr yok sadece 19 yasındayım diyince gerci bende 23 daha küçükmüşün dedim oda alınmışş ben olsam sevinirim neyse benim hatam canım yok bişi
aaaaaaaaa hadi yaaaa canım çok büyük geçmiş olsun yaaa bilmiyorumkismile Rabbim güç,kuvvet ve bolllllll sabır versin canım inşallah herşeyde vardır bir hayır diyelim lütfen yıpratma kendini hem bebişin senin şefaatçin olcak kendinide o meleğinide üzme sakın koyvermek yok lütfen yaaa Rabbim yardımcımız olsun inşallah :Saruboceq:kızlar maalesef bebeğimi benden aldılar...dün akşam kanamam başladı ..ve bu gün cennet kokulumu benden aldılar ..kürtaj oldum...rabbim yardımcım olsun sizleri merakta koymak istemedim sonra görüşürüz....
yookk tatlım şaka baptım kırılmadıımm adaşşşım
bidaa olmazzz
ayyy yapma yaaaaa
geçmiş olsun canım Rabbim bol şifalar versin yerimsenibenBAŞIM ÇOK AĞRIYOR
ASLINDA NE ACIKTIM NEDE SUSADIM AMA BAŞIMA AĞRI GİRDİ MİGRENİM TUTTU YiNE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?