Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

huuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
amannnnn yetişemedim sana en kısa zamanda tekrar dön aramıza EGE yi hepimizin yerine öp tamammı

canım gerçekten çok üzüldüm Allah sana sabır versin ...senağlama

o arkadaş hep burda aslında yoksa durudan nasıl haberi olacaktiki sevdam
amannnn boşversene sen gerçek yüzünü hepimize gösterdi işte

Son düzenleme:
o arkadaş hep burda aslında yoksa durudan nasıl haberi olacaktiki sevdam amannnn boşversene sen gerçek yüzünü hepimize gösterdi işte

evet de iştee ben hakim olamıyorum çok sinirleniyorum çokkk kötükedihüso
ama neyseki sadece sanaldandı yoksa normal arkdaşım olup böyle yapsa varya bir arkadaşımm gebertirim onuu rezil eder linç ederim klava: neyseki sanal

iyi akşamlar ipeğimm

aman aman adaşlar bizim topikte kavgaya yer yok sakin olun :))

yaa benim sansım kırık boşverrrrrr yok sadece 19 yasındayım diyince gerci bende 23 daha küçükmüşün dedim oda alınmışş ben olsam sevinirim neyse benim hatam canım yok bişi

[sıze="2"]değmezzzzzzzzz [/sıze]

yaa benim sansım kırık boşverrrrrr yok sadece 19 yasındayım diyince gerci bende 23 daha küçükmüşün dedim oda alınmışş ben olsam sevinirim neyse benim hatam canım yok bişi

ŞAKA YAPMIŞ CANIM HEMEN ALINMA SENDE :1hug: KÜÇÜKLÜĞÜNE VER kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaa hadi yaaaa canım çok büyük geçmiş olsun yaaa bilmiyorumkismile Rabbim güç,kuvvet ve bolllllll sabır versin canım inşallah herşeyde vardır bir hayır diyelim lütfen yıpratma kendini hem bebişin senin şefaatçin olcak kendinide o meleğinide üzme sakın koyvermek yok lütfen yaaa Rabbim yardımcımız olsun inşallah :Saruboceq:

BAŞIM ÇOK AĞRIYOR
ASLINDA NE ACIKTIM NEDE SUSADIM AMA BAŞIMA AĞRI GıRDı MıGRENıM TUTTU YiNE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…