BAŞIM ÇOK AĞRIYOR
ASLINDA NE ACIKTIM NEDE SUSADIM AMA BAŞIMA AĞRI GİRDİ MİGRENİM TUTTU YiNE
ablacım geçmiş olsun Allahım şifa versinnBAŞIM ÇOK AĞRIYOR
ASLINDA NE ACIKTIM NEDE SUSADIM AMA BAŞIMA AĞRI GİRDİ MİGRENİM TUTTU YiNE
tamam adsssss iyiyim ya bennnnn merak etmeeeee
güle güle canım kolay gelsin hayırlı akşamlar görüşmek üzere opuyorumnanaktankedersizim etipufun dediğini yap iyi gelir ve sesten uzak dur çok rahatsız eder
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlarrr
kedersizim etipufun dediğini yap iyi gelir ve sesten uzak dur çok rahatsız eder
kıslar bende çıkıyorum biraz uzanacam hayırlı akşamlarr öpüyorumm Allahıma emanetsinizzzzemuszemus
canım güle güle hayırlı akşamlarrr opuyorumnanaktankıslar bende çıkıyorum biraz uzanacam hayırlı akşamlarr öpüyorumm Allahıma emanetsinizzzzemuszemus
tamam canım hade hayırlı akşmalarr öptümmm sende Allaha emanet ol opuyorumnanaktankızlar eşim geldi bende çıkıyorum kociş geldii fırsat bulduğum an yine gelirim inşallah hadi öpüldünüz kendinize çok iyi bakın Rabbime emanetsiniz ,selametle zemuszemus opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmilegülü gülü adasssssssssssss
geçmiş olsun canım Rabbim bol şifalar versin yerimseniben
canımm benimmm... karanlık bir odaya git gözlerini kapa.... patatesleri halka halka kes başına tülbentle sar... migren ağrısına çok iyi geliyor... Rabbim şifa versin sana...
ablacım geçmiş olsun Allahım şifa versinn
ayy sevindimm yaa
ağlarım bakk
saolun kızlar orucumu açtıktan sonra ağrı kesici alıp uyumak isitiyorum daha yemek hazırlıyacam :bbo:kedersizim etipufun dediğini yap iyi gelir ve sesten uzak dur çok rahatsız eder
saolun kızlar orucumu açtıktan sonra ağrı kesici alıp uyumak isitiyorum daha yemek hazırlıyacam :bbo:
kedersizim etipufun dediğini yap iyi gelir ve sesten uzak dur çok rahatsız eder
kıslar bende çıkıyorum biraz uzanacam hayırlı akşamlarr öpüyorumm allahıma emanetsinizzzzemuszemus
kızlar eşim geldi bende çıkıyorum kociş geldii fırsat bulduğum an yine gelirim inşallah hadi öpüldünüz kendinize çok iyi bakın rabbime emanetsiniz ,selametle zemuszemus opuyorumnanaktan
cümleten iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
iyi akşamlar herkeze nasılsınız inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?