Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

BAŞIM ÇOK AĞRIYOR
ASLINDA NE ACIKTIM NEDE SUSADIM AMA BAŞIMA AĞRI GİRDİ MİGRENİM TUTTU YiNE

canımm benimmm... karanlık bir odaya git gözlerini kapa.... patatesleri halka halka kes başına tülbentle sar... migren ağrısına çok iyi geliyor... Rabbim şifa versin sana...

kedersizim etipufun dediğini yap iyi gelir ve sesten uzak dur çok rahatsız eder
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlarrr

kıslar bende çıkıyorum biraz uzanacam hayırlı akşamlarr öpüyorumm Allahıma emanetsinizzzzemuszemus

kızlar eşim geldi bende çıkıyorum kociş geldii fırsat bulduğum an yine gelirim inşallah hadi öpüldünüz kendinize çok iyi bakın Rabbime emanetsiniz ,selametle zemuszemus opuyorumnanaktan

kızlar eşim geldi bende çıkıyorum kociş geldii fırsat bulduğum an yine gelirim inşallah hadi öpüldünüz kendinize çok iyi bakın Rabbime emanetsiniz ,selametle zemuszemus opuyorumnanaktan
tamam canım hade hayırlı akşmalarr öptümmm sende Allaha emanet ol opuyorumnanaktan

gülü gülü adasssssssssssss
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

geçmiş olsun canım Rabbim bol şifalar versin yerimseniben

canımm benimmm... karanlık bir odaya git gözlerini kapa.... patatesleri halka halka kes başına tülbentle sar... migren ağrısına çok iyi geliyor... Rabbim şifa versin sana...

ablacım geçmiş olsun Allahım şifa versinn

ayy sevindimm yaa
ağlarım bakk

saolun kızlar orucumu açtıktan sonra ağrı kesici alıp uyumak isitiyorum daha yemek hazırlıyacam :bbo:

kıslar bende çıkıyorum biraz uzanacam hayırlı akşamlarr öpüyorumm allahıma emanetsinizzzzemuszemus

kızlar eşim geldi bende çıkıyorum kociş geldii fırsat bulduğum an yine gelirim inşallah hadi öpüldünüz kendinize çok iyi bakın rabbime emanetsiniz ,selametle zemuszemus opuyorumnanaktan

cümleten iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar....

bulutum şu an çok kötü oldum elim ayağım titriyo inan...ben de yaşadım nasıl bi duygu biliyorum o yüzden sana ne desem boş...can veren Rabbim yine verir üzülme her şerde bi hayır vardır mutlaka...Allah sabır versin canııımm...

kızlar çok zor çok anlatamam..eşim dışarı çıktı biraz fırsat dedim...tabiki rabbimin bir bildiği var...inşallah tez zamanda tekrar sağlıklı hayırlı evlat verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…