Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

uykum geldi kızlar bu gece pek uyku alamamıştım doğrusu biraz uzanayım az yokum görüşmek üzere boshayallersmile

canım bugün test yaptım ama negatif belim inanılmaz ağrıyo kasıklarımda midem çok bulanıyo başım dönüyo belkide adetlenicem bilmiyorum çok karmaşık herşey ama inşallah hamileyimdir hiç geçmezdi benim adetim (

kızlar maalesef bebeğimi benden aldılar...dün akşam kanamam başladı ..ve bu gün cennet kokulumu benden aldılar ..kürtaj oldum...rabbim yardımcım olsun sizleri merakta koymak istemedim sonra görüşürüz....

çok geçmiş olsun cnm ne diyeceğimi bilemiyorum allah yardımcın olsun üzülme demek kolay ama nolur üzülme ne kadar zor bişi ollduğunu anlayabiliyorum allah sağlık versin cnm

canım çook geçmiş olsunn,, çok üzüldüm. Allahım sana gayet,kuvvet, sabır versin canım.

bulut canım çok geçmiş olsun nasıl bir üzüntü yaşadığını başıma geldiği için biliyorum
allah sabır versin canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın...
selin beni sormuşsun bende adet oldum canım inşallah sen olmazsın

kız melike adamı öldürcen açlıktan hayla burdamısın sen

bişi olmadıı kıss ulenn adamla beraber yemek yedim şimdi bi daha acıktım yine yiyorum
melike için nevbahardan aldığım 500 tefriciye bitti kedersizim listeye yazarsın canım

canım ağzına sağlık Allahım razı olsun sendenn
napıyosuunn nasılsınnn bben kocişi uyuttum kaçtımm

bişi olmadıı kıss ulenn adamla beraber yemek yedim şimdi bi daha acıktım yine yiyorum

canım ağzına sağlık Allahım razı olsun sendenn
napıyosuunn nasılsınnn bben kocişi uyuttum kaçtımm

hoşgeldin canım acıkman normal yediğinin üstünden kaç saat geçti afiyet olsun
bende şimdi ara öğün saatim geldi meyva yicem

canım çooookk geçmiş olsun dicek bişey bulamıyorum sözün bittiği yerr Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…