çık canım çık bolca gezzz yerimede gez ya çokkkkkkk özledim şöyle doya doya gezmeyi,dolaşmayı :gitme:ben biraz dışarı çıkıyorum
sağol canım sanada kolay gelsin yerimsenibenkolay gelsin kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
sağol canım sanada kolay gelsin yerimseniben
ayyy inşallah canım ya bak heyecanlandım şimdi
bence hiç kendini strese sokma hemen bi test al sonucu gör
inan böyle daha çok yıpranıyo insan
anlıyorum hayal kırıklığı çok zor ama kırmızı ışıklar gelince de aynı hayal kırıklığı oluyo zaten
kızlar maalesef bebeğimi benden aldılar...dün akşam kanamam başladı ..ve bu gün cennet kokulumu benden aldılar ..kürtaj oldum...rabbim yardımcım olsun sizleri merakta koymak istemedim sonra görüşürüz....
kızlar maalesef bebeğimi benden aldılar...dün akşam kanamam başladı ..ve bu gün cennet kokulumu benden aldılar ..kürtaj oldum...rabbim yardımcım olsun sizleri merakta koymak istemedim sonra görüşürüz....
kız melike adamı öldürcen açlıktan hayla burdamısın sen
melike için nevbahardan aldığım 500 tefriciye bitti kedersizim listeye yazarsın canım
bişi olmadıı kıss ulenn adamla beraber yemek yedim şimdi bi daha acıktım yine yiyorum
canım ağzına sağlık Allahım razı olsun sendenn
napıyosuunn nasılsınnn bben kocişi uyuttum kaçtımm
hoşgeldin canım acıkman normal yediğinin üstünden kaç saat geçti afiyet olsun
bende şimdi ara öğün saatim geldi meyva yicem
hoşbulduk tatlım yok kız normalde böle yemezdim 2 haftadır falan abarttım ohhh sanada afiyet bal şeker olsunn yarasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?