güle güle canım vardiyası ne zaman gündüze dönecek
hep gece mi çalışıyo yoksa
tamam kızlar ben de çıktım hayırlı akşamlar...
slm canlarııım sonunda geldim kavuştum size hepinizi çok özledim hep aklımdaydınız ben yokken neler oldu değişik güzel haberlwer varmı en son iki arkdaşın günü geçmişti ne oldu çok merak ediyorum nazracanın tahlili ayın 18indeydi galiba umarım doğru tahmindir nevonun hamişlik nasıl gidiyo ımmm peki ya kedersiz o nasıl acaba ay herkesinde ismi aklımda değilki çok merak ediyoum kızlar hadi gelin anlatın
herkese iyi akşamlaarrr ben ayın beşindeklomene başladım beş gün kullandım bugünde duphaston a başladım inşallah en kısa sürede tüm bebiş isteyenlerin göbişleri kocamaaan olursağlıklı güzel bebeklerine kavuşurlaarrr AMİNNNN..
kızlar çok zor çok anlatamam..eşim dışarı çıktı biraz fırsat dedim...tabiki rabbimin bir bildiği var...inşallah tez zamanda tekrar sağlıklı hayırlı evlat verir...
sevdam sen de üzülme
KISKANANLAR ÇATLASIIIIIIIIIIIIIIIN
topik açılalı 4 ay gibi bi zaman oldu ama sayfalar 1500 e dayandı
burdaki dostluklar çok güzel
çünkü samimiyet var vefa var
bu özellikleri taşımayanlar kalamıyo zaten
o yüzden değmez canımcım
ne konuşcaz zaten uykum geldi bugun dumbelleri kaldırdım yani ağırlık kaldırdım bacağıma ağrı saplandı geberiyodum bugun çok ağırlık kaldırdım ikisinide birden kaldırdım ellerim acıyor kalbimin atışını içimden duydum çok hızlandı kan dolaşımım ve kalbim ne biçim atıyordu kalbim öyle
ayy ayyy hayla acıyo kolum ve çok terledim enerjimi harcadım
görüyordum bişi olmaz allah korur yumurtalarım yerinde yumurtalıklarımda yerinde allah korur onları melekleriyle
1 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor evlendiğimizden beridir istiyoruz bişi olmazki ağırlık kaldırmaktan hem embriyo yokki içimde daha
kaslarımı geliştirmek için vücudumu geliştirmek için dumbell kaldırdım kaldırıyorum daha dün başladım kaldırmaya her gün çalışım gün aşırı şekilde dumbellerle
kaslarımda belirginleşti sertleştiler şiştiler çok gururluyum ben gurur duyuyorum kendimle gururum bugun bi kat daha arttı kaslarım varya benim
kaslarım her gün güçleniyor bileklerimde güçleniyor süperrrrr bişi yaa
allah korur transfer daha belli diyil doktorumuz karar vericek kaslar bana yakışır belki güçlü durayım diye kaslarımı geliştiriyorum erkek sanmayın beni ben kadınım
dün başlamıştım dumbellere kalbim felakattti bugun ya ne biçim hızlı bi şekilde atıyordu ben ter atıyordum dışarı aman allahım neydi ya bugun offf
seviyor ben dalga geçmiyorumki ciddiyim ben bugun arkadaşlara dedimki ben kaslarımı geliştiriyorum dedim güldüler bana iki arkadaşım sanki gülünücek bişi vardıda ortada allahım sen büyüksün yaa
allahtan kaslar şişti belirginleştide çok mutluyum bir günde nasıl geliştiler öyle nasıl güçlü oldular şişdiler sertleştiler
her gün fındık ceviz pekmez meyve yiyorum arada kraker bisküvi filan yiyorum süt filan içiyorum sabahları dünde dişlerimi fırçaladım bazılarını yuttum
bağırsaklarım çalışsın diye meyve filan yiyom işte ve bağışıklık sistemimyani immum sistemim güçlensin diye vitamin alıyım diye yiyom
koleride yakıyorum bazen doktor bişi demedi dumbell kaldırmayla ilgili ve onun hakkında
şişman diyilim zayıfım ellerim kollarım zayıf kansız gibi bişeyim işte
diş macununu yuttum benim duygu adlı arkadaşım dişlerini fırçalıkdan sonra midesi bulanıyormuş
benim derya adlı arkadaşım var onun yumurtalıklarının üzerinde kist oluşmuş ve deryanın vajinal akıntısı sarımtırak renkteymiş ve deryanında bebeği olmuyor
ve deryanın kasık ağrıları filan oluyormuş acaba kistlermi patlıyo içeride
çıldırmazmı kızcağız allaha ne biçim dualar ediyo kız bebek bebek diye kafayı yedi
biz daha transfer aşamasına gelmedikki yumurtalarımın boyutlarını ölçtü doktor yumurtaları geliştiren ilaç verdi doktor
şimdi tubiş burda olacaktı ah ulan ah
o zaman dahada bir keyifli olacaktı burası
seviyor meraktan sordum iyi allahtan iyi anlaşıyoruz ama bebişimiz olmuyor deryanında olmuyo aman tanrım
deryayada üzülüyorum ben zati kaslı erkeklerden hoşlanırım hoşlanıyorum eşimde kaslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?