Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm canlarııım sonunda geldim kavuştum size hepinizi çok özledim hep aklımdaydınız ben yokken neler oldu değişik güzel haberlwer varmı en son iki arkdaşın günü geçmişti ne oldu çok merak ediyorum nazracanın tahlili ayın 18indeydi galiba umarım doğru tahmindir nevonun hamişlik nasıl gidiyo ımmm peki ya kedersiz o nasıl acaba ay herkesinde ismi aklımda değilki çok merak ediyoum kızlar hadi gelin anlatın

ooo bizim hatunlar yok ortalıkta neyse yaprak dökümünden sonra burdayım canlarım inş o zaman görüşürüz öpüyorum canişlerim bu arada byn kutluay sen nasılsın canım hade çıktım ben görşrz

hoşgeldin canımmmma.s.

herkese iyi akşamlaarrr ben ayın beşindeklomene başladım beş gün kullandım bugünde duphaston a başladım inşallah en kısa sürede tüm bebiş isteyenlerin göbişleri kocamaaan olursağlıklı güzel bebeklerine kavuşurlaarrr AMıNNNN..

amin aminnnnnnn canımmm

kızlar çok zor çok anlatamam..eşim dışarı çıktı biraz fırsat dedim...tabiki rabbimin bir bildiği var...inşallah tez zamanda tekrar sağlıklı hayırlı evlat verir...

bulutum geçmiş olsun.ne oldu anlayamadım ama iyi geceler sana.
kızlar ben anlamadım ne oldu böyle?bebek yaşamıyor mu artık?neden böyle oldu?Allahım sabır versin ona:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evettt nevomm haklısınn canımm üzülmek yok Şeniz

tuğbam hoşgeldin canımmm ne yaptın bakalım anlattt
opuyorumnanaktan

Tubişim hoşgeldin canım çok özledik seni valla yokluğun çok belli oluyordu
inanırmısın az önce tv izlerken bile aklıma geldin acaba geldimi diye düşünüyordum bende
şimdi mesajını görünce şaşırdım ..ee anlat bakalım nasıl geçti eltin nasıldı CADIARZUbanyo yapabildinmi hadi anlat anlat:dance:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kedersiz, leydim84, Melon

ne ediyorsunuz orda sengözlerimebaksanab

tubiş avukat hanımın bize, bizim ona yaptıklarımızı oku istersen (sayfa 1250den başla ) :))

ayy ayyy hayla acıyo kolum ve çok terledim enerjimi harcadım

görüyordum bişi olmaz allah korur yumurtalarım yerinde yumurtalıklarımda yerinde allah korur onları melekleriyle

1 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor evlendiğimizden beridir istiyoruz bişi olmazki ağırlık kaldırmaktan hem embriyo yokki içimde daha

kaslarımı geliştirmek için vücudumu geliştirmek için dumbell kaldırdım kaldırıyorum daha dün başladım kaldırmaya her gün çalışım gün aşırı şekilde dumbellerle

kaslarımda belirginleşti sertleştiler şiştiler çok gururluyum ben gurur duyuyorum kendimle gururum bugun bi kat daha arttı kaslarım varya benim

kaslarım her gün güçleniyor bileklerimde güçleniyor süperrrrr bişi yaa

allah korur transfer daha belli diyil doktorumuz karar vericek kaslar bana yakışır belki güçlü durayım diye kaslarımı geliştiriyorum erkek sanmayın beni ben kadınım

dün başlamıştım dumbellere kalbim felakattti bugun ya ne biçim hızlı bi şekilde atıyordu ben ter atıyordum dışarı aman allahım neydi ya bugun offf

seviyor ben dalga geçmiyorumki ciddiyim ben bugun arkadaşlara dedimki ben kaslarımı geliştiriyorum dedim güldüler bana iki arkadaşım sanki gülünücek bişi vardıda ortada allahım sen büyüksün yaa

allahtan kaslar şişti belirginleştide çok mutluyum bir günde nasıl geliştiler öyle nasıl güçlü oldular şişdiler sertleştiler

her gün fındık ceviz pekmez meyve yiyorum arada kraker bisküvi filan yiyorum süt filan içiyorum sabahları dünde dişlerimi fırçaladım bazılarını yuttum

bağırsaklarım çalışsın diye meyve filan yiyom işte ve bağışıklık sistemimyani immum sistemim güçlensin diye vitamin alıyım diye yiyom

koleride yakıyorum bazen doktor bişi demedi dumbell kaldırmayla ilgili ve onun hakkında

şişman diyilim zayıfım ellerim kollarım zayıf kansız gibi bişeyim işte

diş macununu yuttum benim duygu adlı arkadaşım dişlerini fırçalıkdan sonra midesi bulanıyormuş

benim derya adlı arkadaşım var onun yumurtalıklarının üzerinde kist oluşmuş ve deryanın vajinal akıntısı sarımtırak renkteymiş ve deryanında bebeği olmuyor

ve deryanın kasık ağrıları filan oluyormuş acaba kistlermi patlıyo içeride

çıldırmazmı kızcağız allaha ne biçim dualar ediyo kız bebek bebek diye kafayı yedi

biz daha transfer aşamasına gelmedikki yumurtalarımın boyutlarını ölçtü doktor yumurtaları geliştiren ilaç verdi doktor

şimdi tubiş burda olacaktı ah ulan ah
o zaman dahada bir keyifli olacaktı burası

seviyor meraktan sordum iyi allahtan iyi anlaşıyoruz ama bebişimiz olmuyor deryanında olmuyo aman tanrım

deryayada üzülüyorum ben zati kaslı erkeklerden hoşlanırım hoşlanıyorum eşimde kaslı

tubişim senin için üşenmedim o şahsın mesajlarını ekliyorum okuda gül biraz sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
heh yardım masasına baktım soruma biri cevap vermiş daha doğrusu tarif etmiş ama yaptığım şekili tarif etmiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…