gunaydin kedersiz
canim ya gecmis cok uzun okuyamadim
heraldaa nazranin testleri iyi degilmis cok uzuldum
ama yinede allahtan umit kesilmez
ins iyi haber veriir
canim ya gecmiste baska onemli bir sey var miydi okuyamadim
canim birde pressed aldim senin bunun hakkinda bilgin varmi
bizde ise yaramasi zor ama yinede deneyecegim
kedersiz hayır olsun inşallah bende bir çok rüya gördüm ama hatırlayamıyorum ablamla daha görüşemedim sanada günaydın
evet canım nazracanın sonucu negaitf çıkmış maalesef
birde dahda üzücü bir olayda bulut arkadaşımız bebeğini kaybetti(
canım preseedi bende kullandım bende işe yaramadı
ama bir çok hastada bu kayganlaştırıcı vesilesiyle hamile kaldı
canım sana kullanma desem seni üzmüş olurmuyum bilmiyorum ama mantıklı olarak bakarsak denmeye değermi bilmiyorum
madem heves yaptın al canım Allah büyük belkide bu vesilen olacaktır
kedersizcigim
pressed kist yapiyormus
dogrumu sence
sende oyle birsey oldumu
günaydın hayırlı cumalar nasılsınız a.s.
kedersizim benimi gördün kankim hayır olsun canım
hayırlı cumalar canım
kıs valla buıgün cuma olduğunu unutmuşum :))
herkese hayırlı cumalar RABBİM bu günün hatrına ona açılan ellerimizi boş çevirmesin :Saruboceq: :Saruboceq:
tamam söyliycem zaten uyanmasını bekliyorum bugün test günü sonucu alıp doktoruna gidicekti sol kasığında ağrısı vardı onu sorucak tahlili doktor istediği için yaptırıyolar ona kalsa yaptırmıycak beni bundan sonra hiçbirşey bukadar üzmez dedi
tamam söyliycem zaten uyanmasını bekliyorum bugün test günü sonucu alıp doktoruna gidicekti sol kasığında ağrısı vardı onu sorucak tahlili doktor istediği için yaptırıyolar ona kalsa yaptırmıycak beni bundan sonra hiçbirşey bukadar üzmez dedi
hele bir gelsin o buraya sorarız biz ona:mymeka: bundan sonra hiç bişeye bu kadar üzmüyecekmiş alsanaalsanasmile hepimiz negatif sonucu aldık üzüldük ama unutmuyalımki bu derdimiz bazı insanların yanında hiç bişey kalır ben her zaman diyorum Allah bana daha büyük acılar yaşatmasın en büyük derdim bebek özlemi olsun RABBİM sevdiklerimizin eşimizin acısını göstermesin
maadi durumuzum el verdiği sürece tedavi ile bile olsa her zaman için şansımız var bazı eşlerin tedaviyle bile imkansız bide böyle düşünelim ablana hak veriyorum ama o bi gelsin buraya benden çekeceği varklava:
herkese günaydınlarrrr cumanız mübarekk dualarınızz kabulll olsunn inş..
ipeğim kedersizim melonum nasılsınız bakalımm
kedersizim hallettim canım :1ninca:
hele bir gelsin o buraya sorarız biz ona:mymeka: bundan sonra hiç bişeye bu kadar üzmüyecekmiş alsanaalsanasmile hepimiz negatif sonucu aldık üzüldük ama unutmuyalımki bu derdimiz bazı insanların yanında hiç bişey kalır ben her zaman diyorum Allah bana daha büyük acılar yaşatmasın en büyük derdim bebek özlemi olsun RABBİM sevdiklerimizin eşimizin acısını göstermesin
maadi durumuzum el verdiği sürece tedavi ile bile olsa her zaman için şansımız var bazı eşlerin tedaviyle bile imkansız bide böyle düşünelim ablana hak veriyorum ama o bi gelsin buraya benden çekeceği varklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?