Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersiz hayır olsun inşallah bende bir çok rüya gördüm ama hatırlayamıyorum ablamla daha görüşemedim sanada günaydın

evet canım nazracanın sonucu negaitf çıkmış maalesef
birde dahda üzücü bir olayda bulut arkadaşımız bebeğini kaybetti (
canım preseedi bende kullandım bende işe yaramadı
ama bir çok hastada bu kayganlaştırıcı vesilesiyle hamile kaldı
canım sana kullanma desem seni üzmüş olurmuyum bilmiyorum ama mantıklı olarak bakarsak denmeye değermi bilmiyorum
madem heves yaptın al canım Allah büyük belkide bu vesilen olacaktır

kedersiz hayır olsun inşallah bende bir çok rüya gördüm ama hatırlayamıyorum ablamla daha görüşemedim sanada günaydın

ablanı aradığında ona burdaki herkes seni çok merak ediyor de ..buraya çağırdığımız söyle onu birazda olsa rahatlatırız belki fisfisfis

ya bu ney ya gene uzuerimizde kara bulut var

cok uzuldum

canim napim aldim birdefa

aklimda kalsin istemiyorum

denemedim demiycem denedim ama olmadi derim bu daha iyi cunku aklinda suphe kalmiyor

canim benim esim birde sperm testi etti

dualariniza u=ihtiyacim var

ya birde dungece ruyamda bir erkek cocugu uzerime kucuk abdeestini yapti

bilerek isteyerek yapti
bayada islandim hayrolsun

ya nolursun bebegim gelsin artik

onu cok ozledim

cok aci cekiyorum

canım inşş eşinin sonucu diğerinden dahada çok çıkar bugün belli oluyormu canım??
rüyan hayr olsun canım inş rüyan gerçeklişr :))

günaydın hayırlı cumalar nasılsınız a.s.
kedersizim benimi gördün kankim hayır olsun canım

hayırlı cumalar canım
kıs valla buıgün cuma olduğunu unutmuşum :))
herkese hayırlı cumalar RABBıM bu günün hatrına ona açılan ellerimizi boş çevirmesin :Saruboceq: :Saruboceq:

tamam söyliycem zaten uyanmasını bekliyorum bugün test günü sonucu alıp doktoruna gidicekti sol kasığında ağrısı vardı onu sorucak tahlili doktor istediği için yaptırıyolar ona kalsa yaptırmıycak beni bundan sonra hiçbirşey bukadar üzmez dedi

hiç öyle düşünmesin allah dermansız dert vermesin daha büyük acı vermesin canım

hele bir gelsin o buraya sorarız biz ona:mymeka: bundan sonra hiç bişeye bu kadar üzmüyecekmiş alsanaalsanasmile hepimiz negatif sonucu aldık üzüldük ama unutmuyalımki bu derdimiz bazı insanların yanında hiç bişey kalır ben her zaman diyorum Allah bana daha büyük acılar yaşatmasın en büyük derdim bebek özlemi olsun RABBİM sevdiklerimizin eşimizin acısını göstermesin
maadi durumuzum el verdiği sürece tedavi ile bile olsa her zaman için şansımız var bazı eşlerin tedaviyle bile imkansız bide böyle düşünelim ablana hak veriyorum ama o bi gelsin buraya benden çekeceği var klava:

çok haklısın kankim tek derdimiz bu olsun tamam çok acı çok üzülüyoruz ama dediğin gibi
allah kaldıramayacağımız dertlerle sınamasın allah korusun büyük lokma ye büyük söz söyleme demişler

herkese günaydınlarrrr cumanız mübarekk dualarınızz kabulll olsunn inş..

ipeğim kedersizim melonum nasılsınız bakalımm

kedersizim hallettim canım :1ninca:

aynennnn katılıyorumm tek derdimiz bu olsunn daha büyük acılar yaşatmasın Rabbimm...
nazracanın zamana ihtiyacı var en yakın zamanda oda bizler gibi toparlanıcak daha da güçlenicekkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…