Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

melikecim 200 almıştımya onu okudum, 100 tane daha okudum yani toplam 300 okumuş oldum bitti kalırsa ileride gene alırım ben tamammı canım iyi geceler

tamam canım benim Allah razı olsun Rabbim kabul etsinn çook sağol hayırlı geceler öptümmm Allaha emanet olll opuyorumnanaktan

bulutum yapma böyle canım yıpratma kendini bu kadar geçecek bak göreceksin....ben dünya başıma yıklıdı zannetmiştim aynı şey benim başıma da geldi...yemeden içmeden kesildim günlerce evden çıkmadım...ben de saklıyorum hala resmini....ama umudumu hiç yitirmedim toparlandım tekrar ayağa kalkltım...sen de toparlan kalk bak sana ihtiyacın olan bi eşin var...Allah size sağlık versin inşallah en kısa zamanda tekrar olacak Allahın izniyle...bu sefer annesini bırakmicak sımsıkı tutunacak...

melikecim ben senin tefriciyeleri bitirdim canım...
enişten hastaymış Allah şifa versin...
1 yasin alim ben de...
galiba tefriciye okuyamicam eniştene çünkü boğazım çok ağrıyo
inşallah hasta olmam
pazartesi duruma göre alabilirim canım

sağoll ablacıım ağzına sağlık Allah razı olsuunn hepinizdenn
kıyamam ablacıım inşallah hasta olmazsınn nane limon falan iç hemen sıcak şeyler iç

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nevbahar76, bynkutluay+, Melon, s.tugba+

iyi akşamlar kızlar ilk defa bugün konuşacak bişey bulamıyorum bilmiyorumkismile

bu ara aldığımız haberlerden biraz moralsizim....inşallah hepimiz tekrar toparlanır umudumuza sarılırız yeniden...

hayır olsun nevo geçmişe daldım ama bayağı fransız kaldım avukat muhabbeti olmuş anlayamadım bulut arkadaşımız için çok üzüldüm ne desem bilmiyorum sevmem öle üzülme vs.gibi boş lafları allah sabır versin tez zamanda hayırlı bi yavru daha nasip etsin bizler inançlı dirayetli hanımlarız rabbimin sınavı buda senin neyin var nevo neden burda soğuk rüzgarlar esiyo

canım avukat mevzu çok uzun bizi burda bayılttı nerdeyse bi gün...neyin nesiyse sonra atıldı siteden...
inancımıza sığındık zaten Allah sonumuzu hayır getirsin...soğuk rüzgarlar demeyelim de biraz sessizlik hakim tabi arkadaşlarımız moralsiz olunca haliyle bizde öyle oluyoruz...inşallah en kısa zamanda toparlanıcaz...

ya ne oluyoooo biri bana bişey söyleyebilirmi lütfen neden burdakiler bugün moralsiz ne oldu ne kaçırıdm bu arada nazracanın tahlil sonucu geldimi haber varmı nevo sen ne zaman giriyosun ultrasona :uhm:

bulutun dışında o kadar üzücü bi durummu oldu yoksa herzamanki ortak sorunların getirdiği sıkıntı sessizlikmi valla içime bişi oldu buraki herkes benim için ayrı bi abla ayrı bi kardeş çünkü ben kimseye ayırmadığım zamanı burda sizlere ayırıyorum sizlerle neşelenip sizlerle dertleniyorum o kadar önemsiyorum yani hepinizi çünkü sorunumuz ortak

ya ne oluyoooo biri bana bişey söyleyebilirmi lütfen neden burdakiler bugün moralsiz ne oldu ne kaçırıdm bu arada nazracanın tahlil sonucu geldimi haber varmı nevo sen ne zaman giriyosun ultrasona :uhm:

canım bulut bebeğini kaybetti
nazracanın tahlil sonucu iyi çıkmamış ama inşallah yükselir bol dua edelim...
ben haftaya ultrasona giricem...

Allah razı olsun canımm
da durumlar kötü daha kendime gelemedimm
bulut meleğini kaybetti nazraca ablanın sonuç iyi değill
nazracaabla çok üzgünmüş baksana gelemedi bilee canımm benim

Allah razı olsun canımm
da durumlar kötü daha kendime gelemedimm
bulut meleğini kaybetti nazraca ablanın sonuç iyi değill
nazracaabla çok üzgünmüş baksana gelemedi bilee canımm benim

ne denirki bu durumda allah kimsenin duasını geri çevirmesin rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın nazracanınki tutmamışmı değermi yükselmemiş kızlar kusura bakmayın çok soruyorum bi hafta uzak kalınca toparlayamıyorum eltimde pc vardı ama çekindim minnet etmek istemedim keşke girseydim yada benim pc yi götürseydim yanımda inşallah yeni doğacak günler bizlere yeni umut yeni hayır dolu haberler getiren günler olur ne diyim bu arada tefriciyeler başladımı bende alayım kimlere okunuyosa birde nevom meryem suresini okumayı düşünüyorum yarın inşallah ama arapçayı okumaya okumaya zayıflatmışım türkçe olarak okusam olurmu acaba birde nasıl başlamam gerek bilgin varmı okuma adabıyla ilgili

sonuç hiç iyi değil aynı 1.20 yani negatif ablam çoook üzgün ama hala adet olmadı bilmiyorum üzgünüz

bak tatlım melon yazdıı
amin canım Rabbim dualarımızı geri çevirmesinnn çookk zorr günler geçiriyorlar biir de bulut yazmış maf etti o yazı benii
tefriciler fatma ve bana okundu bu hafta çok şükür bitti tatlım Allah razı olsunn
aman eltinin nete minnet etmediğin iyi olmuş baksana yemek bile yapmıyormuştuu.

maalesef değer düşük ve 2. tahlilde yükselme olmamış mafoldumben
bu hafta tefriciye var mı bilmiyorum ftsedp 10 gün yokmuş ona okunacaktı srp16 da ortada yok
eğer Arapçadan okuyosan Arapça oku okudukça hatırlarsın..internetten önce kıraatını dinle sana yardımcı olur. Arapça okunması her zaman daha makbuldür...latin harfleriyle de okunuyo ama pek önermiyolar...türkçesini okumaktansa latin harfleriyle kıraatine uydurarak okumak olabilir bence...okuma adabıyla ilgili olarak her vakit okuyabilirsin ben ne zaman boşsam o zman okuyorum...41 günün sonunda 3 gün orucu varmış bi de...

tutarım o bişi değil o zaman dediğin gibi önce netten dinleyeyim hem arapça olarakta takip edeyim sonra iyice hazır olunca allahın izniyle başlarım ben cuma günlerin en mübareği diye yarın okuyayım demiştim neyse sölediğin iyi oldu saol canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…