bende almak isterim canım 300 tane . zaten gecede onun için yasin okuycam Allah şifa versin canım
:Saruboceq:
tutarım o bişi değil o zaman dediğin gibi önce netten dinleyeyim hem arapça olarakta takip edeyim sonra iyice hazır olunca allahın izniyle başlarım ben cuma günlerin en mübareği diye yarın okuyayım demiştim neyse sölediğin iyi oldu saol canımmm
iyiy geceler kuşlarım nasılsınız diye sormıycam berbat olduğumuz her halimizden belli........
ne oluyo arkadaşlar bizlere yaaaaaaaaaaa
kızlar eşim uyandı ben kaçar
yarın güne mutlu umutlu uyanalım inşallah...
iyi geceler kızlar tatlı uykular yarın görüşürüz güzel rüyalar görelim inş.
insallah yuskselir de burda kutlama yapariz,RABBIM hic kimsenin emekleri bosa cikarmasinsonuç hiç iyi değil aynı 1.20 yani negatif ablam çoook üzgün ama hala adet olmadı bilmiyorum üzgünüz
canim,toparlanmaya calis,insallah bebisin gelir tez bi zamanada bu kotu gunleri unutturur.DÜn İlk gecemdİ meleĞİmsİz bebeĞİmsİz..hergece elİmİ onun yanına kor Öyle uyurdum akŞamları yatmadan sÜt İÇerdİmkİ saĞlıklı olsun bÜyÜsÜn dİye ..dÜn akŞam sÜt İÇİn deĞİl dolabı İlaÇ İÇmek İÇİn aÇtım..sÜt kutularını gÖrÜnce yİne sen geldİn...sen yoktun...yataĞa yattım hıÇkırıklara boĞuldum...gÖzlerİm seller gİbİ oldu...elİmde kalan ultrason gÖrÜntÜlerİne baktım ÖptÜm ÖptÜm...benİ bıraktın cennet kokulum dedİm..yoktu hesapta bÖyle..bÜyÜyecektİk beraber..senİn İÇİn ne gÜzel hayaller kurmuŞtum...
Veeee sabah ne gÜzeldİ bİr heycanla uyanmak hemen kahvaltı yapma İsteĞİ ÇÜnkÜ senİ beslemelİydİm...ama bu sabah İlaÇ İÇmek İÇİn acelem vardı....
Ne olur kızmayın bana..anlatılmaz bİr duyguydu..bugÜn evİme geÇmİŞ olsun dİye gelenler..tesellİ veerenler..hİÇ bİrİnİ duymuyordum..her konu aÇıldıĞında sen gelİyordun....
Rabbİm İnŞallah herkeslere bekletmeden yavrularını kucaklarına almayı nasİp eder....
sag ol canim ALLAH razi olsun.aminnn canımm inşallahh
tabi ki tatlımm hoşgeldinn
tabi ki tatlım yazarımm gece uykudan kalkacaksınn hiç konuşmadan niyet edeceksin 10 defa Allahuekber diyeceksin ferdün, hayyün, kayyüm, hakumin, adlün, kuddüs
19 defa fetih okuyacaksın
böyle tatlımm
ALLAH yardimcisi olsun,acil sifalar versin,ben hic okumadim,ama esim okuya biliyor,bi tane ben aliyim,esim okur benim yerimekıslarr benim eniştem çok hasta 3 makinayla yaşıyor onun için teyzemler yasin okutuyorlar Allah rızası için okumak isterminiz
2 gün içinde hiç yerinden oynamamış ona çok üzüldük 1.21 bari olsaydı ümidi olucaktı . Genede ben bir mucize bekliyorum.....bende çok kötüyüm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?