Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canım en iyisi öyle yap...bir iki dinleme yeter hemen hatırlarsın...istersen yarın başla...

iyiy geceler kuşlarım nasılsınız diye sormıycam berbat olduğumuz her halimizden belli........
ne oluyo arkadaşlar bizlere yaaaaaaaaaaa

iyi geceler kızlar tatlı uykular yarın görüşürüz güzel rüyalar görelim inş.

sonuç hiç iyi değil aynı 1.20 yani negatif ablam çoook üzgün ama hala adet olmadı bilmiyorum üzgünüz
insallah yuskselir de burda kutlama yapariz,RABBIM hic kimsenin emekleri bosa cikarmasin
canim,toparlanmaya calis,insallah bebisin gelir tez bi zamanada bu kotu gunleri unutturur.
sag ol canim ALLAH razi olsun.
kıslarr benim eniştem çok hasta 3 makinayla yaşıyor onun için teyzemler yasin okutuyorlar Allah rızası için okumak isterminiz
ALLAH yardimcisi olsun,acil sifalar versin,ben hic okumadim,ama esim okuya biliyor,bi tane ben aliyim,esim okur benim yerime
2 gün içinde hiç yerinden oynamamış ona çok üzüldük 1.21 bari olsaydı ümidi olucaktı . Genede ben bir mucize bekliyorum.....bende çok kötüyüm.....

RABBIMIN kesesinde bol canim,O'her seye can verndir,insallah bekledigimiz mucize gerceklesir ve hamile olur insallah

yıldızım günaydın canım bu aralar denk gelemiyoruz sana.. ne var ne yok anlat biraz yorumlara cevap yazıp çıkıyorsun hemen beklede 2 çift laf edek burda (

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kedersiz, Melon

günaydın canım bugün sende benim gibi erkencisin
ablan nasıl oldu demiyecem çünkü nasıl bir halde olsuğunu burdaki herkes çok iyi biliyor (

kanki gece rüyamda seni gördüm benden tuz istiyorsun bende sana benimde çok fazla kalmamış diyorum ama yine bir avuç dolusu poşete koyup sana kargoyla gönderiyorum :))
hayır ola inş ..daha yorumuna bakmadım hemen şimdi bakıyorum

Rüyada tuz , zahmetsiz ve emeksiz mala, iki dargın kimse arasında görülen tuz da onların barışmalarına işarettir.

kanki biz senle küs değilizki barışalım :))

Rüyada tuz gören kişi yaşamında bazı değişiklikler yapmak istiyor; ancak çevresindekiler buna izin vermiyor demektir. Rüyada tuz görmek etrafınızda iki yüzlü insanların olduğunu da bildirir.

Hayatınızda değişiklikler yapmak istiyorsunuz fakat, çevrenizin ve içinde bulunduğunuz durumunuz şartların buna pek izin vermemesi canınızı sıkıyor. Tuz yediğinizi görmeniz, sevgilinizin ihanetine uğrayıp, ondan ayrılacağınız anlamına gelir.

Takvaya, hayır ve nimete, zahmetsiz rızka, emniyet ve güvene, güzel kadına, İki hasım arasında görülen Tuz bu düşmanların barışmasına, Tuzcu görmek, mal sahibi, ara bulmayı seven birine, Tuz Ekmek yemek yoksul yaşamaya delalet eder.

gunaydin kedersiz
canim ya gecmis cok uzun okuyamadim
heraldaa nazranin testleri iyi degilmis cok uzuldum
ama yinede allahtan umit kesilmez

ins iyi haber veriir

canim ya gecmiste baska onemli bir sey var miydi okuyamadim

canim birde pressed aldim senin bunun hakkinda bilgin varmi

bizde ise yaramasi zor ama yinede deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…