Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eşim sadece hamsi seviyor oda diğer balıkları sevmez bir ara levrek aldık fiırında yptım hiç bebeğenmedi eşim ..bende bir daha alıp yapmadım zemuszemus

nevo hoşgeldin aşkım nasılsın
kıss sen ne zaman gidiyorsun dr a keseleri görmedin daha dimi acaba tekmi çiftmi bence tek :ecrin_bebek:

hoşbulduk sultanım hoşbulduk...bugün öğleyin aricam doktoru bakalım hangi güne randevu verir...sağlıklı olsun hayırlı doğsun da Rabbime emanet ...

Allahım bu cuma gününün hatırına açılan ellerimizi geri çevirmesin...bebek hasretiyle yanıp tutuşan bizlere en kısa zamanda annelik duygusunu tattırsın inşallah...ümmeti Muhammede hayırlı nesiller olsunlar...çektiğimiz sıkıntılar da defterimize sevap olarak yazılmıştır inşallah...bütün arkadaşlarımın yüzünü güldür Rabbim...sen ol dersen olur...

Nisan yağmuru Mayıs çiçeği getirir. (Kanada Atasözü)

bu söz çooookkk hoşuma gider kızlar inşallah sabır ileee bebişlerimiz hayırlı ve sağlıklıca nasip olacak inşallah Rabbim bu mübarek gün yüzü-suyu hörmetine nasip eyle yüce Rabbim (amin) :Saruboceq:

ne kadar içten bir dua AMİNNNN canım benim :Saruboceq:

AMİNNNNNNNNNN canım inşallah hoş geldin hadi ara dr u al randevunu inşallah bgüzel haberlerle gel sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah amin :Saruboceq:[/B]

çok güzel bir söz İNŞALLAH bizimde bu üzüntümüz yakında sevince dönüşür :Saruboceq:

kıs hepsini araştırarak buluyorum inan...o sözler kime aitse bizi anlatıyo yazanın ellerine sağlık...ben sadece uyarladım...kaydirigubbakcemile3

olsun o sözler senin olmasada parmaklarına sağlık ellerin dert görmesin inşş kaydirigubbakcemile3

bu dünyada kimseden ah almamak lazım
durup dururken kalp kırmamak lazım
sanal bile olsak bi kalbimiz var
insanız insan...

yok yok gzel oluyor nevo dene sende ballandıra ballandıra anlat hamileliğini gıcıklık yap bize bazıların çok hoşuna gidiyor seninde gider belki ama sanmıyorum ya sen bu kadar kötü kalpli olamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…