yok yok gzel oluyor nevo dene sende ballandıra ballandıra anlat hamileliğini gıcıklık yap bize bazıların çok hoşuna gidiyor seninde gider belki ama sanmıyorum ya sen bu kadar kötü kalpli olamazsın
nurcanım şu avukat benim profili gezmiş zamanında kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim inşallah canımhoşgeldin canım Rabbim muradını tez zamanda versin inşalllaaaaaaaaaaaaaaah
merhaba canım hoşgeldin
inş profilindeki resmin yakında gerçekleşir kendi bebişinin resmini eklersin canım
arkadşlar bizim sorunumuz erkek infertilitesi.tüp bebek yaptırıcaz ve hangi merkez olacak karar veremiyoruz.bu ikinci denememiz olacak.
fikrri olan varsa düşüncelerinizi bilmek isterim.
arkadşlar bizim sorunumuz erkek infertilitesi.tüp bebek yaptırıcaz ve hangi merkez olacak karar veremiyoruz.bu ikinci denememiz olacak.
iyiyiz şükür sen nasılsın ..mrb kızlar,, 2 gündür giremedim. nasılsınız?
aminnn canım cuman mübarek olsun ..nasılsın canım nasıl hisediyorsun kendiniarkadaşlar cumanız mübarek olsun..rabbim dualarınızı kabul etsin...ellerimizi boş çevirmesin...ümmühan kuluna ve tüm bebek isteyen herkeslere hayırlı sağlıklı bebekler versin...
teşekkür ederim inşallah canım
evet o resimde ben ve bebeğimin olmasını o kadar çok istiyoum ki anlatamam.
kızlar benimki geldi kahvaltı hazırlayıp pazara çıkacam döndüğümde eşimden fırsat bulursam gelirim yine
öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
bizde istanbulda düşünüyoruz da hangi merkez konusunda kararısız.malum maddi açıdan baya etkiliyor manevi olan kısmı söylemiyorum bile.inş eklersin yakında canım
bu arada ben izmirde tedavi görmüştüm istanbul izmire göre daha başarılı sonuçlar veriyor bir dahki tedavimde istanbula gidecem inş
canım benim arkadaşım yaptırdı 3 hafta önce. istanbul acıbademde, cem bey diye bi doktor varmış o yapmış. çok memnundu,, tuttu. şimdi hamile...
tubiş sen geldin ben gidiyorum canım .senin sohbetini özlemiştim ..neyse sonra bol bol sohbet ederiz opuyorumnanaktan
canım aramıza hoş geldin inşallah tüp bebek ilk denemede hayırlısı ile tutar ve sağlıklı ve hayırlı bir evllat nasip eder inşallah Yüce Rabbim inşallah hepimizin yüzü güler :Saruboceq:arkadşlar bizim sorunumuz erkek infertilitesi.tüp bebek yaptırıcaz ve hangi merkez olacak karar veremiyoruz.bu ikinci denememiz olacak.
hoş geldin canım sanada merhaba hamdolsun iyiyim sen nasılsın ? yerimsenibenmerhaba mekanın gülleri nasılsınız
inşallah canım geçmiş olsun kistin erimiş gitmiştirde bebişin gelir inşallah hayırlısı ile yerimsenibenbende iyiyim, bugün biraz midem kaynıyor yaaa,,
doğum kontrol hapın bitti kızlar. inşallah kist azalmıştır. şimdi regl olmamı bekliyorum.
amin canım cümlemizin inşallah cumamız hayır olsun,aminnn inşallah canım Rabbim sabır da versin bu bekleyiş dönemimizde inşallah hayırlı ve sağlıklı bebişlerimiz olsun amin :Saruboceq:arkadaşlar cumanız mübarek olsun..rabbim dualarınızı kabul etsin...ellerimizi boş çevirmesin...ümmühan kuluna ve tüm bebek isteyen herkeslere hayırlı sağlıklı bebekler versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?