Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok yok gzel oluyor nevo dene sende ballandıra ballandıra anlat hamileliğini gıcıklık yap bize bazıların çok hoşuna gidiyor seninde gider belki ama sanmıyorum ya sen bu kadar kötü kalpli olamazsın

canım ya veren Allah sanki hamile kalanların kendi başarısı mı ayyyyyyyyy. ya ben sinir olurum böyle şeylere yemin ederim doktora ne zaman gideceksin diye sorduğunuzda bile utanıyorum eziliyorum...Rabbim hayırlısını versin ya üzülüyorum sonu kötü olmaz inşallah...

arkadşlar bizim sorunumuz erkek infertilitesi.tüp bebek yaptırıcaz ve hangi merkez olacak karar veremiyoruz.bu ikinci denememiz olacak.
fikrri olan varsa düşüncelerinizi bilmek isterim.

arkadaşlar cumanız mübarek olsun..rabbim dualarınızı kabul etsin...ellerimizi boş çevirmesin...ümmühan kuluna ve tüm bebek isteyen herkeslere hayırlı sağlıklı bebekler versin...

arkadşlar bizim sorunumuz erkek infertilitesi.tüp bebek yaptırıcaz ve hangi merkez olacak karar veremiyoruz.bu ikinci denememiz olacak.

canım benim arkadaşım yaptırdı 3 hafta önce. istanbul acıbademde, cem bey diye bi doktor varmış o yapmış. çok memnundu,, tuttu. şimdi hamile...

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun ...ben daha önce 2 defa tüp tedavisi gördüm ama sonuç alamadım ikisinde de ..tüpbebek merkezi seçmek inan tedavi sürecinden daha zor inş içine sinen ve orda bebeğine kavuşacağın bir tüp merkezi bulursun canım Allah yardımcın olsun

mrb kızlar,, 2 gündür giremedim. nasılsınız?
iyiyiz şükür sen nasılsın ..

arkadaşlar cumanız mübarek olsun..rabbim dualarınızı kabul etsin...ellerimizi boş çevirmesin...ümmühan kuluna ve tüm bebek isteyen herkeslere hayırlı sağlıklı bebekler versin...
aminnn canım cuman mübarek olsun ..nasılsın canım nasıl hisediyorsun kendini

teşekkür ederim inşallah canım

evet o resimde ben ve bebeğimin olmasını o kadar çok istiyoum ki anlatamam.

inş eklersin yakında canım
bu arada ben izmirde tedavi görmüştüm istanbul izmire göre daha başarılı sonuçlar veriyor bir dahki tedavimde istanbula gidecem inş

bende iyiyim, bugün biraz midem kaynıyor yaaa,,

doğum kontrol hapın bitti kızlar. inşallah kist azalmıştır. şimdi regl olmamı bekliyorum.

kızlar benimki geldi kahvaltı hazırlayıp pazara çıkacam döndüğümde eşimden fırsat bulursam gelirim yine
öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

inş eklersin yakında canım
bu arada ben izmirde tedavi görmüştüm istanbul izmire göre daha başarılı sonuçlar veriyor bir dahki tedavimde istanbula gidecem inş
bizde istanbulda düşünüyoruz da hangi merkez konusunda kararısız.malum maddi açıdan baya etkiliyor manevi olan kısmı söylemiyorum bile.
canım benim arkadaşım yaptırdı 3 hafta önce. istanbul acıbademde, cem bey diye bi doktor varmış o yapmış. çok memnundu,, tuttu. şimdi hamile...

işte merkez çok ve karar vermek de bi o kadar zor.

tubiş sen geldin ben gidiyorum canım .senin sohbetini özlemiştim ..neyse sonra bol bol sohbet ederiz opuyorumnanaktan

tubiş sen geldin ben gidiyorum canım .senin sohbetini özlemiştim ..neyse sonra bol bol sohbet ederiz opuyorumnanaktan

tamam caniş işlerini hallet daha çok görüşrüz inşallah sizlerden ayrılmaya hiç niyetim çok çünküü çok öpüyorum caniş

canım aramıza hoş geldin inşallah tüp bebek ilk denemede hayırlısı ile tutar ve sağlıklı ve hayırlı bir evllat nasip eder inşallah Yüce Rabbim inşallah hepimizin yüzü güler :Saruboceq:
merhaba mekanın gülleri nasılsınız
hoş geldin canım sanada merhaba hamdolsun iyiyim sen nasılsın ? yerimseniben
bende iyiyim, bugün biraz midem kaynıyor yaaa,,

doğum kontrol hapın bitti kızlar. inşallah kist azalmıştır. şimdi regl olmamı bekliyorum.
inşallah canım geçmiş olsun kistin erimiş gitmiştirde bebişin gelir inşallah hayırlısı ile yerimseniben

amin canım cümlemizin inşallah cumamız hayır olsun,aminnn inşallah canım Rabbim sabır da versin bu bekleyiş dönemimizde inşallah hayırlı ve sağlıklı bebişlerimiz olsun amin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…