hoşbuldum canım iyiyim hamd olsun son günlerde buradaki olumsuz gelişmeleri okuyunca üzülüyorum moralim bozuluyor rabbim hepimizin sabrını hayırlı bi evlatla mükafatlandırsın inşallaaaaaahhh:Saruboceq:canım aramıza hoş geldin inşallah tüp bebek ilk denemede hayırlısı ile tutar ve sağlıklı ve hayırlı bir evllat nasip eder inşallah Yüce Rabbim inşallah hepimizin yüzü güler :Saruboceq:
hoş geldin canım sanada merhaba hamdolsun iyiyim sen nasılsın ? yerimseniben
inşallah canım geçmiş olsun kistin erimiş gitmiştirde bebişin gelir inşallah hayırlısı ile yerimseniben
güle güle canım görüşürüz yine nasılsa kolaylıklar işlerinde yerimsenibenkızlar benimki geldi kahvaltı hazırlayıp pazara çıkacam döndüğümde eşimden fırsat bulursam gelirim yine
öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
canım aramıza hoş geldin inşallah tüp bebek ilk denemede hayırlısı ile tutar ve sağlıklı ve hayırlı bir evllat nasip eder inşallah Yüce Rabbim inşallah hepimizin yüzü güler
Rabbim daim etsin inşallah,evet bu hafta kötü geçti malesef ama dua ile azim ile sabır ile helede birbirimizin desteği ile inşallah üstesinden geleceğiz Rabbim başta sağlık nasip etsin sonra tüm güzellikleri gönlümüzdekileri hayırlısı ile nasip etsin inşallah :Saruboceq:hoşbuldum canım iyiyim hamd olsun son günlerde buradaki olumsuz gelişmeleri okuyunca üzülüyorum moralim bozuluyor rabbim hepimizin sabrını hayırlı bi evlatla mükafatlandırsın inşallaaaaaahhh:Saruboceq:
hımm ben ilk deneme sanmıştım ama ilk gibi düşün canım inşallah bu kez hayırlısı ile tutar Rabbim sevindirir sizleri inşallah evinize neşe gelir inşallah :Saruboceq:hoşbuldum.ikinci denememiz olacak bu bizim arkadaşım.hayırlısıyla olur inşallah.
nasıl olayım..canım çok acıyor..bir türlü aklımdan çıkartamıyorum..gözlerimdeki yaşlar birtürlü dinmiyor...biliyorsun cuma günleri sohbetimiz oluyordu geçen cuma kendi kendime söz vermiştim..birdahaki cuma bebeğim için birşeyler dağıtacaktım...olmadı rabbim nasip etmedi...
bilmiyorum nasıl atlatacağım bu günleri..geçmiş olsuna gelenler üzülme bunun arkası çabuk gelir diyorlar...ama benim içim yanıyor...birtürlü canım içini unutamıyorum...senağlama inanmasın ne acıktığımı hissediyorum..nede başka birşey...ilaç vakti yiyirum sadece birşeyler...
RABBİM HEP SANA İNANDIM SANA SIĞINDIM...YİNE SANA SIĞINIYORUM..BİLİYORUMKİ MERHAMETLİLERİN MERHAMETLİSİ SENSİN...VERENDE SENSİN ALANDA SEN...SEN BENİM MELEĞİMİ ALDIN..SEN BANA VE TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VER..BİZLERİ ÇOK BEKLETME...İÇİMİZDEKİ ÖZLEMİ DİNDİR...HAYIRLISIYLA....
ANNNEMMMMMMMMM MELEĞİM SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM..KÜÇÜCÜKTÜN AMA...BENİM DÜNYAMDA KOCAMANDIN....İLK GÖZ AĞRIMDIN...NE DİYEYİM..KELİMELER BOĞAZIMA DÜĞÜMLENİYOR..YUTKUNAMIYORUM...GÖZLEİM SELLER GİBİ AKIYOR...İNŞALLAH DİNER GÖZLERİMİN YAŞI YENİ BİR MUTLULUKLA...HEPİMİZİNKİ....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
arkadşlar bizim sorunumuz erkek infertilitesi.tüp bebek yaptırıcaz ve hangi merkez olacak karar veremiyoruz.bu ikinci denememiz olacak.
fikrri olan varsa düşüncelerinizi bilmek isterim.
Baharım seni üzmek istemem ..biliyorum ne kadar zaman geçsede sen unutmamıştırsın...ne kadarlıktı kaybettiğin bebeğin..sebebi neydi ...birtanem...
bu mesajınla beni de ağlattın canım benim.çok etkilendim inan.nasıl olayım..canım çok acıyor..bir türlü aklımdan çıkartamıyorum..gözlerimdeki yaşlar birtürlü dinmiyor...biliyorsun cuma günleri sohbetimiz oluyordu geçen cuma kendi kendime söz vermiştim..birdahaki cuma bebeğim için birşeyler dağıtacaktım...olmadı rabbim nasip etmedi...
bilmiyorum nasıl atlatacağım bu günleri..geçmiş olsuna gelenler üzülme bunun arkası çabuk gelir diyorlar...ama benim içim yanıyor...birtürlü canım içini unutamıyorum...senağlama inanmasın ne acıktığımı hissediyorum..nede başka birşey...ilaç vakti yiyirum sadece birşeyler...
RABBİM HEP SANA İNANDIM SANA SIĞINDIM...YİNE SANA SIĞINIYORUM..BİLİYORUMKİ MERHAMETLİLERİN MERHAMETLİSİ SENSİN...VERENDE SENSİN ALANDA SEN...SEN BENİM MELEĞİMİ ALDIN..SEN BANA VE TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VER..BİZLERİ ÇOK BEKLETME...İÇİMİZDEKİ ÖZLEMİ DİNDİR...HAYIRLISIYLA....
ANNNEMMMMMMMMM MELEĞİM SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM..KÜÇÜCÜKTÜN AMA...BENİM DÜNYAMDA KOCAMANDIN....İLK GÖZ AĞRIMDIN...NE DİYEYİM..KELİMELER BOĞAZIMA DÜĞÜMLENİYOR..YUTKUNAMIYORUM...GÖZLEİM SELLER GİBİ AKIYOR...İNŞALLAH DİNER GÖZLERİMİN YAŞI YENİ BİR MUTLULUKLA...HEPİMİZİNKİ....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
hımm ben ilk deneme sanmıştım ama ilk gibi düşün canım inşallah bu kez hayırlısı ile tutar Rabbim sevindirir sizleri inşallah evinize neşe gelir inşallah :Saruboceq:
inşallah canım inşallah bu kervanda sımsıkı kenetlendik birbirimize dua ile azim ile desteklerimiz ile inşallah hayırlı ve sağlıklı bebişlerimiz nasip olacak inşallaallah :Saruboceq: yerimseniben :içelim: kaydirigubbakcemile5:Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:İNŞALLAH HAMİLE KALDIĞIMIZ GÜNLERİ TEKRAR GÖRÜRÜZ....
Baharım seni üzmek istemem ..biliyorum ne kadar zaman geçsede sen unutmamıştırsın...ne kadarlıktı kaybettiğin bebeğin..sebebi neydi ...birtanem...
allah yardımcınız olsun canım inşallah size uygun bi yer bulur hayırlısıyla bebiş sahibi olursun benimde fikrim varrr :) erzurumda yani bulunduğum ilde sedat kadanalı var prof.memleketten komşumuz 7 yıldır bebek sahibi olamıyodu bu dr geldi ilk seferde tuttu burası uzak olur saqnırım birde ankara çankayada tüp bebek merkezi var recai pabuçcu bununda ismini çok duydum yakın zamanda iki arkadaşım yaptırdı ona ikiside şimdi hamiş çok iddalıymış bana gelipte hamiş kalamayan bayan sayısı çok azdır diyomuş verdiğim isimleri netten araştırabilirsin hatta recai beyin tel nosu var daha önce vermiştim buraki arkadaşlara bi araştır istersen gerek duyarsan no verebilirim allah yardımcın olsun :Saruboceq:
günaydınnn canımm arkdaşlarımm... hepinizin cuması mübarek olsun... Rabbim bu güzel günün hatrı hürmetine ettiğimiz dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin...
melikecim enişten için bir yasin okudum (Allah kabul etsin)
kedersizim görev tamam canişkom... okuyunda gülün biraz...zemuszemus
dün gece rüyamdaydınız kızlar.... sahilde çok güzel yazlıklar yapılmıştı.... bakıyordum biri vardı yanımda diyorduki bu yazlıklar sizin isimlerinizi tek tek sayıyordu diyorduki onların yazlıkları.... ipek nurcan seyhan gül yani kısacası burdaki tüm arkdşlarımın... bende diyordumki ne kadar güzel yazlıklar bende almak isterdim... heralde o kısmı tam hatırlayamıyorum ama bir tane boş vardı orasına benim oluyordu...inşallah hayır olsun...
canıımm inan tüylerim ayaklandı acını senin kadar olmasada hissedip yaşabiliyorum ama bilmen gereken birşey varki yemeden içmeden kesilirsen böyle kendini harab edersen çok zayıf düşersin herşeye karşı gelecek yeni yavrunu düşün ve onun için kendini toparlamaya çalış bu çok zor biliyorum ama geçecek inan bana hiç birşey ilk günkü gibi kalmıyo yeterki sabret rabbim verdi rabbim aldı belkide senin sabrını sınıyodur bizim şer gördüğümüz herşeyde hayır vardır mutlaka biliyosundur inan ne dicemi bilemiyorum acın büyük yaşamadan azalmaz ama yeterki kendini yıpratma allah sabır versin sananasıl olayım..canım çok acıyor..bir türlü aklımdan çıkartamıyorum..gözlerimdeki yaşlar birtürlü dinmiyor...biliyorsun cuma günleri sohbetimiz oluyordu geçen cuma kendi kendime söz vermiştim..birdahaki cuma bebeğim için birşeyler dağıtacaktım...olmadı rabbim nasip etmedi...
Bilmiyorum nasıl atlatacağım bu günleri..geçmiş olsuna gelenler üzülme bunun arkası çabuk gelir diyorlar...ama benim içim yanıyor...birtürlü canım içini unutamıyorum...senağlama inanmasın ne acıktığımı hissediyorum..nede başka birşey...ilaç vakti yiyirum sadece birşeyler...
Rabbim hep sana inandım sana sığındım...yine sana sığınıyorum..biliyorumki merhametlilerin merhametlisi sensin...verende sensin alanda sen...sen benim meleğimi aldın..sen bana ve tüm isteyen arkadaşlara hayırlı sağlıklı evlatlar ver..bizleri çok bekletme...içimizdeki özlemi dindir...hayırlısıyla....
Annnemmmmmmmmm meleğim seni çok özlüyorum..küçücüktün ama...benim dünyamda kocamandın....ilk göz ağrımdın...ne diyeyim..kelimeler boğazıma düğümleniyor..yutkunamıyorum...gözleim seller gibi akıyor...inşallah diner gözlerimin yaşı yeni bir mutlulukla...hepimizinki....aminnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah moral ile beklersin inşallah umut ile temmuz ayını ama hiç bilmiyordum 3 yıl evli olma maddesini benimde tüp bebek olacak ama durumum 3 ay evvel laparoskopi ameliyatı oldum rahim filmimden sonra dr um sol tüpümden şüphelenmişti meğer 2 tüpümdede varmış yapışıklık ve rahim arka duvarımdada yapışıklık varmış birde kist varmış ama sonuç tüpler açık fakat fonksiyonel değilmiş tembelmiş bunun için dr um hiç beklemeyin tüp yaptırın dedi ilk denemede %90 tutar dedi ama ben bekliyorum yaza kadar kendi kendine hamiş olma ihtimalim % 5 miş :gitme:inşallah tutar temmuzu bekliyoruz rapor için(3yıl evli olma maddesi varya)
canım günaydın amin sanada canım hayırlı cumalar rüyan hayır olsun inşallah yerimsenibengünaydınnn canımm arkdaşlarımm... hepinizin cuması mübarek olsun... Rabbim bu güzel günün hatrı hürmetine ettiğimiz dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin...
melikecim enişten için bir yasin okudum (Allah kabul etsin)
kedersizim görev tamam canişkom... okuyunda gülün biraz...zemuszemus
dün gece rüyamdaydınız kızlar.... sahilde çok güzel yazlıklar yapılmıştı.... bakıyordum biri vardı yanımda diyorduki bu yazlıklar sizin isimlerinizi tek tek sayıyordu diyorduki onların yazlıkları.... ipek nurcan seyhan gül yani kısacası burdaki tüm arkdşlarımın... bende diyordumki ne kadar güzel yazlıklar bende almak isterdim... heralde o kısmı tam hatırlayamıyorum ama bir tane boş vardı orasına benim oluyordu...inşallah hayır olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?