Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim :kedi:

burun ve ağız bana benziyo çenesi babası sarışınlığını bilmiyoruz kaydirigubbakcemile3

çok canlar yakacak desene...kurban olduğum Rabbim nasıl bir masumluk vermiş yüzüne...inşallah huysuzlanıp seni üzmüyodur, yormuyodur....

kızım senin haylaaaa ne işin var burda bebek büyütenlerin topiğinegit, gazını sor, çişini sor...:roflol: :roflol: :roflol:

ne demek bidenem sizlerden de Allah razı olsun

abla harikasınız Allah razı olsun bundan sonra her cuma okucam inşallahh ben bu topiğe geldikten sonraa çoookk değiştimm

abalacıım ben de bitirdimm
aminn teyzesi amiinnnnn

maşallahhhRabbim sizlere bağışlasın hayırlı ömürler versin inşallah

kışlarr hayırlı cumalar hepimize
kıslarr dün depremm olduu uyanıktım kocişte yoktuu çookk korktumm

gaz problemi 15 günden sonra başladı feci bir durum yani birde erkek bebeklerde kızlardan daha fazla gaz olurmuş ne kadar gazlı yemesenizde illa oluyo işte o zaman feleğim şaşıyoo:bbo:

abbauuuuwww kovuldum topictennnn kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ne bilim buradaki sohbet daha güsel beeeeeeopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, bynkutluay+, damraaa, duru81+, nevbahar76+

evet yaa durucum gerçekten seni burda görmek çok güzel....

durucum bişey sorabilirmiyim.... acaba sezeryanla doğumdan sonra ne kadar zaman sonra süt geldii....

aaa öylemiymiş demek erkeklerde daha çok gaz olurmuş...inşallah çok uzun sürmez canım...

yok kızzz kovulmadın şaka aptım şaka...yerimseniben

kışlarr hayırlı cumalar hepimize
kıslarr dün depremm olduu uyanıktım kocişte yoktuu çookk korktumm

hoşgeldin melikecim.... geçmiş olsunn... şimdi çok korkmuşsundur canımmm....
bu arada önceki sayfalarda yazdım ama belki gözünden kaçmıştır....enişten için yasin okudum canım...

hoşgeldin melikecim.... geçmiş olsunn... şimdi çok korkmuşsundur canımmm....
bu arada önceki sayfalarda yazdım ama belki gözünden kaçmıştır....enişten için yasin okudum canım...

kısss kocişte yoktuya sabaha kadar titredimm.
daha atamadım korkuyu
sağol canım Allah razı olsunn ağzına sağlıkkk

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, bynkutluay+, damraaa, duru81+, nevbahar76+

evet yaa durucum gerçekten seni burda görmek çok güzel....

Canım beniimm opuyorumnanaktan

durucum bişey sorabilirmiyim.... acaba sezeryanla doğumdan sonra ne kadar zaman sonra süt geldii....

tatlım doğumdan hemen sonra yani 1 saat içinde bebekle hemşire geliyo emzirtmek için tabi memeyi sıkıyolar süt gelsin diye tabi geln hemşire mıncıkladı giden hemşire mıncıkladı canım çok yandı hatta heme yara bile oldu yani benim hemen gelmişti

aaa öylemiymiş demek erkeklerde daha çok gaz olurmuş...inşallah çok uzun sürmez canım...

yok kızzz kovulmadın şaka aptım şaka...yerimseniben

evet erkek bebeklerde daha çok olurmuş emmese bile normal havayı oksijeni yutsa bile gaz olurmuş Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…