Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy canım bilmiyodum geçmiş olsun....o zaman yakındır inşallah gelmesi...

gerçekten bebek varmıydı yokmuydu bilmiyorumki bende yakın uzak diyeyim ciddeen bu konu kafamı çok kurcalıyo nevo eşimin değerleri düşük biri belirsiz derken diğeri kürtaj yaptı ama kürtajı yapan dr bana kürtaja alıyorum demedi enteresan olanda bu zaten baktı ultrasonran alttan sonra tahlile baktı sen düşük yapıyosun dedi bi daha alttan bakayım deyip yaptı kürtajı ben sonradanöğrendim kürtaj olduğunu

BAHARIM sende kürtaj olmuşmuydun...
etipufum sanada kürtaj yapmışlarmıydı...
kızlar şu hayattan neler öğrendim evleneli...ama asla isyan etmiyorum rabbim den peygamber efendimizin sabrından istiyorum...beni nefsime uyarak yanlış yola saptırmasın..hep rabbime inandım sığındım..yine ona sığınıyorum...

anlıyorum seni geç olduğu için ikncide zor olur diye düşünebilrsin ama allah korusun güzel şeyler düşün güzel olsun herşey anam sen bu moralsizlikle doğuracağın varsada olmaz ben sana diyim rabbim böyle uygun gördü böyle oldu de ağlamak bile isyandır haşaa! duana devam et sabret hayırısını iste olcak bak inşalah olcak

canım düşük yapıyosun demiş ya...kürtaj bazı kadınlarda rahim duvarı kalın olduğunda da uygulanır...ama sana resmen düşük yapıyosun demiş bu da bebek var demek.şüphe etmene gerek yok.eşinin değerleri önemli değil burda kaç kişinin mucizelerine şahit olduk bi bilsen...

kızlar başım çok ağrıyor..üzüldükçe karın ağrılarım çoğalıyor...kendimi çok halsiz hissediyorum sonra tekrar gelirim...

evet canım kürtaj oldum hayatımda narkozla ilk o gün tanıştım...

kızlar başım çok ağrıyor..üzüldükçe karın ağrılarım çoğalıyor...kendimi çok halsiz hissediyorum sonra tekrar gelirim...

aferin anam aferin git dinlen madem sanki hatuna ne kadar çok ağlar kendini ne kadar çok yıpratırsan o kadar çabuk olur bebeğin demişler ya klava:

canım kolay gelsin sana o zaman....evet bırakıp gitmesi zor...
hakikaten bırakması zor fakat müsadenizle ben çıkıyorum artık zaman daralıyor hadi bana müsade sağol canım kendinize çokkk cici bakın selametle görüşmek üzere opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım dinlen bi uzan azcık olsa da kendine gel Rabbim bol şifa versin yerimseniben

[/QUOTE]

bunların hepsi okeyde biz 3 yıllık dedğilizki 1,5 yıl dahamı beklicez yani çok üzücüüüüümafoldumben eşimde ıspartalı senirkentli ya sen[/QUOTE]
ısparta merkeze bağlı köy.biz ilk denememizi özel de yaptırdık kendi paramızla.işta az kaldı diye bu sene bekliyoruz imkanınız varsa 1.5 yıl beklemeyin derim.bu bizim ikinci olunca ve zaman bakımından az kalınca bu sene rapor almayı düşündük.
canım üzme kendini.hadi dinlen biraz.belki uyursun görüşürüz yine.

anlamadın be nevom diğer doktor nasıl oluyorda 21 günlük bebeği göremiyor peki oda ayrı bi sorun ya bişi sorcam nevo bundan 3 yıl önce bekardım kist vardı yasmin kullandım ilacın 2.ayında adetimin 2.gününde terastan dışarı bakıyodum pozisyonum ayaktaydı yani feci bi sancı belimin üztünde dozer varmış gibi abartısız sölüyorum hayatımda öle bi sancı daha tanımadım.neyse beni zorlayan bişi vardı bacaklarımı az açınca bişi çıkacak gibi oluyodu kapayınca geri çekiliyodu beni 1 saate yakın böle oyaladı sonra daha ağır bi sancıyla benden büyük bi parça düştü büyük bir limoın düşün çok sert taş gibi üzeri ince ince damarlı uzun ama çok değil yani oldukça büyük bi limon düşün aynı şekilde hemen eldiven giyip elime aldım poşetin üzerine bıraktım incelerken bu taş gibi sert olan şey mum gibi eridi içinden kum tanecikleri gibi ufak bişiler çıktığını gördüm hiç dr gidip sormdım o zamanlar kistim erimişmi diye gittiğimde sormuştum dr rahim duvarını düşürmüş olabilirsin demişti düşünüyorumda yoksa dr lar bunu göremiyomu eşimde sorun olduğu kadar bendedemi var acaba

bunların hepsi okeyde biz 3 yıllık dedğilizki 1,5 yıl dahamı beklicez yani çok üzücüüüüümafoldumben eşimde ıspartalı senirkentli ya sen[/QUOTE]
ısparta merkeze bağlı köy.biz ilk denememizi özel de yaptırdık kendi paramızla.işta az kaldı diye bu sene bekliyoruz imkanınız varsa 1.5 yıl beklemeyin derim.bu bizim ikinci olunca ve zaman bakımından az kalınca bu sene rapor almayı düşündük.

ha yani özelden yaptırınca bu 3 yıllık muhabbeti şart değil öylemi hmm tşkler canım su serptin içime tedaviye başlıcamız zaman birde bu sürpriz olcak diye korktum bi an

canlarım 10 dk ara veriyorum sigara içip geleyim sizlerle vedalaşıp çıkayım sonra

ay canım durumun ne kadar karışık bilmem ki....acaba hangi dr. anlamadı kafam karıştı şimdi...keşke şu ıspartadaki senden kan tahlili isteseymiş niye istemedi ki...o zaman daha net konuşabilirdik...şu rahim duvarı düşmesini de ilk senden duydum....ya seni vajinal ultrasonla muayene eden dr.lar bi anormallik olsa söylerlerdi heralde...

slm kizlar

bulutcugum inan ne diyecegimi bilmiyorum
tek yapabilecegim seninle beraber aglayabilmek

biliyorum ki hic bir soz kelime cumle senin icindeki acini dindirecek

canim inan senin icin cok uzuldum:gitme:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…