Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlı cumalar olsuunn hepimize Yüce Mevlam gönlümüzdeki bütün dileklerimizi kabul etsin
amin canım sağol sanada hayırlı cumalar olsun hoş geldin nasılsın görüşmeyeli? tatlı bebişin nasıl? öp yerime canım yerimseniben

slm kizlar

bulutcugum inan ne diyecegimi bilmiyorum
tek yapabilecegim seninle beraber aglayabilmek

biliyorum ki hic bir soz kelime cumle senin icindeki acini dindirecek

canim inan senin icin cok uzuldum:gitme:senağlama

canım hayırlı olsun preseed kullanacakmışsın inşallah faydasını görürsün...

aha buda sana klava: klava:
offf acıdı kızzz vurma şu oklavayla lütfen lütfen lütfen canım malesef hatta ameliyattan beri daha fazla çoğalttım önce çalışıyordum şimdi ev hanımıyım valla sıkıldıkça içiom napıyım yaaa tiryakiyim ben napıyımmm

bunların hepsi okeyde biz 3 yıllık dedğilizki 1,5 yıl dahamı beklicez yani çok üzücüüüüümafoldumben eşimde ıspartalı senirkentli ya sen
ısparta merkeze bağlı köy.biz ilk denememizi özel de yaptırdık kendi paramızla.işta az kaldı diye bu sene bekliyoruz imkanınız varsa 1.5 yıl beklemeyin derim.bu bizim ikinci olunca ve zaman bakımından az kalınca bu sene rapor almayı düşündük.

ha yani özelden yaptırınca bu 3 yıllık muhabbeti şart değil öylemi hmm tşkler canım su serptin içime tedaviye başlıcamız zaman birde bu sürpriz olcak diye korktum bi an[/QUOTE]

arkadaşım aslen ıspartalı mısınız?

çoğalttın ha o zaman oklova yetmez kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

hadi şimdi çıktım kızlar işlerim çokkkk hadi görüşmek üzere sizlere hoş sohbetler kendinize cici bakın opuyorumnanaktan

etipufum hoşgeldin nasılsın rüyan hayır olsun canım

inşallah hayırlıdır canım.... cevabım biraz geç oldu kusura bakma hemen çıkmak zorunda kaldım...

nevbaharcım çok teşekkürler.... inşallah hepimiz için hayırlıdır... çünkü rüyamda hepiniz vardınız...

tubişim inşallah sende çok kısa bir süre sonra hamiş kalacaksın....

eti_puf?? orda mısın?
,

az önce yoktumm ama şimdi burdayımmm...

yok canım kanamam açıldı çok küçük olduğu için kanamayla birlikte düşmüştü...

efemmmm.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…