hımm oh iyi bana sigara arkadaşı varmış burda yerimseniben malesef içiyorummmmmm :gitme:
amin canım sağol sanada hayırlı cumalar olsun hoş geldin nasılsın görüşmeyeli? tatlı bebişin nasıl? öp yerime canım yerimsenibenhayırlı cumalar olsuunn hepimize Yüce Mevlam gönlümüzdeki bütün dileklerimizi kabul etsin
slm kizlar
bulutcugum inan ne diyecegimi bilmiyorum
tek yapabilecegim seninle beraber aglayabilmek
biliyorum ki hic bir soz kelime cumle senin icindeki acini dindirecek
canim inan senin icin cok uzuldum:gitme:senağlama
hayırlı cumalar olsuunn hepimize Yüce Mevlam gönlümüzdeki bütün dileklerimizi kabul etsin
offf acıdı kızzz vurma şu oklavayla lütfen lütfen lütfen canım malesef hatta ameliyattan beri daha fazla çoğalttım önce çalışıyordum şimdi ev hanımıyım valla sıkıldıkça içiom napıyım yaaa tiryakiyim ben napıyımmmaha buda sanaklava: klava:
ısparta merkeze bağlı köy.biz ilk denememizi özel de yaptırdık kendi paramızla.işta az kaldı diye bu sene bekliyoruz imkanınız varsa 1.5 yıl beklemeyin derim.bu bizim ikinci olunca ve zaman bakımından az kalınca bu sene rapor almayı düşündük.bunların hepsi okeyde biz 3 yıllık dedğilizki 1,5 yıl dahamı beklicez yani çok üzücüüüüümafoldumben eşimde ıspartalı senirkentli ya sen
offf acıdı kızzz vurma şu oklavayla lütfen lütfen lütfen canım malesef hatta ameliyattan beri daha fazla çoğalttım önce çalışıyordum şimdi ev hanımıyım valla sıkıldıkça içiom napıyım yaaa tiryakiyim ben napıyımmm
canım hayırlı olsun preseed kullanacakmışsın inşallah faydasını görürsün...
etipufum hoşgeldin nasılsın rüyan hayır olsun canım
canım hayır olsun inşallah....
bi çok tabiri var ama bana ne ben en çok aşağıdakini beğendim ve öyle yorumluyorum:
Kirmânî'nin yorumuna göre: Kişinin rüyasında kendi mülkü olan bir eve girdiğini görmesi; o kimsenin çok sayıda evlada sahip olacağına, evinin geniş olduğunu görmesi; o kimsenin rızkının bolluğuna ve bereketine yorumlanır. Bir kişinin rüyasında güzel bir ev görmesi; o kimsenin anne ve babasının ömürlerinin uzun olacağına, o kimsenin güzel bir eş ile evleneceğine, mal varlığının artacağına ve yüksek bir mertebeye nail olacağına delalet eder.
sana tamamiyle katılıyorum pufidik onunda öyle olcak inşallah heöm bilinen bi gerçek değilmi bu düşükten sonra 2 3 ay içinde hamile kalınabiliyo ben çok duymuştum.4 ay önce benim 16 gün hastalığım gecikmişti ıspartada tahlil yaptırdım allahın cezası doktor bana varda diyemem yokta diyemem demişti bende yoktur düşüncesiyle bayağı yorucu işler yapmıştım erzuruma geldikten 3 günsonra kanamam oldu tahlillerle dr gittim sen düşk yapıyosun dedi 21 günlük bi bebekmiş bu demişti ve kürtaj yapmıştı bana o zaman komşum arası fazla uzamaz kürtajdan sonra 2 3 ay içinde hamile kalırsın demişti ama şimdi hala kafam karışık eşimin değerleri düşük ıspartdaki dr belli bişi yok demişti erzurumdaki dr düşük yapıyosun demişti kafam çok karışık konudan konuya atlamış gibi oldum ama bulut için yazdım yani düşükten ve kürtajdan sonra hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğunu çok duymuştum olcak inşallah bulutunda öyle
amin canım sağol sanada hayırlı cumalar olsun hoş geldin nasılsın görüşmeyeli? tatlı bebişin nasıl? öp yerime canım yerimseniben
hoşgeldin durum....güzel dileklerine amiiiinnnnnnnnn....
eyvahhh çok darbe aldım bu seferki feci eyvahedigeldismile kesinlikle kaçtımmmmm uçtum kaçtımmmmmçoğalttın ha o zaman oklova yetmez kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
,eti_puf?? orda mısın?
BAHARIM sende kürtaj olmuşmuydun...
etipufum sanada kürtaj yapmışlarmıydı...
kızlar şu hayattan neler öğrendim evleneli...ama asla isyan etmiyorum rabbim den peygamber efendimizin sabrından istiyorum...beni nefsime uyarak yanlış yola saptırmasın..hep rabbime inandım sığındım..yine ona sığınıyorum...
eti puf????
hoşbuldum canım iyiyim çok şükür bebiş uyuyo
aminnnnn hoşbuldum canım
maşallah barekallah Rabbim nazarlardan saklasın.........
amiiinnnnnn
oyyy maşallahhh maşallahhhh Rabbim nazarlardan saklasın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?