selam canımm... inşallah özlemini çektiğin bebeğine biran önce kavuşursun.... kaç yıldır bebek istiyorsunuz canım...
sanırım kaydirigubbakcemile3
kızz bir aydır gitmedim.. kızdım gitmedim. 10 gün evde raporlu yattım, hiçbiri aramadı. gelmediler bile...bende kızdım gitmedim. buakşam gitcez bakalım.
amin inşallah cümlemiz inşallah.2.5 yıldır.belki daha fazla çeken vardır ama zor işte sizler anlarsınız.
gelince yaparsın dua et kaynanan değilim yoksa bu kadar tolerans zor beee kaydirigubbakcemile3
ben geldim kızlar...
nasıslınız hanımlar?
hoş geldin canım hamdolsun iyiyim sağol sen nasılsın???nasıslınız hanımlar?
aleyküm selam canım hoş geldin aramıza inşallah hepimiz burada müjdelerimizi vereceğiz sırayla caanım Rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah :Saruboceq:selam kızlar bendeözlem çekenlerdenim
iyi akşamlar canım hoş geldin hamdolsun iyiyim sağolasın sen nasılsın ? yerimsenibeniyi akşamlar kızlar...
nasılsınız bakalım...
iyi akşamlar canım hoş geldin hamdolsun iyiyim sağolasın sen nasılsın ? yerimseniben
evet yoksun canım yaa bulut kürtaj oldu kanaması olmuş,nazraca nın sonuç negatif gibi pek bi gelişme yokmuş :gitme: mafoldumbeniyiyim çok şükür canım...
ne zamandır bakamıyorum buralara ne var ne yok..
canim,haklisin,ama elimden geldigince yazmaya calisirim,yarin insallah konusa biliriz,esim de evde yok net de butun gun olucak.ben iyiyim,calismalara devam.sizin de insallah guzel haberlerinizi alicam insallah .o gun yakindir elbet.yıldızım günaydın canım bu aralar denk gelemiyoruz sana.. ne var ne yok anlat biraz yorumlara cevap yazıp çıkıyorsun hemen beklede 2 çift laf edek burda(
nasıl olayım..canım çok acıyor..bir türlü aklımdan çıkartamıyorum..gözlerimdeki yaşlar birtürlü dinmiyor...biliyorsun cuma günleri sohbetimiz oluyordu geçen cuma kendi kendime söz vermiştim..birdahaki cuma bebeğim için birşeyler dağıtacaktım...olmadı rabbim nasip etmedi...
bilmiyorum nasıl atlatacağım bu günleri..geçmiş olsuna gelenler üzülme bunun arkası çabuk gelir diyorlar...ama benim içim yanıyor...birtürlü canım içini unutamıyorum...senağlama inanmasın ne acıktığımı hissediyorum..nede başka birşey...ilaç vakti yiyirum sadece birşeyler...
RABBİM HEP SANA İNANDIM SANA SIĞINDIM...YİNE SANA SIĞINIYORUM..BİLİYORUMKİ MERHAMETLİLERİN MERHAMETLİSİ SENSİN...VERENDE SENSİN ALANDA SEN...SEN BENİM MELEĞİMİ ALDIN..SEN BANA VE TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VER..BİZLERİ ÇOK BEKLETME...İÇİMİZDEKİ ÖZLEMİ DİNDİR...HAYIRLISIYLA....
ANNNEMMMMMMMMM MELEĞİM SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM..KÜÇÜCÜKTÜN AMA...BENİM DÜNYAMDA KOCAMANDIN....İLK GÖZ AĞRIMDIN...NE DİYEYİM..KELİMELER BOĞAZIMA DÜĞÜMLENİYOR..YUTKUNAMIYORUM...GÖZLEİM SELLER GİBİ AKIYOR...İNŞALLAH DİNER GÖZLERİMİN YAŞI YENİ BİR MUTLULUKLA...HEPİMİZİNKİ....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?