Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sanırım kaydirigubbakcemile3

kızz bir aydır gitmedim.. kızdım gitmedim. 10 gün evde raporlu yattım, hiçbiri aramadı. gelmediler bile...bende kızdım gitmedim. buakşam gitcez bakalım.

artık bir ayın hesabı nasıl çıkar bilemem... Allah yardımcın olsun... yarın anlatırsın nasıl geçtiğini... delikafadulden

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf

bugün yanlız kaldım.. bende çıkıyorum.... yarın görüşürüz kızlar......

kızlar bana müsadeeeee birazdan misafirlerim gelecek çıkmak zorundayım hadi öpüldünüz opuyorumnanaktan kalın sağlıcakla,selametle,kendinize cici bakın zemuszemus hayırlı akşamlar sizlere hoş sohbetler kaydirigubbakcemile5

hadi yaaa ayy çok üzüldüm yaa bulut için... allahım hayırlısını nasip etsin...
nazracam içinde hayırlısı olsun inşallah. (((
sende kendine ii bak canım...

yıldızım günaydın canım bu aralar denk gelemiyoruz sana.. ne var ne yok anlat biraz yorumlara cevap yazıp çıkıyorsun hemen beklede 2 çift laf edek burda (
canim,haklisin,ama elimden geldigince yazmaya calisirim,yarin insallah konusa biliriz,esim de evde yok net de butun gun olucak.ben iyiyim,calismalara devam.sizin de insallah guzel haberlerinizi alicam insallah .o gun yakindir elbet.

canim,yapma nolur,kendimi zor tutuyorum,icim aciyor,biliyorum ne desem bos,ama nolur toparlanmaya calis,insallah yakin bir zamanda hamis kalirsin ve yine o mutlu haberi bizimle paylasirsin.bu aciyi RABBIM kimseye yasatmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…