Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar kızlarr bi baktım kim var kim yok diye .......... çok yorgunum saat 4 ten beri temizlik yapıyıorum.. canım çıktı...yaaaaaaaaaaa.... neyse biraz sonra tyekrar gelirim inş. öptümmmmmmmmmmm. sizi çok ösledim yaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

iyi akşamlarr canımm kıss kendini niye bu kadar yoruyorsunn yavaş yavaşş yapsaydıınn ya tatlımm. dikkat et birazz hadi sıcak bişeyler iç evin mis gibi kokuyordurr

ahh zuhalim hepimiz seni çok iyi anlıyoruz senin bugün yaşadığın o negatifi sonucu o hayal kırıklığını hangimiz yaşamadıkki hepimiz ağladık hırpaladık kendimizi bazen töbe haşa isyan ettik ama inan bunları yaşadıkça dahada gçlü oluyor insan eminim bir dahaki tedaviye daha kararlı ve emin gideceksin ..sende biliyorsunki RABBİM kulları için her zaman hayırlı olanını veriyor bizim şer bildiklerimizde de vardır bir hayır RABBİM sabrımızı sınıyor zuhalim ne olur SABRINI ,ÜMİDİNİ yitirme eğer kaderimizde bebek varsa er yada geç olacaktır biraz daha SABIR zuhalim biraz daha SABIRR

iyiy akşamlar canım
kısım bütün işleri bir güne sığdırmak şartmıydı yavaş yavaş yapıver işler kaçmıyor merak etme
neyse kolay gelsin bacım :)

kıslarrr benim mide bulantımm soğanı içtiğimden beri var hiç geçmedii
soğandan olabilir mi acaba
ben 15 dk gelirim annnem arıyor

CANIM SOĞAN SUYUNDAN OLABİLİRDE OLMAYABİLİRDE SEN İSTERSEN BİR DR A GİT BAŞKA BİŞEY OLMASIN :CüvCüv:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Kedersiz, bynkutluay+, gulcedetay+, leydim84, melike_ecesuu+, sifaa+

E NEDEN YAZMIYORSUNUZ BıŞEYLER BAKIN ÇIKACAM BıRAZDAN EŞıM SÖYLNMEYE BAŞLADI BıLEboshayallersmile

şifaam hoşgeldin gitti mi misafirlerinn
he vallah az evvel gönderdim,mutfak tezgahı,bulaşık öylece duruyor :jeyyar: koştum geldim hemen delikafadulden
Bugün 23:12
Kedersiz EVET ŞİFA MİSAFİRLER GİTTİMi ??
evet canım gittiler az önce ayyyy yorulmuşumki aha şimdi oturunca anladım birde keyif sigarası yaktım eeee sizler ne yaptınız ne var ne yok ? yerimseniben

kısss söndür sigarayıı kötükedihüso
ayyyyy kıyamam büssürü işin vardır şimdi senin

ablaa şii dicem sen geçen gün neden oruç tuttun

ŞıFA AYIP OLUYOR AMA SiGARAYI YENı BIRAKTIM BEN
BAK SEN BÖYLE KEYıF SıGARASI YAZINCA CANIM ÇEKTı VALLA:umursamaz:

kısss söndür sigarayıı kötükedihüso
ayyyyy kıyamam büssürü işin vardır şimdi senin
tiryakiyim anacığım söndüremem :umursamaz: olsun iş çok ama kociş yarım saat müsade verdi şurda soluklanıyım azcık geçerim işbaşına guclubacismile

ŞİFA AYIP OLUYOR AMA SiGARAYI YENİ BIRAKTIM BEN
BAK SEN BÖYLE KEYİF SİGARASI YAZINCA CANIM ÇEKTİ VALLA:umursamaz:
ayy pardon canım bilmiyorumkismile mesajlarının kıyısında köşesinde sigara ifade resmi koyuyordun yaaaa ne biliyim içiyorsun sandımda rahat yazdıydım çok afedersin canım yaaa :gitme:

tiryakiyim anacığım söndüremem :umursamaz: olsun iş çok ama kociş yarım saat müsade verdi şurda soluklanıyım azcık geçerim işbaşına guclubacismile

ayıpsıın yardıma gelimm
kısss bizimkilerde tiryakiydii şimdi hepsi birden bırakma çabasında
hani demiştim ya eniştem hasta diye o adam sigara yüzünden bu hale geldii
onu görünce bırakmak istediler şimdik bi şurup gibi bişiy aldılar başladılar bakalım

ben bugünde oruçluyudum canım 3 gün tuttum bugün bitti Allah kabul etsin inş
canım ben 41 gün meryem suresi okudum bitikten sonrada 3 gün oruç tutulması gerekiyor ondan canım

hımmmm anladım ablacım Rabbim kabul etsin inşallah ne güzell
bende şimdi 3 cüz aldım onları bitiriyim bende başlıcam Allahın izniyle meryem okumaya

ablaa bazen haberim bile olmuyo oruç tutulacağı günler oluyor ya tutacağın zaman bana da haber verir misinn bende tutmak isterimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…