iyi akşamlar kızlarr bi baktım kim var kim yok diye .......... çok yorgunum saat 4 ten beri temizlik yapıyıorum.. canım çıktı...yaaaaaaaaaaa.... neyse biraz sonra tyekrar gelirim inş. öptümmmmmmmmmmm. sizi çok ösledim yaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
iyi akşamlar kızlarr bi baktım kim var kim yok diye .......... çok yorgunum saat 4 ten beri temizlik yapıyıorum.. Canım çıktı...yaaaaaaaaaaa.... Neyse biraz sonra tyekrar gelirim inş. öptümmmmmmmmmmm. Sizi çok ösledim yaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
CANIM SOĞAN SUYUNDAN OLABİLİRDE OLMAYABİLİRDE SEN İSTERSEN BİR DR A GİT BAŞKA BİŞEY OLMASIN :CüvCüv:
he vallah az evvel gönderdim,mutfak tezgahı,bulaşık öylece duruyor :jeyyar: koştum geldim hemen delikafaduldenşifaam hoşgeldin gitti mi misafirlerinn
evet canım gittiler az önce ayyyy yorulmuşumki aha şimdi oturunca anladım birde keyif sigarası yaktımBugün 23:12
Kedersiz EVET ŞİFA MİSAFİRLER GİTTİMi ??
he vallah az evvel gönderdim,mutfak tezgahı,bulaşık öylece duruyor :jeyyar: koştum geldim hemen delikafadulden
evet canım gittiler az önce ayyyy yorulmuşumki aha şimdi oturunca anladım birde keyif sigarası yaktımeeee sizler ne yaptınız ne var ne yok ? yerimseniben
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Kedersiz, bynkutluay+, gulcedetay+, leydim84, melike_ecesuu+, sifaa+
E NEDEN YAZMIYORSUNUZ BİŞEYLER BAKIN ÇIKACAM BİRAZDAN EŞİM SÖYLNMEYE BAŞLADI BİLEboshayallersmile
tiryakiyim anacığım söndüremem :umursamaz: olsun iş çok ama kociş yarım saat müsade verdi şurda soluklanıyım azcık geçerim işbaşına guclubacismilekısss söndür sigarayıı kötükedihüso
ayyyyy kıyamam büssürü işin vardır şimdi senin
ayy pardon canım bilmiyorumkismile mesajlarının kıyısında köşesinde sigara ifade resmi koyuyordun yaaaa ne biliyim içiyorsun sandımda rahat yazdıydım çok afedersin canım yaaa :gitme:ŞİFA AYIP OLUYOR AMA SiGARAYI YENİ BIRAKTIM BEN
BAK SEN BÖYLE KEYİF SİGARASI YAZINCA CANIM ÇEKTİ VALLA:umursamaz:
ablaa şii dicem sen geçen gün neden oruç tuttun
tiryakiyim anacığım söndüremem :umursamaz: olsun iş çok ama kociş yarım saat müsade verdi şurda soluklanıyım azcık geçerim işbaşına guclubacismile
ben bugünde oruçluyudum canım 3 gün tuttum bugün bitti Allah kabul etsin inş
canım ben 41 gün meryem suresi okudum bitikten sonrada 3 gün oruç tutulması gerekiyor ondan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?