valla ben kötüyüm.2, aşılamamı negatif aldım .bugün doktora gittim.ultrasonan baktı bebek olabilir yada yok hiçbirşey dedi kana bakmadı ama adet oldum.adetliydim ultrasondada.
valla ben kötüyüm.2, aşılamamı negatif aldım .bugün doktora gittim.ultrasonan baktı bebek olabilir yada yok hiçbirşey dedi kana bakmadı ama adet oldum.adetliydim ultrasondada.
evet söyledim.kadın biraz ilgisizdi.işte alttan ultrasonla baktı.kanada hiç bakmadı.
kısss kadın bu kadar mı ilgisizdi o kadar paranızı alıyorr haram değil mi?ben adet olunca olumsuz düşündüm tekrara deneyim bari ilaç varken dedim....
rabbim inşallah banada verir.adet böyle açık kahverengi ve koyu oldu
slm kızlar öyle bi bakmak için girdim selamsız çıkmak istemedim çok öpüyorum sizleri iyi akşamalr canişler:1hug:
merhaba canım ..KIZLAR NASILSINIZ HERKESE MERABAa.s Bı GıRıP CEEEEEEEEEE YAPAYIM DEDıM:roflol::roflol:
melikecim iyi akşamlar canım nasılsın enişten nasıl
merhaba canım ..
çok şükür idare ediyoruz bu aralar bizim topikte kara bulutlar dolaşıyor inş en kısa zamanda hepimiz toparlanır eskisi gibi şen şakrak oluruz
böyle hastalarına kesin bişey söyliyemeyen dr lardan nefret edrim madem hamile olabilirsin demiş neden bir tahlil yapmamışki
ilkokul mezunu olmamam rağmen senin dr dan daha tecrübeliyim sanırım sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktannazraca ablam canıımm hoşgeldinnnnn nasılsınn
merhaba canım ..
çok şükür idare ediyoruz bu aralar bizim topikte kara bulutlar dolaşıyor inş en kısa zamanda hepimiz toparlanır eskisi gibi şen şakrak oluruz
opuyorumnanaktan
böyle hastalarına kesin bişey söyliyemeyen dr lardan nefret edrim madem hamile olabilirsin demiş neden bir tahlil yapmamışki
ilkokul mezunu olmamam rağmen senin dr dan daha tecrübeliyim sanırım sempatiksalakcinni
hadi yaaa ayy çok üzüldüm yaa bulut için... allahım hayırlısını nasip etsin...
nazracam içinde hayırlısı olsun inşallah.(((
sende kendine ii bak canım...
kızlar merhaba herkesi bulan mucize bana uğramadan geçti kan tahlilim 1 çıktı üzülmek hiçbişeyi değiştirmiyo biliyorum ama bazı zamanlar vardır hani elin kolun bağlanır işte öyle bi durumdayım iki gündür ağlamaktan gözlerim şişti odadan dışarı çıkmak istemedi canım ama eşimede yazık çok üzüldü biraz kendimizi toparlıyalım tekrar deneriz dedi kim ne söylerse söylesin eşim hep destek bana ama o bile teselli edemedi ne yazıkki beni bana negatif olduğunu bile söyleyemedi sessizce sarıldı bana anladım ama biraz olsun toparladım kendimi ömrüm varsa önümüzdeki sene tekrar deneyinceye kadar kendimi toparlıycam kendi dr.um ve istanbuldaki dr.normal yollada bebeğim olabileceğini söyledi belli olmaz belkide olur belkide hep olmaz olmaz dediğim için olmadı her tedavinin sonu hüsran olunca insan ketumlaşıyo biraz nasip değilmiş Rabbim vermeyince elimizden ne gelir Bulutada çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin ne desek teselli edemeyiz ama çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağ salim kucağına alır benim yarı kontrolüm var dr.da bizim dr. başka bi hastasıyla beni beraber göndermişti isatanbula onunda 1 çıktı sonucu o dün gece muayene için gidince dr.un ilaçlara devam ettirdiğini ve 3gün ayağa kalkmıycaksın adet görmedikçe umut vardır dediğini söyledi p.tesi tekrar kan tahlili vercekmiş yazık umut fakirin ekmeği oda sevincinden beni aramış sakın moralini bozma dr.bana böyle dedi diye benim bide hastalığım 7gün geçti çıksa çıkardı heralde ilaçlardan kaynaklanıyo dedim bende. Rahim kalınlığından şüphelenmiş dr. bana sende ağır iş yapma sakın olabilirmiş daha diyo o arkadaş hergün yeni bişey duyup heveslenmek sonrada üzülmek bitiriyo insanı bakalım bana ne diycek dr. herşey iyi gidiyodu ama nasip işte nasip kızlar eşim sesleniyo kalkmak zorundayım inanın hepinizi çok seviyorum öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?