herkesiin kocişi yanındaaaa pazarr keyfiiii yapıyorlarrr kanımcaaa
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh
bencede aplaaa bizsizzz kaynatırlatrrrr
hatta kesin öle olcakkkk
benimkide evde ama hem gece nöbetinden çıktı bugün sınavı vardı bide yorgundu canım benim uyusun varsın gece işe gitçek
neyse bugün idare edelim malum pazar bugün
ohhhh afiyett olsuuunn datluuumm
kıssss pudingi geçenn yaptıım ve kociş yemedi hepsini ben yediim yok gıı şerbetliii istiyommmmmmmmmmmm
inşallah bi dahakii ay olmazsıın abla bütün kalbimle dua ediyoruumm
inşallahh aşeririz hepimizz
kısss vcarya günlerdir simit istiyoruum almadııı gıcııkk yaaa
ama Rabbim bebiş nasib ederseee bebiş aşerirsemmm 9 ayy burnundan getirecemmmmmmmmm
oklava çıkarsaydınklava:inşallah canım canı gönülden istiyorum bende ama bekliycez sabıııır sabır
gezsinler bakalım bizim burda bi yağdı çamaşırlarım ıslanıyodu zor topladım dışardanöyleee yapalım barii kuzummmm keyif yapsınlarrrrr
yada havayıı güsel buldular geziyorlarrr
gezsinler bakalım bizim burda bi yağdı çamaşırlarım ıslanıyodu zor topladım dışardan
benim eşim 3 vardiya ama bu ay değiştirici 2 gün tutuyo bütün vardiyaları yani 2gün 7.15 2 gün 15.23 2 gün 23.7 pek iyi böyle ama sadece bir ayçıkarttımm kıssssss
ayy olsunda istemem yaaaaa
sabredecezzz bakalımm
ablaa zor oluyooo kıss bide bizimki sürekli gececii
düşünsene evde tek başımaaaaaa
uuuuuuuu kurtarmışın burda güzelll havaaaa ahh ahhhh iş normal olsaydı da gezseydikkkkkkkkkkkk
benim eşim 3 vardiya ama bu ay değiştirici 2 gün tutuyo bütün vardiyaları yani 2gün 7.15 2 gün 15.23 2 gün 23.7 pek iyi böyle ama sadece bir ay
Ankarayla Eskişehir genelde aynı oluyo pek değişmiyo sen Ankara doğumlumusun canım
hımm bölee de güzell hakkatennnn
hepp geceya tek başım auyuyoruum kısss onun geceliği giyiyorummmm uyurkennnn :)))))))))
ben Eskişehirin en tarihi yerinde oturuyorum sürekli turistler geliyo buraya ama hala doğlgaz gelmedi öyle kızıyorumki gelsede almıycam artık
bende yastığına koyarım başımı zor ama napçan biiiciiik ekmek parası
ebetttt tatlım doğma büyümeee ankaralıyım
iyi pazarlarrrr...güzel haberler varmii kizlarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?