Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gıcık oldum yavrum iyice evler buz gibi sobaylada baş edemedim çalışınca ufo kullanıyorum bende

hımmmmm anladıım datlum kıss bende doğalgazıı sevmiyomm ulenn ısınmıyorr yine buz gibi normall sobanın gözünü seveyimmmmm
kısss bizde ufuyla idare ediyozzz kem elektrik hem doğalgaz aldıı başini gidiyorrrrrrrrrr

gıcık oldum yavrum iyice evler buz gibi sobaylada baş edemedim çalışınca ufo kullanıyorum bende

bizim ilk oturduğumuz evv sobalıydııı
kocişim doldururduu benn yakmaya çalışırdımm bakk valla 1 satt falan uğraşırdım yakmaya yakamazdıımmm ağzım burnumm hertarafımmmm siyah olrduuuuu

bizim ilk oturduğumuz evv sobalıydııı
kocişim doldururduu benn yakmaya çalışırdımm bakk valla 1 satt falan uğraşırdım yakmaya yakamazdıımmm ağzım burnumm hertarafımmmm siyah olrduuuuu

bizdede 2 yerde yanıyodu başa çıkamadım yatak odasında yaşıyorum desem yeri zaten çalıştığım için misafirde gelmez pek

bizdede 2 yerde yanıyodu başa çıkamadım yatak odasında yaşıyorum desem yeri zaten çalıştığım için misafirde gelmez pek

hııımmmm sobayla da zor sobasızdaa
ayyy bizede pek misafir gelmezzz 2.5 saat var aramızda bütün akrabalarlaa
komşular da bir defa geldier şimdiye kadar o da akşamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…