Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

güzelim muhabbete doyum olmuyo ama benim yemek yapmam lazım anca demini alır akşama kadar ben ancak yarın akşam girebilirim artık malum işbaşı kendine çok iyi bak canım seni kocamaaan öptüm

güzelim muhabbete doyum olmuyo ama benim yemek yapmam lazım anca demini alır akşama kadar ben ancak yarın akşam girebilirim artık malum işbaşı kendine çok iyi bak canım seni kocamaaan öptüm

tamam ablacımmmm
kolayy gelsinnn
öpüyoruummm
Allaha emanett ol
hayırlı günlerrrr
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rabbım bu lıste hepımıze ugurlu gelsın ınsallah,bıze de annelıyı tatdır yuce rabbım,

kıslarrrrrrrrrr ben geldim eyvahedigeldismile ama yinekimse yok yaaaaaaaaaaaa.................lmaz: nirdesinizzzzzzzzzzzzzzzz :uhm:

iyi akşamlar kızlar

eşim maç seyrederken fırsat bu fırsat kaçtım....sayfalar yine çoğalmış neyse sonra okurum...yıldız, mona, leydim nasılsınız?

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nevbahar76, Kedersiz+, MONA ROSA, yildiz_azeri+

opuyorumnanaktan

geldim nevom geldim bugün meydan melike ve zuhale kalmış yanlız bırakmışsınız ikisini
ben bugün evde yoktum teyzemlere gittim doğuma hazırlık için evi dip köşe temizledik okadar çok yoruldumki kıçım kalkmıyor yerden kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…