Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

masallah iyi dayaniyorsun,ben hic kus kalamiyorum,o da bunu biliyor ya
yıldız cım üzülme canım. :teselli: erkek milleti işte.. bir kulağından girsin ötekinden çıksın......

sag ol canim oyle yapmaya calisicam zaten

kizlar,ben cok kotuyum simdi ,esimle kavga ettik.28 subat annemin dogum gunu,3 yil oldu evleneli hic bi sey alamadim,yanina gidemedim dogum gununde(onlar memleketteler).bu sene pazara dusuyor,diyorum ki gidelim,bakariz diyor bu gun diyorum gidip hediyye secelim,ben bi kosmetik firmasinda calisiyorum,arada bi ugruyorum,diyor ki bi etir alip gidelim.benim de agrima gidiyor,ben onun annesine hic oyle yapmadim ki,hem de bu gune kadar annemler ona bi kotu laf etmedi,cok severler onu hep diyorlar ki evleneli 3 sene oldu dogru durust yuzunu goremedik damatimizin.ama kendi annesi bana o kadar kotuluk yapti ki,hepsine ragmen ben evime geldiyimde hep guler yuz gosterdim,her seyi icime attim ama o.................o kadar agladim ki cok zoruma gidiyor,cok kotuyumkizlar,napsam?

kıslarr ben çıkıyoruum Allaha emanet olun komşum geldii çooook öptümmm
sizi çoooookkkkkkk seviyoruuumm uuuuuuuuu canlarımmmm benimmmm iyiki varsınınnnnzzzzz
hehehehehe burdannn hiçç gitmicemm kurtulamıcanızzz bendennnnnnnnnn

buydu canim.

kıyamam ben sana yaaaaaaaaa kıyamam...haklısın hem de çok...anlicak bak anlicak biraz sabret...

yıldıızm etir ne onu anlamadım cahiliğime ver kız bilmiyorumkismile
canım daha 28 şubata var belkide sana süpriz yapacak bekle bakalım ama bu hediye konusunda üstüne düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…