kızlar neyse acısıyla tatlısıyla bir haftayı geride bıraktık.. ............ yeni haftanın sağlık, huzur, mutluluk getirmesi dileğiyle.. ..........hepini çok seven .............leydim84.............................
burdayım kısss valla girdim kimseler yok tam çıkıyodum gördüm seni sen nasılsın bakiim
opuyorumnanaktan
A AAAAA akannehir nereye gittin tatlım yaa kayboldun birden
iyiyim vakit bulamadım bi türlü işler eşim zaten netin başından kalkmıyo bana fırsat kalmıyo meraktayım ne zamandır maç izliyoda ALLAH TANbende iyiyim çookşükürr uzun zamandırr gelmiyorduun tatluumm ne var ne yok
iyiyim vakit bulamadım bi türlü işler eşim zaten netin başından kalkmıyo bana fırsat kalmıyo meraktayım ne zamandır maç izliyoda ALLAH TAN
hiç sorma biraz fazla oturayım söyleniyo neyse neler yapıyosun geçmişi okudum okadar uzun bitmiyo
bitiremedim ama bulutçumu duydum yaaaa çok üzüldüm başka neler olduayy benimkide ölee kotayı aşıyomuşumm.
iyi walla kaynattık boll bol geçmişi bitirdin mii kötüü haberlerr varr
bitiremedim ama bulutçumu duydum yaaaa çok üzüldüm başka neler oldu
nası çiş kısssbilmiyorumkismilebizim çişleri gördün mü?
yaaaa oda bekliyodu dimi düşmüşmü ? offf bizler nolcaz böyle RABBİM herkesin yüzüne gülsün gözü yaslı bebek özlemiyle bırakmasın artık çok üzülüyom böyle hayal kırıklıkları insanı cok yıpratıyo:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?