sana özel mesaj atmaya
teşekürler canım Allah sizlerden razıı olsun ağzınıza sağlıkkkkbynkutluay canim,esim enisten icin yasin okudu ,ALLAH kabul etsin,insallah tez bi zamanda sifa bulur.RABBIM buyuktur.
geldim nevom geldim bugün meydan melike ve zuhale kalmış yanlız bırakmışsınız ikisini
ben bugün evde yoktum teyzemlere gittim doğuma hazırlık için evi dip köşe temizledik okadar çok yoruldumki kıçım kalkmıyor yerden kafamçokkarıştı
melikem bu arada aklıma gelmişken yazayım o kalpler mesajla ilgili mesaj sayıs
arttıkça kalplerde çoğalıyor :))
kız iki kişi olunca insan ne yazacağını bilmiyo
şimdi biri çıksada çişli karbonatlı testini gösterse ne iyi olurdu
kız sen yarın yapsana bakalım senin ne kadar köpürecek
apla dualarım seninleeecanııımm dualarını eksik etme
yarını hayırlısıyla atlatırız inşallah
utanma gıı utanacak bişey yok hem diğer arkadaşlarda koydu onlar utandımı :hulya:
sağool aplacıım Allah razıı olsuun Rabbim teyzenin yardımcısı olsuun hayırlısıyla bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasibb etsinnnnher zaman dularaımdasınız ..bugün teyzeme dedimki arkadaşlarımın ismilerini yazıcam sana
doğum sırasında dua edersin onlar için dedim ...
bu arada teyzemi belden aşağı uyuşturcaklarmış bilmiyorumkismile
tamam canım söyliyecem zaten teyzem çok kansız ...ilk doğumunda kan vermişlerdi çok kanaması olduğu için ..hatta ölüm derecesine kadar gelmişti ambulansla apar topar izmire sevk etmişler... drlar bişey yapamamış o anda o yüzden biraz korkuyoruz Allah yardımcısı olsun teyzemin sizde onun için dua edin kızlar
hoşbulduukk tatlımmmm nasılsınn quzummmKonuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kedersiz, bynkutluay+, yildiz_azeri+
hoşgeldiniz kızlar
nevo sen nire gittin ??
bayan melike sen nasılsın bıcırık kaydirigubbakcemile5
dogru soyluyorsunuz kizlar kafaya takmamak lazim,ne de olsa erkek milleti ,bizimkinin de inati keci inati,ben hep dogruyum diyip duruyor,cildircam yaaaaaaa.ALLAH yardimcim olsun ne diyim.
kizlar sagolun hepinizin yazdiklarinizi okudum,su an o kadar kotu hissediyorum ki kendimi .ha diyorum kafama takmiycam yapamiyorum iste.
nevom insallah guzel haberle donersin.
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nevbahar76, bynkutluay+, yildiz_azeri+
iyi akşamlar canlarım
yldızım az önce beni görmedin sana hatırını sormuştum senağlama
hoşbulduukk tatlımmmm nasılsınn quzummm
hamdolsuunnn
sen nasılsınn quzummmmmmmmmmmmm
apla seninle dünür olalım mı?
dogru soyluyorsunuz kizlar kafaya takmamak lazim,ne de olsa erkek milleti ,bizimkinin de inati keci inati,ben hep dogruyum diyip duruyor,cildircam yaaaaaaa.ALLAH yardimcim olsun ne diyim.
kizlar sagolun hepinizin yazdiklarinizi okudum,su an o kadar kotu hissediyorum ki kendimi .ha diyorum kafama takmiycam yapamiyorum iste.
nevom insallah guzel haberle donersin.
saolasın melikeM Allah razı olsun inş bizde o günleri görürüz
hepinizin ismini yazıcam kağıda bugün arkadaşlarım içinde dua et dediğimde bile o kadar içten dua ettiki teyzem
canım ne güzel olurdu senle dünür olmak
ama benim dünür etipuftu...
gordum canim,ama sinirlerim tepemde zor yaziyorum.kendimi cok kiniyorum simdi,her problem yasadigimizda yumusak davrandim,ama simdi bakiyorum ki tum sorunlarimiz cozulmemis,sadece ertelenmis ve bugun o ben hep dogruyum diye biliyor,cok doluyum kizlar ,icimi dokmek istedim size,kafanizi sisirdiysem ozur dilerim
gordum canim,ama sinirlerim tepemde zor yaziyorum.kendimi cok kiniyorum simdi,her problem yasadigimizda yumusak davrandim,ama simdi bakiyorum ki tum sorunlarimiz cozulmemis,sadece ertelenmis ve bugun o ben hep dogruyum diye biliyor,cok doluyum kizlar ,icimi dokmek istedim size,kafanizi sisirdiysem ozur dilerim
canim ne barismasi bir az da bir-birimize girdik,cildiricam yaaaa,nasil hic bi sey olmamis gibi davrana biliyorlar.yıldızım barıştınızmı eşinle
tatlım boşverr takma kafana erkek milletii hepp aynı iştee amann.
benimkide ölee dediğimdedikk diyoo
bende arkasından çaldığım düdük diyommm
kıslar ben geldim hepinizi çok özledimmmmmmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?