Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nevbahar76, bynkutluay+, yildiz_azeri+

iyi akşamlar canlarım
yldızım az önce beni görmedin sana hatırını sormuştum senağlama

dogru soyluyorsunuz kizlar kafaya takmamak lazim,ne de olsa erkek milleti ,bizimkinin de inati keci inati,ben hep dogruyum diyip duruyor,cildircam yaaaaaaa.ALLAH yardimcim olsun ne diyim.
kizlar sagolun hepinizin yazdiklarinizi okudum,su an o kadar kotu hissediyorum ki kendimi .ha diyorum kafama takmiycam yapamiyorum iste.
nevom insallah guzel haberle donersin.

bynkutluay canim,esim enisten icin yasin okudu ,ALLAH kabul etsin,insallah tez bi zamanda sifa bulur.RABBIM buyuktur.
teşekürler canım Allah sizlerden razıı olsun ağzınıza sağlıkkkk
aminn canım inşallah

ayyy kıyamam datlumaaa
herkesin senin gibi bi akrabasıı olsa tamam iştee sırtı yere gelmezz neyse canıım ablamsın nasılsa

melikem bu arada aklıma gelmişken yazayım o kalpler mesajla ilgili mesaj sayıs
arttıkça kalplerde çoğalıyor :))

hııımm anladıımm datluumm sağooll
kız iki kişi olunca insan ne yazacağını bilmiyo
şimdi biri çıksada çişli karbonatlı testini gösterse ne iyi olurdu
kız sen yarın yapsana bakalım senin ne kadar köpürecek

ayyy ne kötüsünnnnnn laelaelaelaelae
canııımm dualarını eksik etme
yarını hayırlısıyla atlatırız inşallah
apla dualarım seninleee
aplaa boğazlarında ağrı vardı hasta olmadınn iyisin dimi maşallah

utanma gıı utanacak bişey yok hem diğer arkadaşlarda koydu onlar utandımı :hulya:

hee gıı ne utanacammmm :)))))))

sağool aplacıım Allah razıı olsuun Rabbim teyzenin yardımcısı olsuun hayırlısıyla bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasibb etsinnnn

dualarımda datluummm Rabbim yardımcısı olsunn sorunsuzz bebişini doğurur inşallah

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kedersiz, bynkutluay+, yildiz_azeri+

hoşgeldiniz kızlar
nevo sen nire gittin ??
hoşbulduukk tatlımmmm nasılsınn quzummm
bayan melike sen nasılsın bıcırık kaydirigubbakcemile5

hamdolsuunnn
sen nasılsınn quzummmmmmmmmmmmm

apla seninle dünür olalım mı?

canım evet takma doğru olan o gün gelip anlicaklar...sen kendini yıpratmakla kalacaksın...bi sürü hastalıklar hep kadında var....niye çok kafaya takıp stres yapıyoruz ondan...hassasız işte erkeklre ince düşünemiyo fıtratları farklı....istisnaları saymıyorum...

gordum canim,ama sinirlerim tepemde zor yaziyorum.kendimi cok kiniyorum simdi,her problem yasadigimizda yumusak davrandim,ama simdi bakiyorum ki tum sorunlarimiz cozulmemis,sadece ertelenmis ve bugun o ben hep dogruyum diye biliyor,cok doluyum kizlar ,icimi dokmek istedim size,kafanizi sisirdiysem ozur dilerim

saolasın melikeM Allah razı olsun inş bizde o günleri görürüz
hepinizin ismini yazıcam kağıda bugün arkadaşlarım içinde dua et dediğimde bile o kadar içten dua ettiki teyzem

tatlım boşverr takma kafana erkek milletii hepp aynı iştee amann.
benimkide ölee dediğimdedikk diyoo
bende arkasından çaldığım düdük diyommm

yıldızım çok özel değilse anlat canım açılırsın biz rahatsız olmayız sen rahat ol yeterki

saolasın melikeM Allah razı olsun inş bizde o günleri görürüz
hepinizin ismini yazıcam kağıda bugün arkadaşlarım içinde dua et dediğimde bile o kadar içten dua ettiki teyzem

tahmin edebiliyoruum aplaa
Allah razıı olsuunnn
inşallahh aplaaam görecez Allahın izniyleee quzummmmmm

canım ne güzel olurdu senle dünür olmak
ama benim dünür etipuftu...

anammmmmm
manane bende dünür istiyoruumm

ilanen duyrulurrr dünürrr arıyorumm

sen iyisin dimi aplaa boğazların falan iyi dimi

valla yıldızım oku oku yüzüne üfle çaktırmadan...başka türlü yola gelmezler...kafamızı şişirmekte ne demek keşke elimizden bişi gelse...gel şu avukatı çağıralım iyicene kas yapmıştır o şimdi bi güzel benzetsin haaa guclubacismile desem kıyamazsııın dimiii

tet olur mu öle şeyy.
ayyy canım hepimizin yaptığı o ki zatenn yumuşakk davranıyoruzzzz alttan alıyoruzzzz suçlu olsakda olmasakdaaa.
canım bizler dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşmıyormuyuz burdan başka kime anlatabilirsin ki dimi
sakın içine atmaaa oo büyüyorr insanı mafediyorr

yıldızım barıştınızmı eşinle
canim ne barismasi bir az da bir-birimize girdik,cildiricam yaaaa,nasil hic bi sey olmamis gibi davrana biliyorlar.
tatlım boşverr takma kafana erkek milletii hepp aynı iştee amann.
benimkide ölee dediğimdedikk diyoo
bende arkasından çaldığım düdük diyommm

kaydirigubbakcemile3
bi sey olunca icimde boyutmeye o kadar bayilirim ki......bi de bakiyom ki kalbim sanciyor,dayanamiyorum.problem aciga cikmayinca rahat edemem

melikem yarına kadar bekle belki nevonun ikizi oluyordur
birine sen birinede etipuf valide olsun he anlaştıkmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…