canım benim öyle deme,, allah nasip edecek inşallah...
Yeterki sen rahat bırak kendini, doktora gittin mi hiç buara?
samyeli sen duydunmu canım hiç martınışka diye bişey bulgaristan göçmeni arkadaşlar yaparlar fabrikada kırmızı beyaz ip bağlarlar bileklerine dilek tutarak ilk leylek gördüklerindede fatiha okuyup ipleri ağaca asarlar
çeçmiş olsun canım ..... dijkkat et üşütme kendini.:1hug:
sağol canım acı patlıcanı kıra çalmaz bebeğim geçer inşallah
duymadım hiç canım, ilk senden duyuyorum. ipleri birbirine bağlayıp öyle mi bileklerine bağlıyorlar...
nazraca canım hatırlatmak gibi olmasın da senin dondurulmuş varmıydı hastanede
ilaç aldım canım rahatladım birazöyle deme tatlım bol şekerli sıcak su iç belki biraz olsun rahatlatır canım.....:1hug:
iki ipi burarak bileklerine takıyolar sonrada mart bitip leylekler gelince asıyolar her sene yaparlar bunu
iki ipi burarak bileklerine takıyolar sonrada mart bitip leylekler gelince asıyolar her sene yaparlar bunu
ilaç aldım canım rahatladım biraz
nazracım bende hıdrellezde gül fidanını dibine emzik gömecem...... önceki yıl gömmüştüm ilk tedavide hamiş kalmıştım canım.
yapalım canım benim ismim zuhalbizde yapalım kız,, senin kendi ismin neydi canım, benim sema..
bizim arkadaşlar her sene yaparlar eğlenceli oluyo leylek gözetliyoruz bidahakıs nerden bulduyon böyle şeyleri kim söyledi kafamçokkarıştı
nazracım bende hıdrellezde gül fidanını dibine emzik gömecem...... önceki yıl gömmüştüm ilk tedavide hamiş kalmıştım canım.
bende rüyamda gördüğüm türbeyi bulursam gidicem inşallahkıslar bizim memlekette bi tane türbe var oraya bebişi olmayan yada sürekli düşük yapan kadınlar gidiyo bende gittim oraya inş. bebiş olursa orda kurban kesilicek.........boshayallersmile
neyse kızlar ben çıktım hadi iyi akşamlar canlarım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?