Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yeliz umarım dilediğin gibi olur herşey...maşallah size çok yakışmışsınız....yuvanız evlatla taçlanır inşallah....

Kızlar bır kac ay daha beklıyecek eger olmasa esımle doktora gıtmeyı dusunuyoruz 7/8 aydır denıyoruz olmuyor

esıme nasıl bakcaklar onun bılgıısı olmadıgı ıcın bıraz endıselı

yeliz umarım dilediğin gibi olur herşey...maşallah size çok yakışmışsınız....yuvanız evlatla taçlanır inşallah....

SAOL CNM AMIN INSALLAH ISTEYEN HERKESIN OLUR KIMSEYI EVLATSIZ BIRAKMAZ

6 SENE CIKTIK EVLENDIK BIZ :)

KENDIMI BAYA UZUN ZAMANDIR EVLI GIBI HISSETTTIGIM ICIN BIRAN ONCE BEBEGIMIZ OLSUN DIYORUZ :CüvCüv:

pko yu bilmem ama adet düzensizliği var. 1.5 ayda bir oluyom bu kadar daha önce gecikmemişti. doktora gidicem diye önemsemedim ama korkuyorumm eyvahedigeldismile

daha önceki kontrollerinde dr. pco demediyse yoktur...doktor böyle bişey olsa söylerdi...ay canım bi git bakalım ne dicek adet söktürücü verir heralde tedaviye başlar...bi dakka senin düşüğün ne zamandı canım...

kıslar kocam geliyooooooooo. arabayı içeri alıyo ben birazdan çıkarım. kusura bakmayın. herkese iyi geceler.. KUŞLARIM......ALLAH a emanet olun.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kızlar bır kac ay daha beklıyecek eger olmasa esımle doktora gıtmeyı dusunuyoruz 7/8 aydır denıyoruz olmuyor

esıme nasıl bakcaklar onun bılgıısı olmadıgı ıcın bıraz endıselı

ürolog sanırım elle muayene ediyo....istersen söyleme yoksa hiç gitmez...bizimkiyle bi sene kavga etmiştim gitsin diye...bi de sperm örneğialıp tahlil yapacak...

geçen sene martın 8 inde düşk yaptım canımmmmm

HAZIRANDA DUSUK YAPTIM CNM 6 HAFTALIK

SIMDI OLSAYDI YENI DOGMUS SAYILIRDI YADA 15/20 GUNLUKTU SEVIYORDUK YAAAAAAAAsenağlama

kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan

kıslar kocam geliyooooooooo. arabayı içeri alıyo ben birazdan çıkarım. kusura bakmayın. herkese iyi geceler.. KUŞLARIM......ALLAH a emanet olun.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güle güle canlarım benimki de çağırıyo...birazdan çıkarım...iyi geceler olsunnn....

ürolog sanırım elle muayene ediyo....istersen söyleme yoksa hiç gitmez...bizimkiyle bi sene kavga etmiştim gitsin diye...bi de sperm örneğialıp tahlil yapacak...

SPERMI NASIL ALIYORLAR BEN DEDIM KI BIR ODADA YAPACAKSIN DOKTORA VERIRIZ DEDIM ODA DIYORKI BEN EVDE KOYDAM GOTURSEM OLURMU DIO :)sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…