ismin neydi canım varsa neden olmasın
erdem yeliz eşinle sen misin onları da bebiş zannettimmm :roflol:
canım pco var mı sende
yeliz umarım dilediğin gibi olur herşey...maşallah size çok yakışmışsınız....yuvanız evlatla taçlanır inşallah....
pko yu bilmem ama adet düzensizliği var. 1.5 ayda bir oluyom bu kadar daha önce gecikmemişti. doktora gidicem diye önemsemedim ama korkuyorumm eyvahedigeldismile
yelizcim bulunca sanada gönderirim sanırım benim pc çökmeyi planlıyo arada kapanıp duruyo
kıslar kocam geliyooooooooo. arabayı içeri alıyo ben birazdan çıkarım. kusura bakmayın. herkese iyi geceler.. KUŞLARIM......ALLAH a emanet olun.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Kızlar bır kac ay daha beklıyecek eger olmasa esımle doktora gıtmeyı dusunuyoruz 7/8 aydır denıyoruz olmuyor
esıme nasıl bakcaklar onun bılgıısı olmadıgı ıcın bıraz endıselı
daha önceki kontrollerinde dr. pco demediyse yoktur...doktor böyle bişey olsa söylerdi...ay canım bi git bakalım ne dicek adet söktürücü verir heralde tedaviye başlar...bi dakka senin düşüğün ne zamandı canım...
daha önceki kontrollerinde dr. pco demediyse yoktur...doktor böyle bişey olsa söylerdi...ay canım bi git bakalım ne dicek adet söktürücü verir heralde tedaviye başlar...bi dakka senin düşüğün ne zamandı canım...
kızlar ben çıkıyorum eşim gelmek üzere hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan
kıslar kocam geliyooooooooo. arabayı içeri alıyo ben birazdan çıkarım. kusura bakmayın. herkese iyi geceler.. KUŞLARIM......ALLAH a emanet olun.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ürolog sanırım elle muayene ediyo....istersen söyleme yoksa hiç gitmez...bizimkiyle bi sene kavga etmiştim gitsin diye...bi de sperm örneğialıp tahlil yapacak...
geçen sene martın 8 inde düşk yaptım canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?