Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın opuyorumnanaktan
sonunda bu hafta sevindirici haber aldık nevom tebrik ederim
canım allah tamamına erdirsin ...........
etipufum senin bebişininde sağlıklı olmasına sevindim canım bencede bu senin miniğin
nazlı bir prenses baksana göstermemiş............
yıldızcım nazraca dostlar sağolsun teşekkür ederim

dün gece baya bir kaynatmışsınız kızlar
leydim bir dr a gitsene canım belkide hamilesindir canım
bu gecikme inşallah iyiye işarettir :CüvCüv:

etipufum bizim kızımız terbiyeli annesi dr amcasına göstermeye utanıyor :ecrin_bebek:
inşallah 3lü testinde temiz çıkar canım
bu arada bizim yeni gelinide dün gece yatırmışlar o da senin gibi devamlı istifra ediyordu

günaydın ipeğim ..dün gece başım çok ağrıyordu erkenden uyumuşum şimdi iyiyim canım sen nasılsın

günaydınlarrr pro hanımlarrr
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevdanehri54, iipekk34+, Kedersiz

nasılsınızzzz bakalımm

nevomm yazını bulmak için çebelleştim sabah sabahhh tebriklerrrr canımm demek ikizmişş ne güzelll yaaa Rabbim bizedeee verir inşallah tez zamandaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: sağlıkları iyiymiş Rabbim sağlık versin sana da güç versin canım benimmm..

esrammm bencede kızzz baksana göstermiyoo aferim ona :roflol: böylesi daha da merak konusu oluyo bekleyişnce değilmi.inşallahh testlerinde de sorun olmıcak canımm

bu arada dün akşam bebek görmeye gittim bişeyler daha öğrendim söyleyiyim dedim size

ilişkiden önce erkek türk kahvesi içecek spermler için çok iyiymiş
ilişki öncesinde her iki kişide abdest alıp niyet edicek ve üzerine birşey örtüp ilişkiye girecekmiş paylaşmak istedim canlarım

kıslarrrrrrrrrrrr herkese günaydınlar nasılsınız iyimisinizzzzzz canlarım çok ösledim kıs sizleriiii opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
ses vermedin sesime uyudun galiba bende çıktım canım yarın görüşmek dileğiyle iyi geceler

kusura bakma xcanım dün gece seni görmedim.... görsem ses vermezmiyim canım........opuyorumnanaktan mesajı yazdıktan sonra profilimle uğraştım o yüzden mesajını okumamışımdır canımmm opuyorumnanaktan

bunuda deneriz bakalım

sevdam hoşgeldin
ilişki öncesi türk kahvesi duymuştum ama diğer türlü duymamıştım

kızlar ben bugün cam temizliğine giriştim arada size bakıyorum yazamasam merak etmeyin beni -tatlicadiarzu-

dün gece baya bir kaynatmışsınız kızlar
leydim bir dr a gitsene canım belkide hamilesindir canım
bu gecikme inşallah iyiye işarettir :CüvCüv:

yok canım nerdeeeeeeeeeee tam 1 ay önce test yaptım negatifti. sonra da antibiyotik iğne kullandım canım. iltihap vardı. inş. bişey çıkmazda içim rahatlar çok sıkıntı yapıyo. dile kolay tam 3 ay olcak hala tık yok....bilmiyorumkismile

bunuda deneriz bakalım

sevdam hoşgeldin
ilişki öncesi türk kahvesi duymuştum ama diğer türlü duymamıştım

bende arkadaştan duydum onlar ilk denemede böyle yapmışlar ve hamile kaldı işte..insanlar ilk korunmasız ilişkide hamile kalıyooo varmı yaa bize bakın bide ben de korunucam artık belki öyle hamile kalırım :roflol: :roflol:

birde kızkardeşinin kayınpederi emekli imammış el almış derlerya öyle baya iyimiş yıldızname bakıyomuş çocuğu olmayanlarada yardım ediyomuş birde onu deneyeceğim ilerleyen zamanlarda bakalım..yapmadığımız denemediğimiz birşey kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…