Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Cnm sogan kurunu kesınlıkle dene benım adetım duzensılesmeye baslamıstı gecen ay yaptım tam zamanında geldı

SPERMI NASIL ALIYORLAR BEN DEDIM KI BIR ODADA YAPACAKSIN DOKTORA VERIRIZ DEDIM ODA DIYORKI BEN EVDE KOYDAM GOTURSEM OLURMU DIO :)sempatiksalakcinni

yok evde olmuyo ne yazık ki orda verecek
zor be güzelim erkekler için bu durum ama biz de nelere katlanıyoruz
azcık fedakarlık yapacaklar napalım

yok evde olmuyo ne yazık ki orda verecek
zor be güzelim erkekler için bu durum ama biz de nelere katlanıyoruz
azcık fedakarlık yapacaklar napalım

VALLA ODA BUNUN FARKINDA YA KABUL ETTI KENDI GIDELIM DEDI AMA BIRAZ TEDIRGIN NE YAPCAKLAR NASIL OLCAK SU BU

BENDE KESIN YOKTUR DIO guclubacismile

BAKALIM GORCEZ DEDIM lülülülülülü

tam çıkarız tubiş gelir yaaaa niye kimse yok der...kız tuğba gel hadi sen de gelllll

he walla aynen öyle oldu şuan karmakarığım kıslar 1- hastayım üşütmüşüm 2 çok mutluyum 3- sizlere kırgınımevet sıralıyorum hastayım çünkü üşütmüş boğazımı hasta etmişim:bbo: mutluyum çünkü NEVO İKİZ DOĞURACAK ANAAAAAAAAM MAŞALLAH ONLARI KIYIPTA VERENE KURBAN OLURUM hihoyyyt kırgınım sizlere çünkü halayda ben yokum ya niye herşeyi en son ben duyuyorum ya alın işte yine tek başıma tepinecem iimi kaydirigubbakcemile3 :teytey::teytey::teytey::teytey: herşey bi yana nevom inan çok çok çok demek az olur tahmin edemeyeceğin kadar sevindim allah biliyo rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin yavrularını inşallah:Saruboceq: aman dikkat et herşeyine sen artık 3 canlısın ay ne güzel bişi bu ya bu arada kalbin temizmiş kıs nevo ben ist gideceğim zaman hatırlarmımsın bana 2 kişi gidin 4 kişi dönün demiştin ikilerinixz olsun demiştin al sana ikiz anam kaydirigubbakcemile3 inşallah bu müjdeli haberin dışında önemli başka bişi kaçırmamışımdır

bu arada o avukat hanım teyze gelince allllllaaaaaaaaaaaah aşkına biri bana ses versin bi şekide lütfen lütfen lütfeeen yada inşallah denk gelirim

ses vermedin sesime uyudun galiba bende çıktım canım yarın görüşmek dileğiyle iyi geceler

kıyamam ben sana yaaaaaaaaa kıyamam...haklısın hem de çok...anlicak bak anlicak biraz sabret...
bu isler sabirla digil,hep susup oturmakla oluyor bence.ama ben de bunu yapamiyorum iste.biri haksizlik yaparsa elimde digil,sonuna kadar gidiyoru,sora da kotu durumda kalan ben oluyorum
yıldıızm etir ne onu anlamadım cahiliğime ver kız bilmiyorumkismile
canım daha 28 şubata var belkide sana süpriz yapacak bekle bakalım ama bu hediye konusunda üstüne düşme
canim,sen kusura bakma yanlislikla azerice yazdim,parfum demek istedim.ama nerdeeeeeeeeee.simdi de gitmeyelim diyor,baska bi zaman izin alirim gideriz diyor,ama yalan olduguna da biliyorum,tam 5 aydir gidemiyoruz,annemler geldiler ama ben emizi ozledim.
o kadar kizginim ki ona onuncin bisey yapmaya yureyim el vermiyor,hele bi de oyle bi seyler.yuzumu cevirip uyumak en iyisi bence
bari sonunda özür dilerim haklıymışsın deseler
işleri biter yine de ama ben haklıyıdm derler bunlar var yaa...

nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

basin sag olsun canim,RABBIM kalanlara omur versin.

NEVOM,CANIIIIIIIIIIIIIM ,tebrik ederim,INAN GOZ YASLARIMI TUTAMADIM SEVINCTEN.YARADANIM KUCAGINA DA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH.
EY YUCE ALLAHIM,EY YERIN GOK YUZUNUN SAHIBI ALLAHIM,EY YOKTAN VAR EDEN ALLAHIM BU MUTLULUGU BIZE DE YASAT NOLUR,BIZLERI CARESIZ BURAKMA

Günaydınn kızlarrr..........
Ben dün doktora gittim 3 lü test verdim... Ama sonucumu 10 gün sonra alacakmışım... Çünkü ankaraya gönderiyorlarmış... Cinsiyetinide gelince malesef öğrenemedik... çünkü göbek kordonu bacak arasındaydı.. 10 dk felan uğraştı doktor ama bizimki banamısın demedi... Benim kannaatime göre bu kız.. çünkü hem terbiyeli birtürlü göstermedi hemde çok nazlı....
Nevomm demekki ikizlerin oluyor haa.... Rabbimm sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.... çok sevindim çoookkkk..... ınşallah burdaki tüm arkadaşlarımız hatta arkdaştan öte olduk kardeşlerimizde en kısa zamanda böyle mutluluk yaşarlar.....

sizi merakta bırakmamak için erkenden gelip yazmak istedim... çok az işlerim var onları halledim... birazdan burdayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…