SPERMI NASIL ALIYORLAR BEN DEDIM KI BIR ODADA YAPACAKSIN DOKTORA VERIRIZ DEDIM ODA DIYORKI BEN EVDE KOYDAM GOTURSEM OLURMU DIO :)sempatiksalakcinni
nevbahar hanım sende bebişleri dinlendir bakalım fazla radyasyon sakıncalılmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
yok evde olmuyo ne yazık ki orda verecek
zor be güzelim erkekler için bu durum ama biz de nelere katlanıyoruz
azcık fedakarlık yapacaklar napalım
tam çıkarız tubiş gelir yaaaa niye kimse yok der...kız tuğba gel hadi sen de gelllll
iyi geceler kızlar uykum kaçtı kim var kim yok bakmak istedim.. bayanssulusmile
bu isler sabirla digil,hep susup oturmakla oluyor bence.ama ben de bunu yapamiyorum iste.biri haksizlik yaparsa elimde digil,sonuna kadar gidiyoru,sora da kotu durumda kalan ben oluyorumkıyamam ben sana yaaaaaaaaa kıyamam...haklısın hem de çok...anlicak bak anlicak biraz sabret...
canim,sen kusura bakma yanlislikla azerice yazdim,parfum demek istedim.ama nerdeeeeeeeeee.simdi de gitmeyelim diyor,baska bi zaman izin alirim gideriz diyor,ama yalan olduguna da biliyorum,tam 5 aydir gidemiyoruz,annemler geldiler ama ben emizi ozledim.yıldıızm etir ne onu anlamadım cahiliğime ver kız bilmiyorumkismile
canım daha 28 şubata var belkide sana süpriz yapacak bekle bakalım ama bu hediye konusunda üstüne düşme
o kadar kizginim ki ona onuncin bisey yapmaya yureyim el vermiyor,hele bi de oyle bi seyler.yuzumu cevirip uyumak en iyisi bencecanım benim şimdi git en sexy geceliklerini giy en güzel parfümünü sık öyle gir yatağa canım malum şeytan azapta gerek kötükedihüso bak hemen barışmaya başlar. sende ozaman yüz verme canım.
bari sonunda özür dilerim haklıymışsın deseler
işleri biter yine de ama ben haklıyıdm derler bunlar var yaa...
günaydın herkese hayırlı haftalar
cuma günü apar topar çıkmak zorunda kaldım dedem vefat etti sonunda acılarından kurtuldu
son zamanlarda hastanede çok canı sıkılmaya başlamıştı kurtuldu allah hepimize dedeminki gibi
ölüm nasip etsin kızlar son gecesinde sürekli ezan okumuş namaz kılmış cuma günüde tam öğle saatinde ezan okunurken vefat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?