bu aralar yoktumya bilmiyorum bu dua olayını canım
yaa sormaa yaa kadına dedimki bir müşteri olayı vardı dedim ben görüştüm siz aramayın dedimm amannnn yok efendimmm ona karışamazmışımm onun muhakemesini yapamazmışımmm zor durdumm yaa valla iş yeri olmasa saçını başını ylarım bide anam yaşında yaa kendimi suçlu hissettim bi an acaba ne dedim diyorum.Patrona söyledim bu şekilde olmaz dedim zaten en başından beri sevmiyorum kadını oda bunun farkında o yüzden yaptıda.patron ayırcak odayı üst kata çıkıcak o.hiç olmazsa rahatlarım biraz iyiki bölümlerimiz farklı yaa sempatiksalakcinni
sevdam boşver ya ciğeri beş para etmez insanlar için üzülmeye değmez inan ..hem sevinmelisin ne güzel işte patronun ayırıyor sizi sempatiksalakcinni
takma kafana her yerde var böyle gerizekalılar sinirlenme boşver
sevdam boşver ya ciğeri beş para etmez insanlar için üzülmeye değmez inan ..hem sevinmelisin ne güzel işte patronun ayırıyor sizi sempatiksalakcinni
bende geldim kızlar..... aman allahım ne kötü bir gün....
tuğbacım inşallah eşinin kötü bişeysi yoktur.... gelir gelmez haber ver... geçmiş olsun....
bizim bu şirkettede var malesef o bahsettiğinden... valla istifamı vermemek için kendimi okadar zor tutuyorumki anlatamam... o yüzden seni çok iyi anlıyorum....
yaa kadın türümüzün son örneğii :roflol: böyl bişey olamazz :uhm:
takmıcam diyom ama çok çabuk sinirleniyorumm o anda böyle kırim döküm vurim istiyorumm.Ama iş işteee ne ters söz nede davranış yapsam ben haksız olacam kötükedihüso neysee yaa kafanızı şişirdimmm
etipufum bu arada tuniği anlatmıştım anladınmı canım yaa yoksa izah ederim yeniden
sen ne zaman geldin
piişşştttttt akide şekerlerim nasılsınızzzzzzzzz
piişşştttttt akide şekerlerim nasılsınızzzzzzzzz
canlarım ben çarşamba perşembe burda olmam çünkü büroda olmıcam
firmaya gitmem gerekicek oradan girebileceğimi sanmıyorum
vayyy vayy vayyy kimler gelmiş... ben iyiyim... sen nasılsın EGE nasıl...
yeni geldim canım ..hastaneye gittik gelini ziyaret etmeye ..etipufum bizim gelini yanında 3 aylık bir hamile daha vardı o da aynı sen gibi devamlı çıkarıyormuş .onu ve gelinimizi görünce sen aklıma geldin iksinide kolunda serum vardı
ya kızlar sizde hamile görünce benim gibi kıskanıyormusunuz Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarına versin ama neden bu kadar kıskanıyorum kıskanmak değilde imrenmekmi nedir bu :sinifsinif: bende göbüşümü gere gere gezmek istiyorum bende hamile kalmak istiyorum artık :sinifsinif:
yeni geldim canım ..hastaneye gittik gelini ziyaret etmeye ..etipufum bizim gelini yanında 3 aylık bir hamile daha vardı o da aynı sen gibi devamlı çıkarıyormuş .onu ve gelinimizi görünce sen aklıma geldin iksinide kolunda serum vardı
ya kızlar sizde hamile görünce benim gibi kıskanıyormusunuz Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarına versin ama neden bu kadar kıskanıyorum kıskanmak değilde imrenmekmi nedir bu :sinifsinif: bende göbüşümü gere gere gezmek istiyorum bende hamile kalmak istiyorum artık :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?