Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

takma kafana her yerde var böyle gerizekalılar sinirlenme boşver

bende geldim kızlar..... aman allahım ne kötü bir gün....
tuğbacım inşallah eşinin kötü bişeysi yoktur.... gelir gelmez haber ver... geçmiş olsun....
bizim bu şirkettede var malesef o bahsettiğinden... valla istifamı vermemek için kendimi okadar zor tutuyorumki anlatamam... o yüzden seni çok iyi anlıyorum....

sevdam boşver ya ciğeri beş para etmez insanlar için üzülmeye değmez inan ..hem sevinmelisin ne güzel işte patronun ayırıyor sizi sempatiksalakcinni

takma kafana her yerde var böyle gerizekalılar sinirlenme boşver

yaa kadın türümüzün son örneğii :roflol: böyl bişey olamazz :uhm:
takmıcam diyom ama çok çabuk sinirleniyorumm o anda böyle kırim döküm vurim istiyorumm.Ama iş işteee ne ters söz nede davranış yapsam ben haksız olacam kötükedihüso neysee yaa kafanızı şişirdimmm

amann etipufum biraz daha dayan sonra doğuma çıkcan zaten ahh bende hamile kalıp bir an önce çalışmaktan kurtulmak istiyorum geçiçide olsa boshayallersmile
ya ben alışkın değilimm böyle şeyleree o yüzden belkide bu kadar sinir oldum.:umursamaz:

sen yinede sakin olmaya çalış canım... öfkeyle kalkan sinirle oturur derler... sıkma tatlı canını...

sen ne zaman geldin

yeni geldim canım ..hastaneye gittik gelini ziyaret etmeye ..etipufum bizim gelini yanında 3 aylık bir hamile daha vardı o da aynı sen gibi devamlı çıkarıyormuş .onu ve gelinimizi görünce sen aklıma geldin iksinide kolunda serum vardı
ya kızlar sizde hamile görünce benim gibi kıskanıyormusunuz Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarına versin ama neden bu kadar kıskanıyorum kıskanmak değilde imrenmekmi nedir bu :sinifsinif: bende göbüşümü gere gere gezmek istiyorum bende hamile kalmak istiyorum artık :sinifsinif:

canlarım ben çarşamba perşembe burda olmam çünkü büroda olmıcam
firmaya gitmem gerekicek oradan girebileceğimi sanmıyorum

canım güzel kalpli arkadaşım inşallah seninde o güzel haberini almaya çok az kaldı.... elbet ettiğimiz dualarımızın karşılığını birgün alacaz... Rabbim o kadar büyükki onun yanında bizim isteğimiz şeyin hesabı olmaz... Dilerim rabbim seni ve burdaki tüm arkadaşlarımı daha fazla bekletmeden meleklerinizi göndersin...

canım bak senin için hemen çizdimm :) sadece kırmızı çizgiler dikiliyo eşarplar aynı hizada biri arkası biri önü okadar

Eklentiler

• $1.webp
    700 bayt · Görüntüleme: 59

dün akşam bu nedenle eşimle tartıştık bir tanıdık var kasımda evlendi hamileymiş
eşim söyleyince banane hamileyse hamile ne yapayım dedim eşim kızdı hayırlı olsun denir banane denmez dedi fesatlık yapıyosun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…