Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar eşim geldi yemek yiyip gitcek yemekten sonra gelirim öpüyorum böle olmadı ama nedcen herif işte söz dinlemez

kızlar eşim geldi yemek yiyip gitcek yemekten sonra gelirim öpüyorum böle olmadı ama nedcen herif işte söz dinlemez

AMA OLMUYİ KZIM DAHA BİZE SÖYLİYECEKLERİN VARDI alsanaalsanasmile

BİRAZDAN BİZDE KAYNANAMLARLA GELİNİ ZİYARET EDECEZ mirmirmirmir

etipufum gelen gidenden başımı alamadım sürekli birileri geldi telefon susmadı onun için sessizim
nevbaharım bugün altıncı günüm canım bende zorlanırsam ablama veya eşime söylerim birlikte okuruz

[sıze="2"]canım dahada zorlandığınız zaman biz burdayız tamamamı lütfen bu konuda çekinme bende okumak istiyorum [/sıze]

adam ezberden otobüste bile okur....ben kıyamam sana...ama 41. gün 1 tane isterim...

etipufum gelen gidenden başımı alamadım sürekli birileri geldi telefon susmadı onun için sessizim
nevbaharım bugün altıncı günüm canım bende zorlanırsam ablama veya eşime söylerim birlikte okuruz

evet artık el birliğiyle okursunuz ipeğim...

slm kız lar ..hatırlarsanız kısten dolayı amelıyat olacaktım laporoskopı ..amelıyatı gecırdım bugun 6.gunum allaha sukur atlattım..bıraz zor olduma ..amelyatta 2bucuk saat kalmısı m ayrıca tektupum de tıkalıymıs onuda cmıslar..baklım bundan sonra ne olacakk...

geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur senin için tüplerde açılmış e hade hayırlısı diyip bekleyelim

AMA OLMUYİ KZIM DAHA BİZE SÖYLİYECEKLERİN VARDI alsanaalsanasmile

BİRAZDAN BİZDE KAYNANAMLARLA GELİNİ ZİYARET EDECEZ mirmirmirmir

evet olmıyi ama nedcen işte eşimin görev yeri bir haftalığına değişti o yüzden bu hafta hem öğlen yemeğe geliyo hemde daha fazla evde oluyo buda demek oluyoki pc genelde onun elinde köşe kapmaca oynuyoruz evde pc yüzünden neyse kötü bişeyler olmasında az az görüşelim yeterki hayırlı haberler alalım birbirimizden..öpüyorum komacanopuyorumnanaktan

eti puf nazraca sizi başbaşa bırakıyor ve çekiliyorum dikkat edin olarmı kendinize bu arada nazraca alıştın inşallah iş hayatına canım

saol canım valla sebebini bilmiyorum ama bakalım biraz kendimi toparladıktan sonra iyi bir doktora gidip sebeplerini araştırıcam kan pıhtısıda olabilir sanırım doktorlar çikolata kistinin hamile kalmakta sorun olduğunu söylüyolar ama bilmiyorum valla nolucak bir an önce tedavi olup bende bebek sahibi olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…