bugün 7 olacak inşallah...midem zorluyo yoksa okurdum ama artık payşlaşcaz adamla...
kızlar eşim geldi yemek yiyip gitcek yemekten sonra gelirim öpüyorum böle olmadı ama nedcen herif işte söz dinlemez
[sıze="2"]canım dahada zorlandığınız zaman biz burdayız tamamamı lütfen bu konuda çekinme bende okumak istiyorum [/sıze]
etipufum gelen gidenden başımı alamadım sürekli birileri geldi telefon susmadı onun için sessizim
nevbaharım bugün altıncı günüm canım bende zorlanırsam ablama veya eşime söylerim birlikte okuruz
kıs almıyo mide o yüsden zorla yiyom....yoksa ben boğazımı tutamazdım normal zamanda...
slm kız lar ..hatırlarsanız kısten dolayı amelıyat olacaktım laporoskopı ..amelıyatı gecırdım bugun 6.gunum allaha sukur atlattım..bıraz zor olduma ..amelyatta 2bucuk saat kalmısı m ayrıca tektupum de tıkalıymıs onuda cmıslar..baklım bundan sonra ne olacakk...
AMA OLMUYİ KZIM DAHA BİZE SÖYLİYECEKLERİN VARDI alsanaalsanasmile
BİRAZDAN BİZDE KAYNANAMLARLA GELİNİ ZİYARET EDECEZ mirmirmirmir
kııızlaaar merhaba nasılsınız
eti puf nazraca sizi başbaşa bırakıyor ve çekiliyorum dikkat edin olarmı kendinize bu arada nazraca alıştın inşallah iş hayatına canım
iyi şükür canım sen nasılsın tam çıkıyodum bende pufidik nerde acaba adı var kendi yok
canım ya geçmiş olsun....acaba hidrosalpenks olabilir mi? bende de çikolata kisti vardı sol tüpümde laparoskopide tüpümü kapattılar. çünkü sıvı birikmesi denilen şey oluyo çikolata kistinden dolayı. bu sıvı bebeğin tutunmasını engelliyo. doplerle rahatlıkla teşhis edilebiliyo...
hoşgeldin umarım kısa zamanda bebeğine kavuşursun
merhaba canım eğerki okuyamamışsan son zamanların en güzel haberi nevbaharımızın ikizleri olcak :lepi::lepi::lepi:slmkizlar
gecmisi okuyamadim ne var ne yok
kucuk bir ozet alayim
ama lufen iyi haber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?