Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla evdeyken çok iyiyim dinleniyorum bu arada benimde profil resmim gözükmüyo niyeyse

nazraca senin rapor alma yada süreyi uzatmak gibi bi şansın yokmu iyice kendini hazır hissedene kadar evde dinlenmen açısından sordum.bu arad prof,l resmin gayet iyi görünüyo iki tane minik yavru görüyorum benkaydirigubbakcemile3

konuyu okuyan 5 kişidenbiri ben olduğuma göre diğer 4 güzeller nerdee

kızlar çıkmamlazım eşim aradı yürüyemiyomuş ayaklarımı hissetmi,yorum dedi elim ayağım titredi hemen hazıranayım gelince hast gidelim rabbim senkokruumafoldumbenmafoldumben

canım var ama bu ara maddi olarak sıkıştık biraz tüp bebek pahalıya patladı Allah yardım eder bikaç gün içinde alışırım heralde

aaaaaa cok gzel bir habar ya
iyi bir haber dymaya ihtiyacim vardi
tsk ederim canim
bizlerde çok sevindik darısı başımıza inşallah canım

canım başınız sağolsun Rabbim sabır versinnnn
Rabbim geri de kalanlara hayırlı ömürler versinnn

melike bugün hiç gelmedi mi leydim...

yookk kuzum gelemedimm ama çatladımmmmn

aşşşşşşşşşkımmmmmmmmmmm datlummmmmmmmmmmmmmmmm bebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allahım şükürler olsuun ne güzel bi haber bu ya Rabbim meleklerini kucağınaa sağlıklı sıhhatli almayı nasib etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ablammmmmmmmmmmmm tebrik ediyorummmm
ohhhhhhhhhhhhhhh dünürüm oldunnnnnnnnnn :lepi::lepi:
süperrrrrrrrr yaaaaaa kurbann olduğummm Rabbimmm hayırlıısıyla tamamına erdirsinnnn
ayy yerimde duramıyoruum kıss klavyem ıslandıı gözyaşı olduuuuuuu
ayyyyy appplammmmmmmmmm benimm
Rabbim bizlere de nasibb etsinn aminnnnnnnnnnnnnnn

kıs almıyo mide o yüsden zorla yiyom....yoksa ben boğazımı tutamazdım normal zamanda...

detttttt yicen kıssssss zorlaaaa yoğurt sütt peynirr bol bol tükett iyi bak bebişlerimizeee

konuyu okuyan 5 kişidenbiri ben olduğuma göre diğer 4 güzeller nerdee

ayyy 4 güzelden biri de burdaaa

kızlar çıkmamlazım eşim aradı yürüyemiyomuş ayaklarımı hissetmi,yorum dedi elim ayağım titredi hemen hazıranayım gelince hast gidelim rabbim senkokruumafoldumbenmafoldumben
cannnııımmm inşallahh bi sorunn yokturrrr
Rabbim esirgesinnnnn

tuğba çok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey yoktur
bynkutluay dostlar sağlolsun canım sizin hastanız nasıl oldu

tuğbacım geçmiş olsun canımm haberlerini bekliyoruz umarım birşey yoktur

ipeğim siz ne okuyosunuz nevomlaa

offf çok sinir oldummm burda bir mühendis karı var sinir ediyo beni bugün tirtir titredim sinirden yaaa düşünün Ahhh bi dalıp parçalamak istiyorumkiii sormayınnnklava:

canım nevo demişti ya vakıa süresini 41 gün okuyosun her gün arttırarak onu okuyoruz
hayırdır neden sinirlendin ne yaptı ki

canım nevo demişti ya vakıa süresini 41 gün okuyosun her gün arttırarak onu okuyoruz
hayırdır neden sinirlendin ne yaptı ki

bu aralar yoktumya bilmiyorum bu dua olayını canım

yaa sormaa yaa kadına dedimki bir müşteri olayı vardı dedim ben görüştüm siz aramayın dedimm amannnn yok efendimmm ona karışamazmışımm onun muhakemesini yapamazmışımmm zor durdumm yaa valla iş yeri olmasa saçını başını ylarım bide anam yaşında yaa kendimi suçlu hissettim bi an acaba ne dedim diyorum.Patrona söyledim bu şekilde olmaz dedim zaten en başından beri sevmiyorum kadını oda bunun farkında o yüzden yaptıda.patron ayırcak odayı üst kata çıkıcak o.hiç olmazsa rahatlarım biraz iyiki bölümlerimiz farklı yaa sempatiksalakcinni

bıktım yemin ediyorum çalışmaktan.çalışmak zorunda kalmaktann bu tarz insanları tanımaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…