- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
merhaba canım eğerki okuyamamışsan son zamanların en güzel haberi nevbaharımızın ikizleri olcak :lepi::lepi::lepi:
valla evdeyken çok iyiyim dinleniyorum bu arada benimde profil resmim gözükmüyo niyeyse
canım var ama bu ara maddi olarak sıkıştık biraz tüp bebek pahalıya patladı Allah yardım eder bikaç gün içinde alışırım heraldenazraca senin rapor alma yada süreyi uzatmak gibi bi şansın yokmu iyice kendini hazır hissedene kadar evde dinlenmen açısından sordum.bu arad prof,l resmin gayet iyi görünüyo iki tane minik yavru görüyorum benkaydirigubbakcemile3
bizlerde çok sevindik darısı başımıza inşallah canımaaaaaa cok gzel bir habar ya
iyi bir haber dymaya ihtiyacim vardi
tsk ederim canim
çok geçmiş olsun canım inşallah kötü bişeyi yokturkızlar çıkmamlazım eşim aradı yürüyemiyomuş ayaklarımı hissetmi,yorum dedi elim ayağım titredi hemen hazıranayım gelince hast gidelim rabbim senkokruumafoldumbenmafoldumben
canım başınız sağolsun Rabbim sabır versinnnngünaydın herkese hayırlı haftalar
cuma günü apar topar çıkmak zorunda kaldım dedem vefat etti sonunda acılarından kurtuldu
son zamanlarda hastanede çok canı sıkılmaya başlamıştı kurtuldu allah hepimize dedeminki gibi
ölüm nasip etsin kızlar son gecesinde sürekli ezan okumuş namaz kılmış cuma günüde tam öğle saatinde ezan okunurken vefat etti
melike bugün hiç gelmedi mi leydim...
canlarım geldim nihayet...okurken gözlerim yaşardı inanın...merak etmişsiniz beni, güzel dualarda bulunmuşsunuz...Allah hepinizden razı olsun iyiki sizleri bulmuşum...
gelelim haberlere...kızlaaaaaaaaaar ikizmişşşşşş....
keseler haftasıyla uyumlu çok şükür....
15 gün sonra kalp atışları için çağırdı....
Can bağışlayan, hayat ve sağlık veren Rabbim burdaki bütün kardeşlerime inşallah bu duyguyu yaşatsın..ben ancak kalp atışlarını duyduktan sonra rahatlicam sanırım...
inşallah esracım da iyi haberlerle döner...
Tez zamanda inanıyorum çok güzel haberler alıcaz burdan..
Rabbime güvenin hep başkalarına iç çekerek baktım, içime attım, derdimi kimselerle paylaşamadım...
Ne olur artık gülme sırası bizde olsun, hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar...
Yaradan kimseyi evlatsız bırakmasın...
8 yıl beş para etmez insanlar karşıma geçip beni küçümsediler
hep sabrettim umarım sonucunu hayırlısıyla alırım
burdaki bütün kardeşlerim siz her şeyin en iyisine layıksınız...
Rabbim gönlünüzdekini tez zamanda versin...
neyse çok uzattım
ben şimdi yeni bi nik almaya gidiyorum (acaba 15 gün daha beklesem miydi)....
kıs almıyo mide o yüsden zorla yiyom....yoksa ben boğazımı tutamazdım normal zamanda...
konuyu okuyan 5 kişidenbiri ben olduğuma göre diğer 4 güzeller nerdee
cannnııımmm inşallahh bi sorunn yokturrrrkızlar çıkmamlazım eşim aradı yürüyemiyomuş ayaklarımı hissetmi,yorum dedi elim ayağım titredi hemen hazıranayım gelince hast gidelim rabbim senkokruumafoldumbenmafoldumben
kızlar bugün ne sessiz burası böyle ya
ipeğim canım ben çıkıyorum akşam bi ara uğrarım yine biraz ütüm var onları yapayım kendine iyi bak canım
tuğbacım geçmiş olsun canımm haberlerini bekliyoruz umarım birşey yoktur
ipeğim siz ne okuyosunuz nevomlaa
offf çok sinir oldummm burda bir mühendis karı var sinir ediyo beni bugün tirtir titredim sinirden yaaa düşünün Ahhh bi dalıp parçalamak istiyorumkiii sormayınnnklava:
canım nevo demişti ya vakıa süresini 41 gün okuyosun her gün arttırarak onu okuyoruz
hayırdır neden sinirlendin ne yaptı ki
bıktım yemin ediyorum çalışmaktan.çalışmak zorunda kalmaktann bu tarz insanları tanımaktan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?