bugun oldum canım ya malesef
sunam bence yarına kadar bekle eğer dayanamıyorsan yarın yaparsın olmazmı sonuçta birgün öncesinden de hemen hemen belli olur diye düşünüyorum hem dediğin gibi rahatlamış olursunuz bence yarın yap derim ki bende yaparım hastaneye gitmeden kesin opuyorumnanaktan
bence karnın şiş olmasıda göğüs sızısıda üzülücek belirtiler değil gönlünü ferah tut lütfen
illede dayanamayıp test yapıcam diyosan kan testşi yaptır o zamn çünkü idrar testi biliyosun erken sonuç vermiyo boşuna üzülürsün arkadaşım iki günkala test yaptığında sonucu 397 çıkmıştı kan testi daha gerçek
sunacım lütfen stres yapma kendine yaa biraz rahat ol bebişler sanasıkı sıkı tutunmuştur inşallah.. ama böyle stres yaparsan olmazki yaa... germe kendinide bebişleride... hem adet olacakmışsın gibi belirtilerin olacak... hamişliğinde hastalığında malesef belirtileri aynı... bak göreceksin 2 gün sonra burda halaylar çekecez Allahın izniyle...
suna bana çağrı bıraktın birden bir heyecan yaptım hemen pcyi açtım herhalde dedim bu dayanamayıp test yaptı sonucu pozitif çıktıki bana çağrı bıraktı ama daha yapmamaışsın ..canım bugünüde atlat yarın git bir kanda baktır derim varsa eğer yarın kesin çıkar hadi bakalım hayırl haberlerle dön aramıza
sunacım canım benım o adet belırtılerı oluyor canım sen kafana takma onları. benımde öyleydi sureklı aglıyordum olmadı dıe. suan kullandıgın progesteron ılacıda cok etkılıyor ınsanı yanı sureklı olumsuz dusunuyor ınsan aldıgın ılacın yan etkısı onlar.
eger cok dayanamıyorsan yarın gıt kanda baktır cıkar sonucun.ben transferın11 gunu baktırmıstım kanda sonucum 213 cıkmıstı hıc unutmam. doktorum bu sonuca gore buyuk ıhtımal cogul gebelık demıstı
ama ultrasonda tek oldugu anlasılmıstı.
kızlar sabah teyzemle dr a gittik az önce geldik bizim yeni gelinin dayısı vefat etmiş onun yanındaydım o yüzden bugün giremedim suna bana çağrı attınca hemen eve çıktım açıp baktım güzel bir habermi var diye ...öğleden sonra tekrar dr a gidecez teyzemle tahlil sonuçları için sonra yine gelirim görüşürüz
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis eveeeeeet eveeeet yapayım dimmiiipekcim adetine 2 gün kala kanda sonuç çıkıyormu... ozaman arnavutta yapsın bence... hem onunda 2 gün var...
slm arkadaşlar hayırlı cumalar
bugun oldum canım ya malesef
lovesacım tamam bundan sonra ısmını soylemem kusura bakma
ya sakın ıdrarda bakma canım benım cıkmazzzzzzzzzzzz bosu bosuna üzülürsün
madem yaptırcan kanda baktır canım ya
ama bızede sonucu soyle bızde senın kadar heyecan ve sabırla beklıyoruz buna ınan..
Arnavut desek olurmu peki kaydirigubbakcemile5
eveeeeet herşey olur vallahaaa yeterki ismim olmazsıın.
ben hiç bir zaman ismimi söylemedim ama nurcanla msnede görüştüğümüzden dolayıı kaçırdı ağzındankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ..bacım lovesada vaar oda kısacık LOVE-SA gene ismimin başı ve son harfiii:asigim:
eveeeeet herşey olur vallahaaa yeterki ismim olmazsıın.
ben hiç bir zaman ismimi söylemedim ama nurcanla msnede görüştüğümüzden dolayıı kaçırdı ağzındankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ..bacım lovesada vaar oda kısacık LOVE-SA gene ismimin başı ve son harfiii:asigim:
kızlar öncelıkle hepınızın cuması mubarek olsun sımdı bu klomen nsl bir ilaçtırki ben bu gece kasıklarımın agrısından uyuyamadım benım gıbı boyle egrı ceken varsa yardımcı olursa sevınırım
tamamdır bundan sonra isim yok
ben lovesa ya alışamadım daha yaa sositososito ama alışimm bari arnavutumm delikafadulden sırnaşık şey sana arnavutumu yakıştırıyom napim kaydirigubbakcemile3
kuzum arnavut deee bitanem hiç önemli değil ..ARNAVUTUUUZ SAPINA KADAAAAR:teytey::asigim:
yapcanmı şimdi kandamı yoksa testmi yapcan kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?