Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oooff hayıııııııııır sevda evet de lütfeen hadiii alıcam baaaaak..ağlıycam sinirlerim bozuldu sizden birinizden evet çıksın yaaaaa..görürsün sen hele bi yap erkendeeeen uçarım yanına haaaa.yaşatçam bu duyguyu sanaaaa..:dilcikar:yarın değil bugün yapıcam işteeeeeeee

evet hakılsııın ama bu belirtileri zaten yaşıyodumki farksız diğerlerinden ondan korkuyorumyaaa.bitane fazla olup değişik olsa varyaa vallaha sesimi çıkarmam beklerim pazarıı.aslında 12 gün sonra çıkarmış benim 13 gün sonra yap dedileeer yanlış hesaplamışlar benceeeeeeee:umursamaz:
üzülmiycem valla söööööz yemin ederim.ben gidip alıyomsositososito

inşallaaaaaaaah tatlı diliiiiim..amiiiiiiiiiiiiin amiiiiiin belkide bugünden başlarııız haaa olmazmııı sizdee beni tedirginleştiriyosunuz ammaaa sanki tek çizgi çıkıcakta üzülmemmi istemiyosunuz gibiii.hayır yaaa ben inanıyorum silikte olsa ikinci çızgı ÇIKACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKzemuszemusdelikafadulden:dance::dance::dance:

CANIIIIIIIIIIIIIIIIIIM ÖZÜR DİLERİM NOLURSUUUUUUUUN..VALLA YOKSUN DİYE ÇALDIRDIIM BACUM MERAK ETTİM DEDİM BELİN FALAN MI TUTULDU GENE DİYE.HİÇ DÜŞÜNEMEDİM ÖYLE DÜŞÜNÜRSÜN DİYEE KIYAMAAAAAM:1hug::asigim:..
BUGÜN TEST YAPICAM SİZDE ÇATLAYIN SÖYLEMİYCEM PAZAR GÜNÜNE KADAR GÖRECEKSİNİİİİİİİİİZ:dilcikar::dilcikar:

BANANNEEE BANNANNNNEEE..yaptırıcam işte dinlemiyorum sizi şalteri indirdiiiim kardeşim kalksın gidiyom sizde söylemiyooom işteee..hadi bakalımsositosositolaelaelaelaelae

canım benim başınız sağolsuuun tekrar affeet ya bilmiyoduum..sen git hadi sonra görüşürüüüüüüz..

ipekcim adetine 2 gün kala kanda sonuç çıkıyormu... ozaman arnavutta yapsın bence... hem onunda 2 gün var...
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis eveeeeeet eveeeet yapayım dimmii

slm arkadaşlar hayırlı cumalar

selamlaaaaar sanada hayırlı cumalar olsuuuuuuuun:Saruboceq:

ya lütfen rica ederseeem bana ismimle hitap etmeyin hu baculaaarsengözlerimebaksanabyerimseniben..
hayır yolda çekip soracaklaaar yoksa senmisin test yapmak isteyen diyeeee..mahallede maşallaah girmeyen yok allahtan nicimi bile söylemiyoruuuum..:1rolleyes::1ninca:

lovesacım tamam bundan sonra ısmını soylemem kusura bakma
ya sakın ıdrarda bakma canım benım cıkmazzzzzzzzzzzz bosu bosuna üzülürsün
madem yaptırcan kanda baktır canım ya
ama bızede sonucu soyle bızde senın kadar heyecan ve sabırla beklıyoruz buna ınan..

ozaman yaptır be arnavutum valla ben olsam bene yaptırırım ama ev testlerinde yanılma ihtimali olur bunu bil sonra üzülme canım ama kan testi yaparsan kesin sonucu alırsın

Teşekürederiiiiiiiiiiiiiiiiiim TURKUAZIIIIIIIIIIM..
duyarlılığın için..:1hug::1hug::1hug:a.s.

Arnavut desek olurmu peki kaydirigubbakcemile5

eveeeeet herşey olur vallahaaa yeterki ismim olmazsıın.
ben hiç bir zaman ismimi söylemedim ama nurcanla msnede görüştüğümüzden dolayıı kaçırdı ağzındankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ..bacım lovesada vaar oda kısacık LOVE-SA gene ismimin başı ve son harfiii:asigim:

kızlar öncelıkle hepınızın cuması mubarek olsun sımdı bu klomen nsl bir ilaçtırki ben bu gece kasıklarımın agrısından uyuyamadım benım gıbı boyle egrı ceken varsa yardımcı olursa sevınırım

tamamdır bundan sonra isim yok

ben lovesa ya alışamadım daha yaa sositososito ama alışimm bari arnavutumm delikafadulden sırnaşık şey sana arnavutumu yakıştırıyom napim kaydirigubbakcemile3

yapcanmı şimdi kandamı yoksa testmi yapcan kafamçokkarıştı

ben klomen kullandım ama hiççç bir değişiklik olmadı bende ne ağrı ne başka şey

tamamdır bundan sonra isim yok

Şeniz :1hug: TEŞEKÜREDERİİİİİİİİİİİİİİM öpüldünüüüüz zemuszemus:asigim:a.s.

:smiley-cool:tteeeeeesssssstttt 1 saat sonra çıkıcam hem bantımı sipariş verdim hem test alıp babaannemde yapıcaaaaamsengözlerimebaksanabşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…