Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin canım sana çok iş düşüyo güçlü olup eşine destek olursan
göreceksin bir kaç ay içinde mutlu haberi alıcaksınız

bende iyiyim canım .verirsin sen korkma canım.Direksiyonda çok kolay ben sadece teste girmeden 2 deneme yapmıştım memurlar araban varmı diye sordu bana sırnaşık şey okadar iyi kullanmıştım naniknanik ama şimdi sor ıhıhhh unuttum :kedi: araba olmayınca unuttum valla CADIARZU dediğim gibi sürdüm ve yanılmıyorsam 2005 yılında almıştım ve 83 tü direksiyonum oyüzden hiççç korkma hemen 15 sn. sürüyo zaten arabayı kaldır yeter :lepi:

inşallah çok kısa süre sonra sende kocişini baba yapacaksın... ama sabır lazım.. stres yapma canım biz kadınlar herşeyi çabuk dile getiriyoruz ama erkekler vurdumduymaz gibi davransalarda aslında bizden daha güçsüzler... ama yemenize içmenize dikkate din... e vitaminli yiyecekler tüketin.. mesela yağ olarakta fındık yağını tercih edin...

sevdacım tedavin nasıl gidiyor... iğne yaptırmaya gidiyonmu... hergün rapor ver bakimm...kaydirigubbakcemile3

evet sevda neler yaşıyosun kendinde nasıl değişiklikler oluyo her şeyi ayrıntılı gün gün bende merak ediyorum hem bellimi olur benimde aynı yolu yürümem gerekebilir

evet burda yazdıklarınızı harfiyen yapıyorum.konu olarakta kesinlikle bebeğe getirmiyorum stres yapmamak için aldıklarımın haklı sabebei domuz gribinden korunma amaçlı malum ecz de çalışıyorum savunma sistemim güçlensin sende ye bendende sana geçmasin sende güçlen ......

günaydın kızlar, sevdam hayırlı uğurlu olsun inşallah tedavin..

Ben çok üzülüyorum bebek aramak istemek çok üzücü, ben düşünmemeye çalışıyorum, Allah hayırlı evlatlarından versin seçtiği evlatlarından göndersin inşallah amin.

Eşimin kızı var, evde bnir evlat sesi var fakat, benimde olsa tam bir aile olmuş olcaz.. Takdir ilahi beklicez. Çok istiyorum herzamankinden çok istiyorum bugün aşırı derecede takmış durumdayım. onun için bugün görüşemicem sizlerle.
Sizleri çok seviyorum...
iyi haftasonu tatiller
öpüyorum çok

senin moralinin iyi olması kendini iyi hissetmen her şeyden daha önemli eğer burası seni daha çok üzüyosa bir müddet gelme canım hepimiz bir değiliz kimimiz konuşup rahatlarız kimimiz konuştukça sıkılırız iyi olunca gel ama bırakma bizi opuyorumnanaktan

ayşem kendini üzme desemde bu duyguları yaşadığım için biliyorum üzülme demekle olmuyor... ama buraya gelmekle daha çok kafaya takıyorsan üzülüyorsan girme siteye.. ipeğin dediği gibi bazı insanlar konuşarak rahatlarlar bazıları ise unutmak isterler... sen kendini daha iyi bilirsin.. arada bir uğra iyi olduğunu bilelim o bize yeter... kendine çok iyi bak dilerim en kısa zamanda güzel haberlerle aramızda olursun...:1hug:

ipek çakşır tadavisini tam bi yazarmısın bana nasıl yapacam...

canım bende tavsiye üzerine aldım... çakşır otu macunu var aktarlarda satılıyor.. erkeklere çok faydalı... sperm sayısını çoğaltıyo spermleri uzun süre canlı tutmayı sağlıyo.. ballı bir karışımdır tadıda kötü değil... her sabah ve akşam eşin 1 tatlı kaşığı yiyecek.. inşallah faydasını görürsünüz...

hımm.... biz sanırım yanlış aldık senin aldığın ballıbizimki köklü bişeymiş....arayımda değiştirtirsin....

yaa bende alsam şu çakşırı fazla gelir mi acaba yaa ? 3 ilaç kullanıyo ekstra halis bal fındık polen karışımı yiyo alsam mı ki :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…