yaa bende alsam şu çakşırı fazla gelir mi acaba yaa ? 3 ilaç kullanıyo ekstra halis bal fındık polen karışımı yiyo alsam mı ki :hulya:
yaa bende alsam şu çakşırı fazla gelir mi acaba yaa ? 3 ilaç kullanıyo ekstra halis bal fındık polen karışımı yiyo alsam mı ki :hulya:
kedersiz nerde yaaaklava: kocişinden ayrılamadı mı yine :1hug:
...
canım benim korma kendine streste yapma... inşallah sorunsuz bir şekilde bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacaktır... Rabbim inşallah meleklerini sana göndermiştir...
[B/B]
günaydın bu mübarek cuma gününde bütün dualarınız kabul olsun
........... suna canım korkma iki gün kaldı allahın izniyle hayırlı haberlerini alıcaz merak etme ............
Günaydııııııııııııın kızlaaaaar CUMANIZ MÜBAREK OLSUUUUUN:Saruboceq: RABBİM ÖTEKİ CUMAYA BIRAKMADAN DİLEKLERİMİZİ DUALARIMIZI KABUL EYLESİİİİİİN..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ÇOK HEYCANLIYIM ÇOK .DÜN BİRAZ ÇARŞIDA İŞİ VARDI KARDEŞİMİN YANLIZ BIRAKMAK İSTEMEDİM HEM SIKILMIŞTIM EVDE OTUR OTUR.ÇIKTIK AMA BAYAĞI YORULDUM HEP KEMERİMİ VE KOTUMUN DÜĞMESİNİ AÇTIM KARNIM NASIL ŞİŞ ALLAHIM ADET Mİ OLUCAM NOLUCAAM..GÖĞÜSLERDE HAFİF BİR SIZLAMA BELİM AĞRIYOO YANİ KLASİK ADET BELİRTİLERİİ..ooooooofff son 1 güüüün pazarı saymak dahi istemiyorum.yanı başımda eczane vaar yaa bırakın alayııım test yapıcaaaam deliricem yoksa bu belirtsizlik beni öldürüyoooo.varsın tek çizgi çıksııın valla üzülmiycem en azından ben ve eşim hazırlıklı olucaz pazar günündeeeee:umursamaz::gitme::gitmeooooooooof
bence karnın şiş olmasıda göğüs sızısıda üzülücek belirtiler değil gönlünü ferah tut lütfen
illede dayanamayıp test yapıcam diyosan kan testşi yaptır o zamn çünkü idrar testi biliyosun erken sonuç vermiyo boşuna üzülürsün arkadaşım iki günkala test yaptığında sonucu 397 çıkmıştı kan testi daha gerçek
sunacım canım benım o adet belırtılerı oluyor canım sen kafana takma onları. benımde öyleydi sureklı aglıyordum olmadı dıe. suan kullandıgın progesteron ılacıda cok etkılıyor ınsanı yanı sureklı olumsuz dusunuyor ınsan aldıgın ılacın yan etkısı onlar.
eger cok dayanamıyorsan yarın gıt kanda baktır cıkar sonucun.ben transferın11 gunu baktırmıstım kanda sonucum 213 cıkmıstı hıc unutmam. doktorum bu sonuca gore buyuk ıhtımal cogul gebelık demıstı
ama ultrasonda tek oldugu anlasılmıstı.
kızlar sabah teyzemle dr a gittik az önce geldik bizim yeni gelinin dayısı vefat etmiş onun yanındaydım o yüzden bugün giremedim suna bana çağrı attınca hemen eve çıktım açıp baktım güzel bir habermi var diye ...öğleden sonra tekrar dr a gidecez teyzemle tahlil sonuçları için sonra yine gelirim görüşürüz
Turkuaz sen hasta olmuşmuydun..:uhm:
slm arkadaşlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?