Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaa bende alsam şu çakşırı fazla gelir mi acaba yaa ? 3 ilaç kullanıyo ekstra halis bal fındık polen karışımı yiyo alsam mı ki :hulya:

eğer doktorun verdiği ilaçlar varsa bence kullanma canım bitkilerin ilaçlarla etkileşimi
nasıl olur bilemeyiz siz tedaviye başladınız bence sende bitki çayı falan içiyosan dokturunun onayı almadan içme

yaa bende alsam şu çakşırı fazla gelir mi acaba yaa ? 3 ilaç kullanıyo ekstra halis bal fındık polen karışımı yiyo alsam mı ki :hulya:

canım kesinlikle tavsiye ediyorum.. bizimkide 2 ilaç kullanıyordu doktor vermişti.. evicap ve tranvel diye bir ilaç... bal fındık polen yiyodu.. birde çakşırda yiyordu... hiçbişey olmaz...

Günaydııııııııııııın kızlaaaaar CUMANIZ MÜBAREK OLSUUUUUN:Saruboceq: RABBİM ÖTEKİ CUMAYA BIRAKMADAN DİLEKLERİMİZİ DUALARIMIZI KABUL EYLESİİİİİİN..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ÇOK HEYCANLIYIM ÇOK .DÜN BİRAZ ÇARŞIDA İŞİ VARDI KARDEŞİMİN YANLIZ BIRAKMAK İSTEMEDİM HEM SIKILMIŞTIM EVDE OTUR OTUR.ÇIKTIK AMA BAYAĞI YORULDUM HEP KEMERİMİ VE KOTUMUN DÜĞMESİNİ AÇTIM KARNIM NASIL ŞİŞ ALLAHIM ADET Mİ OLUCAM NOLUCAAM..GÖĞÜSLERDE HAFİF BİR SIZLAMA BELİM AĞRIYOO YANİ KLASİK ADET BELİRTİLERİİ..ooooooofff son 1 güüüün pazarı saymak dahi istemiyorum.yanı başımda eczane vaar yaa bırakın alayııım test yapıcaaaam deliricem yoksa bu belirtsizlik beni öldürüyoooo.varsın tek çizgi çıksııın valla üzülmiycem en azından ben ve eşim hazırlıklı olucaz pazar günündeeeee:umursamaz::gitme::gitmeooooooooof

...
canım benim korma kendine streste yapma... inşallah sorunsuz bir şekilde bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacaktır... Rabbim inşallah meleklerini sana göndermiştir...

[B/B]

sağol canım arkadaşım desteğiniz olmasa zateen been ilk günden beri test yapıp yapıp üzülürdem allahtan beni bu zamana kadar getirtiniiiz.herşeyi için teşekürederiiiiiiiiim..iyiki varsınız dilerim dediğin gibi tutunmuşlardııır.ikizede razıyıııııııım :Saruboceq::Saruboceq:alla

hııım

günaydın bu mübarek cuma gününde bütün dualarınız kabul olsun

AMİİİİİİN AMİİİİİİN AMİİİİİİİN SENİNDEEE İPEĞİİİİİİİİİM:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

........... suna canım korkma iki gün kaldı allahın izniyle hayırlı haberlerini alıcaz merak etme ............

OOOFFF İPEĞİM İKİ GÜN SANKİ İKİ ASIIIIIR..size anlatamaam ne aşılamaya benziyomuş nede bişeyeeee bu çok farklııı.içimdemiler ümitleneyyimmii yoksa kendimi kandırıyormuyuuuuuuum:sinifsinif:

[

sunam bence yarına kadar bekle eğer dayanamıyorsan yarın yaparsın olmazmı sonuçta birgün öncesinden de hemen hemen belli olur diye düşünüyorum hem dediğin gibi rahatlamış olursunuz bence yarın yap derim ki bende yaparım hastaneye gitmeden kesin opuyorumnanaktan

bence karnın şiş olmasıda göğüs sızısıda üzülücek belirtiler değil gönlünü ferah tut lütfen
illede dayanamayıp test yapıcam diyosan kan testşi yaptır o zamn çünkü idrar testi biliyosun erken sonuç vermiyo boşuna üzülürsün arkadaşım iki günkala test yaptığında sonucu 397 çıkmıştı kan testi daha gerçek

sunacım lütfen stres yapma kendine yaa biraz rahat ol bebişler sanasıkı sıkı tutunmuştur inşallah.. ama böyle stres yaparsan olmazki yaa... germe kendinide bebişleride... hem adet olacakmışsın gibi belirtilerin olacak... hamişliğinde hastalığında malesef belirtileri aynı... bak göreceksin 2 gün sonra burda halaylar çekecez Allahın izniyle...

suna bana çağrı bıraktın birden bir heyecan yaptım hemen pcyi açtım herhalde dedim bu dayanamayıp test yaptı sonucu pozitif çıktıki bana çağrı bıraktı ama daha yapmamaışsın ..canım bugünüde atlat yarın git bir kanda baktır derim varsa eğer yarın kesin çıkar hadi bakalım hayırl haberlerle dön aramıza

sunacım canım benım o adet belırtılerı oluyor canım sen kafana takma onları. benımde öyleydi sureklı aglıyordum olmadı dıe. suan kullandıgın progesteron ılacıda cok etkılıyor ınsanı yanı sureklı olumsuz dusunuyor ınsan aldıgın ılacın yan etkısı onlar.
eger cok dayanamıyorsan yarın gıt kanda baktır cıkar sonucun.ben transferın11 gunu baktırmıstım kanda sonucum 213 cıkmıstı hıc unutmam. doktorum bu sonuca gore buyuk ıhtımal cogul gebelık demıstı
ama ultrasonda tek oldugu anlasılmıstı.

kızlar sabah teyzemle dr a gittik az önce geldik bizim yeni gelinin dayısı vefat etmiş onun yanındaydım o yüzden bugün giremedim suna bana çağrı attınca hemen eve çıktım açıp baktım güzel bir habermi var diye ...öğleden sonra tekrar dr a gidecez teyzemle tahlil sonuçları için sonra yine gelirim görüşürüz

ipekcim adetine 2 gün kala kanda sonuç çıkıyormu... ozaman arnavutta yapsın bence... hem onunda 2 gün var...

tamam keedrsiz başınız sağolsun bu arada teyzenin de herşeyi normal geçer inş. işin bitince bekliyoruz canım

normalde benim bildiğim kan testi adete 1 hafta kala bile çıkartıyo ama kesin sonuç için beklemek daha iyi

Turkuaz sen hasta olmuşmuydun..:uhm:

canım benim... başınız sağolsun... Rabbim geride kalanlara sabırlar versin... Teyzenede geçmiş olsun.. inşallah sonuçları temiz çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…