Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canlarım güzel haberi aldım şimdi...sevinçten dört köşeyim...alllahım binlerce şükürler olsunnn

canlarım benim mesai bitti akşamda baglanamam pc bozuk ist servise gidicek...yarın okurum artık

hepinizi öpüyorum iyi akşamalar

size resmi yüklemeye çalıştım olmadı daha o yetkimi doldurmamışım ne bilim silik çıktı ama bayağı görünüyooooo çok acayip sanki birinin hamile haberini kutluyomuşçasına gibiyiim tuhaaf

canım benimmm canımmmmmmm mutluluğunu tüm yüreğim ile paylaşıyorum arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallahhh seni çok seviyorummmm çokkkkkkkkkkk. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

cok mutlym cok sükrler olsnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus cok seviorm arnavutummmmmmmmmmmmm seniiiizemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::teytey::teytey::teytey:

umutsuzzz yavrummm benimmmm bugünü nasıl bekliyorduk şükürler olsunnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senağlama senağlama senağlama

umutsuzzz yavrummm benimmmm bugünü nasıl bekliyorduk şükürler olsunnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senağlama senağlama senağlama

evettt azumm evetttt sükürler olsn askım cok mutlymmm :lepi: :lepi: :lepi: senağlama senağlama senağlama senağlama :1hug: :1hug: :sm_cool: :sm_cool:

kızlar bende çıkıyorum evimde bilgisayar yok p.tesi görüşürüz.....kendinize iyi bakın...hoşcakalın...inşallah p.tesiye hamile haberleri alır hep beraber mutlu oluruz.....

slm arkadaşlar bende 15senelik evliyim bebişim olmadı yumurtlamam yokmuş ondan 2sefer tüp denedik başarısın oldu inşallah hamile kalırız hepimizin yüzü güler kimsenbin kucagı boş kalmasın allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

kaydirigubbakcemile2
oy oy ne güzel habeeeeeeeer şükürler olsun Rabbime. Arnavut tebrik ederim bi tanem inş. çok kolay bi hamilelik geçirirsin. ya ağlicam sevinçten tutmayın beni. gerçekten de bir geldik pir geldik.yıkılıyo ortalık. diliyorum inş. darısı başımıza.sıra sevda ve ipekte heralde. ben hala düşünüyorum tüp bebeği kaydirigubbakcemile çekiliiin gaza geldim tüpe gidiyorummmmm

inş. canıım hoşgeldin. Rabbim yeter ki ol desin. sakıııınnnn ümidini yitirme duaya ve tedaviye devam. Can bağışlayan, hayat veren, yoktan var eden bizi duyuyor elbet...

size resmi yüklemeye çalıştım olmadı daha o yetkimi doldurmamışım ne bilim silik çıktı ama bayağı görünüyooooo çok acayip sanki birinin hamile haberini kutluyomuşçasına gibiyiim tuhaaf

çok sevindim RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

offff ya tek başına da sevinilmiyo ki kimse yok ben de gidiyom dur gitmeden bi oyniiiimmmmm
zemuszemus zemuszemus zemuszemuszemuszemus zemuszemus

Ayyy yaaa kendİmm kadar sevİndİm vallaa

canım şuan şoktasınnnnn çünkü yıllarca istediğimiz ve bir amacımız vardı şuan onu başardın canım o yüzden bir boşluktasın ama için okadar rahatlamıştırkiiiiii hissediyoreummm

kendin için sevinmedene şurda 15-20 gün bi şey kaldı zaten

aayyy yetiştim.... arnavutummm hamişmişşş..... Rabbim tamamına erdirsin inşallahh....

hadi lovesacımm gözün aydınnn.... Darısı diğer arkdaşların başınaa... en kısa zamadna inşallahhh....allahım herzaman böyle kutlamalar nasip etsinn....

ben gördüm ben gördüm kutlamalara devam ballll gibi hamileeeeeeeeeeee :dance:

sevdam listeye hemen arnavutumuzu hamiş olarak ekle :CüvCüv: :CüvCüv:

:lepi: İKİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ İKİZZZ OLCAKLARRR TEYZELERİİ YER ONIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:lepi: :lepi:

canım benimmm canımmmmmmm mutluluğunu tüm yüreğim ile paylaşıyorum arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallahhh seni çok seviyorummmm çokkkkkkkkkkk. hihoyyyt

cok mutlym cok sükrler olsnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemusiorm arnavutummmmmmmmmmmmm seniiiizemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::tnazar:

evettt azumm evetttt sükürler olsn askım cok mutlymmm :lepi: senağlama:1hug: :sm_cool: :sm_cool:

çok sevindim RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

offff ya tek başına da sevinilmiyo ki kimse yok ben de gidiyom dur gitmeden bi oyniiiimmmmm

geldim kızlaar geldiiiiiiiiiiiiim affedin beni bırakmak zorunda kaldııım.kuzenim askere gidiyo diye yemek veriyo babaanneem genede bırakıp geldim erkenden herkeziiiiiiiii...
herşey için hepinize teeek teeek yeni gelenlere tebrik edenlere çok çok teşekürederiiiiiiiiiiiiiiiiiiim allah hepinizden razı olsuuuuuuuuuuun:1hug::1hug::1hug: sizi çok seviyoruum iyiki varsınıııız...inanın bir duygu yaşamıyorum öyle yoğun sadece kociş öpüp duruyo beni kardeşim öylee dayı oluyorum diyoo ama ben korkuyorum rabbim bide doktor herşey yolunda desin hiç bişey istemeeeem..:Saruboceq::Saruboceq:rabbim herkeze nasib etsiiin.çok şükür bize toopiğk uğur getirdii dilerim rabbimden hepimiz sırayla hamiş kalırsınııız..offf yaa çok değişikmiş çok komik aslında bişeyi kutluyorum ama neyi kafam basmıyo halaaaa çok tuhaaaf:sm_confused::sm_confused:gamyoncuiremsu-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

canım çok tebrik ederim ALLAH analı babalı buyutsunnn hayırlı saglıklı evlat olsun bide çirkin olsun hadi halaya başlıyorum teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım çok tebrik ederim ALLAH analı babalı buyutsunnn hayırlı saglıklı evlat olsun bide çirkin olsun hadi halaya başlıyorum teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canıııııııııııııııım çok çok sağoool amiiiiiiiiin inşallaaaah darsı isteyen herekzee inşallaaaaaaaah...
kız çirkin olamaazzz anne güzel baba güzeeeeelyerimsenibenzemuszemus

AMANDA AMANNNNNNNNNN BıR HAMıŞ DAHA...........CANIM ARNAVUTUM BıTANEM NASIL SEVıNDıM ANLATAMAM ...HALEN ŞOKTAYIM....SAYFAYI BıR AÇTIM......HER YEWR DÜĞÜN YERı GıBı........OY OY OY...VALLA KIZLAR HEP BERABER ÇEKELıM HALAYLARI..........

RABBıM TAMAMINA ERDıRSıN DARISI BıZıM BAŞIMIZA.......... HADıN KIZLAR HALAYA......YAAAAAAAAAAA BEN GEÇ KALMIŞIM HERKES ÇEKMıŞ HALAYI.........OLSUN BıRDE BENıMLE KUTLAYALIM...:teytey::teytey::dance:

CANIM ARKADAŞIMDA HAMıLE...BıR DÜNÜR DAHA....KIZLAR.........ARNAVUTLA KıM DÜNÜR OLMAK ıSTER........SANKı KIZI OLACAKMIŞ GıBı GEÇTı ıÇıMDEN VALLA...BıLMEM AMA...ALLLAH KIZ ANASI BıZıM ARNAVUT NAZ ANASI ......OLEYYYYYYYYYY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…