bende şimdilik çıkıyorum kızlara akşam girebilirsem (eşim bırakırsa) burdayım
bende çıkıyorum iyi akşamlar
size resmi yüklemeye çalıştım olmadı daha o yetkimi doldurmamışım ne bilim silik çıktı ama bayağı görünüyooooo çok acayip sanki birinin hamile haberini kutluyomuşçasına gibiyiim tuhaaf
umutsuzzz yavrummm benimmmm bugünü nasıl bekliyorduk şükürler olsunnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senağlama senağlama senağlama
slm arkadaşlar bende 15senelik evliyim bebişim olmadı yumurtlamam yokmuş ondan 2sefer tüp denedik başarısın oldu inşallah hamile kalırız hepimizin yüzü güler kimsenbin kucagı boş kalmasın allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
size resmi yüklemeye çalıştım olmadı daha o yetkimi doldurmamışım ne bilim silik çıktı ama bayağı görünüyooooo çok acayip sanki birinin hamile haberini kutluyomuşçasına gibiyiim tuhaaf
Ayyy yaaa kendİmm kadar sevİndİm vallaa
canım şuan şoktasınnnnn çünkü yıllarca istediğimiz ve bir amacımız vardı şuan onu başardın canım o yüzden bir boşluktasın ama için okadar rahatlamıştırkiiiiii hissediyoreummm
kendin için sevinmedene şurda 15-20 gün bi şey kaldı zaten
aayyy yetiştim.... arnavutummm hamişmişşş..... Rabbim tamamına erdirsin inşallahh....
hadi lovesacımm gözün aydınnn.... Darısı diğer arkdaşların başınaa... en kısa zamadna inşallahhh....allahım herzaman böyle kutlamalar nasip etsinn....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sunammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm alalhmm şükrler olsn aaaayyyyyyyyy sunanmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamlsnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:teytey: :teytey: aaaaaaaaaaaaaaaayy ucuorummmm allahmmmm o hakketti bunuu hakketi sunaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalbm yernden cıkıcak sankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben gördüm ben gördüm kutlamalara devam ballll gibi hamileeeeeeeeeeee :dance:
sevdam listeye hemen arnavutumuzu hamiş olarak ekle :CüvCüv: :CüvCüv:
:lepi: İKİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ İKİZZZ OLCAKLARRR TEYZELERİİ YER ONIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:lepi: :lepi:
canlarım güzel haberi aldım şimdi...sevinçten dört köşeyim...alllahım binlerce şükürler olsunnn
canlarım benim mesai bitti akşamda baglanamam pc bozuk ist servise gidicek...yarın okurum artık
hepinizi öpüyorum iyi akşamalar
canım benimmm canımmmmmmm mutluluğunu tüm yüreğim ile paylaşıyorum arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallahhh seni çok seviyorummmm çokkkkkkkkkkk. hihoyyyt
cok mutlym cok sükrler olsnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemusiorm arnavutummmmmmmmmmmmm seniiiizemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::tnazar:
evettt azumm evetttt sükürler olsn askım cok mutlymmm :lepi: senağlama:1hug: :sm_cool: :sm_cool:
kaydirigubbakcemile2
oy oy ne güzel habeeeeeeeer şükürler olsun Rabbime. Arnavut tebrik ederim bi tanem inş. çok kolay bi hamilelik geçirirsin. ya ağlicam sevinçten tutmayın beni. gerçekten de bir geldik pir geldik.yıkılıyo ortalık. diliyorum inş. darısı başımıza.sıra sevda ve ipekte heralde. ben hala düşünüyorum tüp bebeği kaydirigubbakcemile çekiliiin gaza geldim tüpe gidiyorummmmm
çok sevindim RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
offff ya tek başına da sevinilmiyo ki kimse yok ben de gidiyom dur gitmeden bi oyniiiimmmmm
canım çok tebrik ederim ALLAH analı babalı buyutsunnn hayırlı saglıklı evlat olsun bide çirkin olsun hadi halaya başlıyorum teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?