bazen canım gerçekten çok yanıyor .isyan etmiyorum ama üzülüyorum.ben hayatta bütün acıları gördüm.çok küçükken babamı kaybettim ansızın , üniversitedeyken terkedildim ,mesleğe başaldım bir yığın sorunla karşılaştım şu andaki eşimle zar zor evlendim ,şimdide bebek için uğraşıyorum .hep allahıma dua ediyorum allahım bana isyan duygusunu tattirma ,bana dayanma gücü sabır ver diye.aslında diğer kişileri yani 4 -5 yıl bekleyenleri okudukça halime şükrediyorum ama acı işte.insanların sorup durması ,ilaçlardan kilo alınca tanıdıkların hamilemisin diye sorması ,kendine uygun kıyafet bulamamak , doktora gidince her ay aynı şeyleri yaşamak .,hamile olan bayanların göbeğine bakmak kendini hayal etmek ,hep sanki o olacakmış gibi yapacaklarını planlamak,bebeşi olan arkadaşlarına sevinmek ama bir yandanda üzülmek kendinin durumu aklına gelince cevabını bilmediğin anlamadığın sorular sormak ama cevap alamamak gerçekten zor ve bütün bular birleşince canım çook yanıyor arkadaşlar.varmı benim gibi olan .çünkü ancak biz birbirimizn halinden anlarız aynı acıyı yaşayınca.allahım tez zamanda kucaklarımızı doldur hayırlısı ise.bebek kokusndan hasret bırakma bizi allahım..senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bazen canım gerçekten çok yanıyor .isyan etmiyorum ama üzülüyorum.ben hayatta bütün acıları gördüm.çok küçükken babamı kaybettim ansızın , üniversitedeyken terkedildim ,mesleğe başaldım bir yığın sorunla karşılaştım şu andaki eşimle zar zor evlendim ,şimdide bebek için uğraşıyorum .hep allahıma dua ediyorum allahım bana isyan duygusunu tattirma ,bana dayanma gücü sabır ver diye.aslında diğer kişileri yani 4 -5 yıl bekleyenleri okudukça halime şükrediyorum ama acı işte.insanların sorup durması ,ilaçlardan kilo alınca tanıdıkların hamilemisin diye sorması ,kendine uygun kıyafet bulamamak , doktora gidince her ay aynı şeyleri yaşamak .,hamile olan bayanların göbeğine bakmak kendini hayal etmek ,hep sanki o olacakmış gibi yapacaklarını planlamak,bebeşi olan arkadaşlarına sevinmek ama bir yandanda üzülmek kendinin durumu aklına gelince cevabını bilmediğin anlamadığın sorular sormak ama cevap alamamak gerçekten zor ve bütün bular birleşince canım çook yanıyor arkadaşlar.varmı benim gibi olan .çünkü ancak biz birbirimizn halinden anlarız aynı acıyı yaşayınca.allahım tez zamanda kucaklarımızı doldur hayırlısı ise.bebek kokusndan hasret bırakma bizi allahım..senağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
arkadaşlar cidden hepinizin adına çok üzüldüm ....herşeyden önce hayırlı zamanda hayırlı evlat için dua edin ben öyle yaptım::.....1yıldır bebeğim olmuyodu en son artık eşimle beraber doktora gittik bize biraz daha bekleyelim dedi ....çokmu istiyoduk bilmiyorum çünki 2 yıl olmuştu evliliğimiz yaşımızda geçiyordu derken birgün her ay adet görecekmişim gibi sancım olmaya başladıve adet oldum sonra bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim,hem çok sevindim hemde kıskandım doğrusu bana bal,tarçın ve çörek otu yaptım ikinci ayımda hamile kaldım dedi sende yap dedi hıhı dedim ama inanmamıştım derken ne çıkarki dedim ve her sabah bir tatlı kaşığı içmeye başladım adet olduğumda yaklaşık 10 gün sürdü kanamam şok oldum resmen ama neyse dedim ve devam ettim bala...sonraki adetimi beklerken 3 gün geçmişti eşime gebelik testi al dememe ramen umutsuzc testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim:))) allahım en mutlu insan bendim sonrasında kızlar zehirli guatr çıktı günde 8 tane ilaç i.tim dr düşük bekledi hamile kalmam mucizeymiş çünki milyonda bir raslanır cinstenmiş benim guatr hastalığı çok üzüldüm ağladım her hafta kan vermeler bebeğin gelişimi derken şuan 35.haftalık hamileyim ve çok şükür herşey normale döndü bebeğimde sağlıklı çok şükür ooo yüzden allahtan sakın ümidinizi kaybetmeyin herşey allahtan ama birazda siz çabalayın bu arada yumurtlama gönünüzü de bilin allahım bu güzel duyguyu bütün isteyenlere versinnnn yeterki canı gönülden isteyin .....
Yaptirdiniz mi hacamat .cocugunuz oldu mumerhabalar bende 6 yıllık evlıyım ve bebegım olmuyor ve doktor doktor gezdım 26 yasındayım ve doktorların dedegı erken menepoz ne yapacagımı bılmıyorum esımle ve cevremle sorunlar yasıyorum en ıyı sız bılırsınız yaradana sıgınıorum.her yolu denedım ama olmadı sımdıde hacamat yaptırcam bakalım hayırlısı allahtan arkadaslar bebek olmama sebeblerınızı beraber paylassak olmazmı hıc yokktan kımsenın ıcınde kalmaz ve kader arkadaslıgı yaparız
selam arkadaşm ben de hanımım önceki sayfalarda okudum çok üzüldüm çok.şimdi ne durumdasın oldumu çocuğunuz bide probleminiz neydi anlatırmısın. Eyer çocuğun varsa Gözün aydın olsun canımnasıslınız kılzarrr uzun zamandır pek yazan yoktu topiğe şöyle bir baktımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?