merak ettim özelden gönderirmisin bana hekim felanmi
arkadaşlar ben yarını bekleyemedim hemen özelden mesaj attım cimcime 66 ya topiğin adını verdim ve sizi bilgilendirmesini istedim inşallah döner yarın gene atarım hadi hepinizi seviyorum allaha emanet olun.
canım çokkk saolll hergün bakıyorum cevap yokk
inşşalah biran evvel dönerde bizde meraktan kurtuluruz sayende
Şimdiye kadar hep yorumları okudum takip ettim ilk defa içimi dökeceğim :))))
Bende 1 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz gecen ay klomen verdi doktor fakat 1 hafta sehir dısında olduğum için o günleri kaçırdık sanırım. Bu ay 2. ayım yarın kontrole gideceğim yumurta takibine ama doktor bana çatlatma iğnesi vurmayacağını hatta vurmadığını söyledi normal mi bilmiyorum ... Ama İnşallah rabbim bu ay benim gibi isteyen herkese verir.
nasıslınız kılzarrr uzun zamandır pek yazan yoktu topiğe şöyle bir baktımmmmm
sende sağol ben şimdi müsait diilim 2 gündür ama bu gece ertesi gün hatta sürekli nerede msjlaştığı veya hangi konuyu okuduğu görülüyor ya oralaraı takip edip yazıcam. zaten doğruyu söylüyosa gelir yazar mutlaka.
inşallah doğruyu söylüyodur.sizlerin adına ben bile çok heyecanlandım allaha emanet olun güzel haberlerini bekliyorum mesela burada tanıştım bi arkadaşım sayesinde şimdi teyze de oldum darısı başınıza dualarım sizinle
inşallah doğrudur ve cevap verir.inşallah bi gün bende buraya hamileyim diyee yazabilirim hayırlısıyla hayal gibi ama inşş gerçekleşir:93::93::93::93:
iiyiiz sen nasılsınn. ben seni daha önceden hatırlıyorum ama yine burdanmı başka topikten onu hatırlayamadım:80::80:
merak ettim özelden gönderirmisin bana hekim felanmi
dr.adı mehmet alı akman
istanbul etilerdeymış sanırım yeri
tel:0532 476 5885
0212 231 45 56
bana bu telı salıha coskun ismınde bir bayan verdi yıllarca cocuk için uğraşmış bu dr.gelen boş dönmuyor dedi bu ismıde verin isderseniz salıha coşkundan aldım telınızı deyin. bu dr.gerçekden allah rızası için çalışan para için bu işi yapmayan biriymış giden boş dönmuyormuş. tabiki önce allahın izniyle .ne olur gidince mutylu haberlerınızı paylaşın
özelden gönderıyordum herkese bir kışıde yanlışlık yaptım topikde görünüyor silinmıyor sıstem izin vermedi herkes alsın numarayı arkadaşlar allah yardımcınız olsun
isyan etmiyorum ama çokkkk üzülüyorum hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?