Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

cimcime 66 bak seni takip ettim buraya bişey yazdın sonra kayboldun gittin ben bile arkadaşlarımın adına çok heyecanlandım. ama sana yarın mesaj atıcam özelden bu dediğin doğruysa arkadaşları tek tek bilgilendirmeni istiyorum.

nerminim naptın ne ettin sesin soluğun çıkmıyo seda yavrusunu kollarına aldı çok şükür face de görüşüyoruz onunla. her aklıma geldiğinde çok dua ediyorum sana ve herkese rabbim önce karınlarınızı sonra da kucaklarınızı doldursun. AMİN.

benim kızı sorarsan çok şükür allahıma iyi seni çok seviyorum. sen seda ben konuşuyoduk ya onu hikaye gibi anlatıyorum kızıma çünkü o zzor günlerimde biriniz sağımda biriniz solumda çok destek oldunuz bana. istanbulda bi kızın var benim kızım senin kızın allah sizden razı olsun. biraz mektup gibi oldu ama çok özledim be arkadaşım seni hadi allaha emanet ol.:85:

arkadaşlar ben yarını bekleyemedim hemen özelden mesaj attım cimcime 66 ya topiğin adını verdim ve sizi bilgilendirmesini istedim inşallah döner yarın gene atarım hadi hepinizi seviyorum allaha emanet olun.

arkadaşlar ben yarını bekleyemedim hemen özelden mesaj attım cimcime 66 ya topiğin adını verdim ve sizi bilgilendirmesini istedim inşallah döner yarın gene atarım hadi hepinizi seviyorum allaha emanet olun.

canım çokkk saolll hergün bakıyorum cevap yokk
inşşalah biran evvel dönerde bizde meraktan kurtuluruz sayende

canım çokkk saolll hergün bakıyorum cevap yokk
inşşalah biran evvel dönerde bizde meraktan kurtuluruz sayende

sende sağol ben şimdi müsait diilim 2 gündür ama bu gece ertesi gün hatta sürekli nerede msjlaştığı veya hangi konuyu okuduğu görülüyor ya oralaraı takip edip yazıcam. zaten doğruyu söylüyosa gelir yazar mutlaka.

inşallah doğruyu söylüyodur. sizlerin adına ben bile çok heyecanlandım allaha emanet olun güzel haberlerini bekliyorum mesela burada tanıştım bi arkadaşım sayesinde şimdi teyze de oldum darısı başınıza dualarım sizinle

nasıslınız kılzarrr uzun zamandır pek yazan yoktu topiğe şöyle bir baktımmmmm

Şimdiye kadar hep yorumları okudum takip ettim ilk defa içimi dökeceğim :))))
Bende 1 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz gecen ay klomen verdi doktor fakat 1 hafta sehir dısında olduğum için o günleri kaçırdık sanırım. Bu ay 2. ayım yarın kontrole gideceğim yumurta takibine ama doktor bana çatlatma iğnesi vurmayacağını hatta vurmadığını söyledi normal mi bilmiyorum ... Ama İnşallah rabbim bu ay benim gibi isteyen herkese verir.

amin canım inşşlah.bende klomen kullandım ama hiçbirinde çatlatma iğnesi yapmadı doktor sonunda ben söledim iğneyi gerek yok iğneye normal herşey dedi ama sonuçta anormal oldu :44::44::44:

inşallah doğrudur ve cevap verir.inşallah bi gün bende buraya hamileyim diyee yazabilirim hayırlısıyla hayal gibi ama inşş gerçekleşir:93::93::93::93:

inşallah doğrudur ve cevap verir.inşallah bi gün bende buraya hamileyim diyee yazabilirim hayırlısıyla hayal gibi ama inşş gerçekleşir:93::93::93::93:

inşallah doğrudur .bizlerede buraya şukadarlık hamileyim diye yazmayı nasip etsin rabbim çok dua ediyorum herkese tez zamanda yavrularımıza kavuşmak dileğiyle.hayallerimiz tez zamanda gerçek olsun kızlar

merak ettim özelden gönderirmisin bana hekim felanmi

dr.adı mehmet alı akman
istanbul etilerdeymış sanırım yeri
tel:0532 476 5885
0212 231 45 56
bana bu telı salıha coskun ismınde bir bayan verdi yıllarca cocuk için uğraşmış bu dr.gelen boş dönmuyor dedi bu ismıde verin isderseniz salıha coşkundan aldım telınızı deyin. bu dr.gerçekden allah rızası için çalışan para için bu işi yapmayan biriymış giden boş dönmuyormuş. tabiki önce allahın izniyle .ne olur gidince mutylu haberlerınızı paylaşın

Son düzenleme:

özelden gönderıyordum herkese bir kışıde yanlışlık yaptım topikde görünüyor silinmıyor sıstem izin vermedi herkes alsın numarayı arkadaşlar allah yardımcınız olsun

dr. mehmet alı akman
0532 476 58 85
0212 231 4556
salıha coşkun verdı noyu deyın bana bu noyu o verdi para pul için deyil allah rızası için calışan biri olduğunu söyledi giden elı boş dönmüyormuş allah yardımcınız olsun ne olur mutlu haberlerınızı yazın
kızlar bu mesajı olladı cimcime arkadaşımız

ay pardon kızlar cimcime66 burayada yazmış ben direk mesaj attım size heyecandan mail adresime gelmiş allah razı olsun cimcime66.

hadi kızlar bende bekliyorum haberlerinizi öptüm hepinizi ay cimcime sana çooook dua edicem allah razı olsun

özelden gönderıyordum herkese bir kışıde yanlışlık yaptım topikde görünüyor silinmıyor sıstem izin vermedi herkes alsın numarayı arkadaşlar allah yardımcınız olsun

ohh rahatladım şükür inşşllah bizlerde vesile olurrr
ve bizde güzel haberlerimizi paylaşrız burda

Teşekkürrrrlerrrrr

isyan etmiyorum ama çokkkk üzülüyorum hayırlısı

cnm allh sabırlar verıp dayanma gucu versın
bende 5 senedır ugrasıyorum ama...........
evet seneler su gıbı gıdıyor denır ya gelın bıze sorun
o seneler nasıl gecıyor sen hep ugras eller hep dogursun ne kadar zor bı durum ıyı bılırım ama
sen dayan dayanabıldıgın kadar allh sana ve bızlere hıc ummadıgımız zaman bebıslerımızı bıze gonderecek cnm arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…