Bebek özlemi çekmekten gerçekten canı çok yananlar

bazen hayat bize çok istediğimiz bebeği vermiyor ben 2 ay öncesinde hamile olduğumu öğrendim 4 hafta snra kese gözüktü 5+6+7+8+9 haftaya kadar embriyo gözükmedi 2 yıl uğraşmştım bebek için cuma kürtaj oluyorum boş gebelikmiş annelik maceram çok kısa sürdü cuma son kez bakacaklar

Yumurtlamanın gerçekleştiği nasıl anlaşılır?
Göğüslerde hassasiyet, karın bölgesi ve kasıklarda ağrı, rahatsızlık hissi, vajinal akıntıların ve vajinada ıslaklığın artması gibi şikayetler yumurtlamanın gerçekleştiğinin belirgin işaretleridir. Ayrıca eczanelerde satılan ovülasyon belirleme testleri ile de yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediği belirlenebilir.

merhaba arkadaşlar. sizleri bede çok ii anlıyorum. ıkı yıllık evlıyım. bende kist eşimde varikosel vardı. amelıyat oldum ama yınede olmadı artık tüp bebek dşünmeye başlamıştımki hamile olduğumu öğrendım. ınanamadım. şuan 5 aylık hamileyim. İnanınki herşeyin bi zamanı var. rabbim biliyo o zamanı. Umudunuzu kaybetmeyin. yumurtlama günlerine dıkkat edin. ben yumurtladığımı çok bariz bi şekilde hissediyordum ama tutmuyodu. neyseki yumurtladığım gece tutmıuş. Sabır ltfen.. İnş rabbim bi an öce ısteyen kucakları doldurur

cuma günü inşallah süpriz yaparda gözükür bebeğin

allah kabul etsin arkadaşım bizim içinde dua ettin allah razı olsun senden.

arkadaşım hacamat nedir nasıl yapılıyor?

canım hacamat dedıklerı sey normalde yaptırmak sunnetmıs yaptıranda 70 hastalıga sıfası varmıs bızım bır yakınımız cok faydasını gordu hacamat sırta ılk onnce kupa kapatıyorlar hanı sırtımıza bardak cektırırızya onun gıbı tek varkı kupa cekılen yere jıletle cızık atıyorlar cok kucuk cızıkler nette ızle bence yaptırdım bırazcık acıdı ama o kadar da korkunc bısey degıl ama ınan ınsan vucut olarak rahatlıyor ben kendımı rahatlamıs hıssettım tavsıye ederım hacamatın gunlerı ve ayları oluyor ılkbahar baslangıcı yaptırmak cok daha yararlıymıs ama her yerde yapanlardan uzak durun

canm cok uzuldum ama suna ınankı yaradan bos yere hıcbır seyı rahatmamıstır herseye vardır bır hayırdıye dusuneceksın ben bır kıtapta okumustum duşen ve hamılelıkte problem olupta dogamayan cocukların mutlaka bır bozuklugu oldugu ıcın olmazmıs allah yardıncın ve yardımcımız olsun yaradan insallah hepımıze hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp eder insallah sakın uzulme olsaydıda sakat özurlu olsaydı ıyımı olurdu öyle dusun benım 6 yıldır hıcbır sekılde hamıle kalamıyorum ve erken menepoz dıyorlar tıpta hamıle kalmam ımkansızmıs ben hep herseyın hayrlısı ve hayırlı evlat olacaksa yaradan versın bırde nasıbımızde varsa zaten ne olursa olsun allah nasıp eder lutfen üzülme olurmu

Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum

Merhabalar

Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.

Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim.(alıntı)

gerçekten çok ilginç bişey
yaradanımın izniyle hepinizinki dibe çöker inşallah

çok ilginç bir test deneyen oldumu aceba çok merak ettim.

günaydınnnnnn günaydın günaydınnnnnn
yüreği kocaman arkadaşlarımmmm
hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine sağlık huzur versin eşlerimizle birlikte hepimize.......
göbüşlerimizi kucalarımız doldursunn yuvalarımzı şenlendirsinnn mutluğumuzu kat be kat artırsınn
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN inşşşşşşşşş çifter çifter bebeişler versin hepimizeee ......boluk bereket evlerimizden yuvalarımızdan eksik olmasın .....rabbim rahmetini merhametini hiç birimizden eksik etmesin inşşşş

Merhaba sevgılı arkadaslar,
abaska bı konu ıcın sıtede arastırıyordum ve sızlerın yazılarına da baktım, sunu yazmak ıcın gırıyorum, bende senelerce dr. gezıp pkos yuzunden bebek ozlemı ceken bırıydım ve tum tedavıyı , dr.leri, ilacları bıraktıkdan ve hersey cocuk demek degıl, rabbım boylesını uygun gordu demek kı deyıp tatıle cıktıkdan cok kısa bır sure sonra kendılıgınden hamıle kaldım, su anda dunyalar tatlısı,harıka bır yavrum var, su anda bıle aglamamak ıcın zor tutuyorum gozyaslarımı.hatta aktılar..akıyorlar

mumkun degıl pek bılıyorum ama lutfen kendınızı bunalıma sokmayın, rahat olun,olmaya calısın..mumkunse esınızle tatıle gıdın,yanı ınanın ne yazayım dıye dusunuyorum,bu donemlerde malesef herkesın soyledıgı hatta kocanız annenız bıle olsa sınırlendırebılıyor, yada sızı hıc anlamadıklarını dusunebılırsınız ,ama mumkun oldugu kadar yapmayın, hos bu yazdıklarımı bende okuyup kolayse sen yap dedıgım olmustur.

bu yazıyı yazmamın sebebı azıcık da olsa bı kendınıze gelın,sakın olun,kendınızı ve etrafınızdakılerı hıc takmayın,kendınızı onemseyın ve hıc ama hıc umudunuzu kaybetmeyın.Allahım cok buyuk.hepınıze cok selamlar sevgıler

arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun rabbim bugünün hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin bol bol dua edelim birbirimizebizde böyle hamiş olalım ve böyle şekermi şeker bebişlerimiz olsun tez zamanda amin.

merak ettim özelden gönderirmisin bana hekim felanmi

SLM CİMCİME 66
öncelikle çooook geçmiş olsun...
sana özelden msj atmak istedim ama sitede yeni olduğum için maalesefki sistem müsaade etmedi. yazdıkların beni olduğu gibi benim durumumda ki bir çok insanı da heyecanlandırmıştır... Birçok arkadaş gibi ben de bebek hasreti çekiyorum. Derdime derman ararken tesadüf eseri yazını gördüm.. Ve benim için bir umut ışığı oldun.. söz konusu Dr. 'un telefonu sende hala mevcut mu?kendisine nasıl ulaşabilirim. Ne olur yardımcı olabilir misin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…