izinliyiz o tarihlerde o yüzden haziran i beklemek zorundayız. .Yıllık izinimiz o tarihte.Yazdığınız her kelimenin altına imzamı atıyorum.
Haziran sonu beklemeyin tüp için ben de 3 yıldır evliyim aynı şeyleri yaşadım psikolojim çok bozuldu ama tedavi pesinde koşmayı bırakmadım siz de boyle yapın elbet bir gün bir çözüm olur
Arkadaşım hassas olman çok ama çooook normal. Kırılgan olman, aslında iyi niyetli hareketleri/talepleri tokat yemiş gibi karşılaman, üzülmen, yıkılman hepsi çok normal.
Ben dünyada bu kadar kötü niyetli insan olduğuna inanmak istemiyorum. Örneğin cinsiyetin saklı olduğu kutuyu açmanı isteyen arkadaşın.. bunu kötü niyetle istemiş olabilir mi? Emin ol o partiye davet edilmeseydin bu sefer de “acaba bebeğim olmadığı için kıskanacağımı düşünerek mi çağırmadılar” derdin. Lütfen söylediklerimi yanlış anlama. Hassas bir insana nasıl davranmak gerektiğini kestirmek bazen çok zor olabiliyor. Doğal olsan da kırabiliyorsun, ihtiyatlı davransan da..
Astoria geçen gün güzel bir anektod paylaşmıştı. Kişinin çok istediği, hayatının merkezine koyduğu şeyleri elde edememesiyle ilgili. Hani yolunu beklediğin kişi bir türlü gelmez, sen beklemeyi bırakınca geliverir ya. Öyle bir şey. Bu gerçekleşmeyen istekler hayatın sana “sen bakarken soyunamıyorum” demesiymiş (teşekkürler astoria:) Sen kafandan bebek fikrini atıp, stresi bıraktığın anda gelir inşallah bebeğin.
Gelmeyecek olsa bile başka yollar var. Ümidi kesmek olarak düşünme bu yolu ama bu sitede “evlat edinenler” başlıklı çok güzel bir forum var. Orada yazanları okumanı tavsiye ederim.
En kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle, sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?