Tüp bebek ya da aşılama denediniz mi? Eşiniz muayene oldu mu?Merhaba arkadaşlar beni bilenler vardır yıllardır bebek özlemi ile yaşıyorum suan 4 yıla doğru gidiyor henüz bir kere bile hamile kalmadım. . Bu 4 yılda çok şeyler yaşadım cevrem Çifter bile dogururken ben dogurmayi bırak bir kez bile hamile kalmadım. . sevebsiz infertilite. . Doktorum aynen şöyle diyor diğer insanların 100 de 100 çocuğu olursa ben size çift olarak 100 de 200 veriyorum bunu söyleyen bir Prof. .
Bilimsel olarak olacak desede Rabbim nasip etmedimi olmuyor işte. .
ama bunu benim çevremde anlatamıyorum herkes kendi doğurduğu sanan insanlar her biri 3 4 çocuklu empati yeteneği sıfır insanlar. .
yeri geliyor görüşmeyeyim diyorum olmuyor her ortamda suratıma pat diye carpiliyor biyere çıkmaya korkar oldum.
Eşim çok sabirliydi içine ata ata hastalandı sonradan öğrendim içine attığını biz 4 yılda aşırı yiprandik 15 20 yıl bekleyeni taktir ediyorum gerçekten. .
insanlar hamileliği normal bişey olarak görürken hatta çok kolay bi şekilde cinsiyet ayrımı bile yaparken siz daha bitane evlada ulasamamis olmanız çok farklı bi duygu bunu ancak yaşayanlar anlar. . kesinlikle kimsenin çocuğun da gözümüz yok yanlış anlaşılmasın allah herkesin evladını kendine bağışlasin. .
benim tek sorunum bunu bile bile gözüme sokan insanlar nasılsa benim tuzum kuru diyip ay kız bizim ailemiz genişliyor sende hala tık yok. .
acıyor acıtiyor anlamiyorlar desiyorlar yipratiyor lar. . geçen gün bi arkadaşım hamileyim diye çubuk la geldi. .
evet ben o çubuğu çok iyi tanıyorum sayısız negatif çubuğum var her defasında binbir umutla test yaptığım cubuk ve her defasında tek cizgi olan...
ilk kez yakından iki çizgiyi gördüm onun adına tabiki mutlu oldum asla kimsenin bebeginde değilim ama kalbim hep buruk. ..
bana cinsiyet party si yapacağını kutuyu benim acmami istedi? ??
ne kadar mantıklı sence lütfen empati ye davet ediyorum neden insanlar bu kadar anlayissiz canı acir diye dusunmezmi insan zaten kaç yıldır bekliyor yıpranıyor yazık neler yaşıyor içinde diye düşünmez mi insan. .
lütfen bende bir sorun mu var ben mi abartiyorum? ??
bana teklif edilir mi kutuyu sen aç diye? ??
lütfen bana umut olurmusunuz benim gibi olan bütün arkadaşlar. .
Haziran sonu tüp bebek düşünüyorum ama ben hiç iyi değilim artık herşey üstüme üstüme geliyor? ??
Canım benimde şu an kafam dolu mesajının bir kısmını okuyabildim ama sadece şunu diyim çok yakın bir arkadaşımın vardı bu problemi sebepsiz inferlite olay sadece stres aslında tam umudu kestiği anda kendiliğinden hamile kaldı şimdi ikiz çocukları var içini ferah tut vardır zamanı sadece stresten uzak dur herşeyi dert etme insanlar çeşit çeşit herkesten ince düşünmelerini bekleme boşverMerhaba arkadaşlar beni bilenler vardır yıllardır bebek özlemi ile yaşıyorum suan 4 yıla doğru gidiyor henüz bir kere bile hamile kalmadım. . Bu 4 yılda çok şeyler yaşadım cevrem Çifter bile dogururken ben dogurmayi bırak bir kez bile hamile kalmadım. . sevebsiz infertilite. . Doktorum aynen şöyle diyor diğer insanların 100 de 100 çocuğu olursa ben size çift olarak 100 de 200 veriyorum bunu söyleyen bir Prof. .
ama bunu benim çevremde anlatamıyorum herkes kendi doğurduğu sanan insanlar her biri 3 4 çocuklu empati yeteneği sıfır insanlar. .
yeri geliyor görüşmeyeyim diyorum olmuyor her ortamda suratıma pat diye carpiliyor biyere çıkmaya korkar oldum.
Eşim çok sabirliydi içine ata ata hastalandı sonradan öğrendim içine attığını biz 4 yılda aşırı yiprandik 15 20 yıl bekleyeni taktir ediyorum gerçekten. .
insanlar hamileliği normal bişey olarak görürken hatta çok kolay bi şekilde cinsiyet ayrımı bile yaparken siz daha bitane evlada ulasamamis olmanız çok farklı bi duygu bunu ancak yaşayanlar anlar. . kesinlikle kimsenin çocuğun da gözümüz yok yanlış anlaşılmasın allah herkesin evladını kendine bağışlasin. .
benim tek sorunum bunu bile bile gözüme sokan insanlar nasılsa benim tuzum kuru diyip ay kız bizim ailemiz genişliyor sende hala tık yok. .
acıyor acıtiyor anlamiyorlar desiyorlar yipratiyor lar. . geçen gün bi arkadaşım hamileyim diye çubuk la geldi. .
evet ben o çubuğu çok iyi tanıyorum sayısız negatif çubuğum var her defasında binbir umutla test yaptığım cubuk ve her defasında tek cizgi olan...
ilk kez yakından iki çizgiyi gördüm onun adına tabiki mutlu oldum asla kimsenin bebeginde değilim ama kalbim hep buruk. ..
ne kadar mantıklı sence lütfen empati ye davet ediyorum neden insanlar bu kadar anlayissiz canı acir diye dusunmezmi insan zaten kaç yıldır bekliyor yıpranıyor yazık neler yaşıyor içinde diye düşünmez mi insan. .
Haziran sonu tüp bebek düşünüyorum ama ben hiç iyi değilim artık herşey üstüme üstüme geliyor? ??
İnşallah hakkınızda bir mucize olur.
Rabbim sizede nasip etsin inşallah bilemeyiz Yarınlar ne getirir allah nasip ederse imkansız yoktur. ..
geçen gün iş yerine biri yeni başladı.
evlimisin diye sordu evet dedim çocuk var mı dedi Hayır dedim aynı şekilde ya senin diye sordum sormaz olaydım. .
benim hiç olmayacak dedi. . yüz kere Özür diledim nolur kusura bakma dedim sen sorduğun için bende sana sordum ya senin diye? ? sorun değil ben alışkınim dedi. .
eve geldim kendime kızdım hiç aklımdan atamadim. .bende diğer insanlar gibi sordum dedim nasıl yaptım böyle bi hata. .
yani bunu bitek yaşayanlar anlar yasamayan sorar yargılar laf eder. .
Rabbimin verdiği de imtihan vermediği de..
benim tek derdim insanların bunu kendi başarısı olarak görmesi çok kırıyor beni. .
Cok duygulandim yazdiklariniza..
Insallah Allahim isteyen herkese hayirlisiyla saglikla nasip etsin.
Bi arkadas evlat edinmeden bahsetmisti, eger hic care yoksa o da dusunulebilir.
Allah gonlumuze gore versin canim
Cinsiyet partisi de ne ya?O da bişey mi?Ben ikiz bebeklerimi kaybettikten 2 ay sonra(toplam 4 bebek kaybettim)eltimin cinsiyet partisini düzenleme teklifi aldım.. Ve de düzenledim canımı acıtmak isteyenlere inat.. Bu kadar hassas olmamaya çalışın insanlar empati yapamıyor malesef bu konuda.. allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah size de
İş güçleri Yok Muydu nasıl kalabildiler o kadarCanım rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah benim de bir arkadaşım var 5 yıl çocukları olmadı doktor hiç bir sorun yok demesine rağmen İstanbul'da bı özel hastane var oraya gitti bunları köye göndermiş tatile demiş bir ay köyde kalacaksınız oradan beslenip orada hava alacaksınız bir ay sonra tekrar gelin demiş
Bire bir şahidim buna çok yakın arkadaşım çünkü
Doktor dalga geçiyor sandık biz ama yine de denemek istediler çünkü kv kp bosanin falan demeye milletten aynı senin tarzın gibi saçma sapan şeyler duyuyordu
Köyde tamı tamina 5 hafta kaldı köyden geldikten sonra 2 hafta sonra doktora gitti 4 haftalık gebeymis üstüne ikizi oldu üzme canını lütfen rabbim uygun zamanı bekliyordur belki de şimdi hiçbir şey yapmadan 3 ye hamile
Hayır tüp bebek henüz denemedik çünkü eşimin de benim de tahlilleri normalin üstünde. madem öyle bekleyelim dedik ama 4 yıla yaklaşıyor olmadı. .Canım tüp bebek falan denediniz mi hiç aşılama yada ilaç tedavisi
tüp bebek haziran da düşünüyoruz canım. .Tüp bebek ya da aşılama denediniz mi? Eşiniz muayene oldu mu?
Cinsiyet partisi de ne ya?
Baby shower a falan alıştık, bi de cinsiyeti mi kutlanıyor bebeklerin?
ISSIZZ hassınız biliyorum, halden anlamaz demeyin, ama kaç tane bebek konunuz var sizin? Mutluluğu tek bişeye odaklamayın. Sürekli kafanızda bu sorun olunca elinde olan güzelliği de göremez insan. Bir de kırılmaya çok daha yatkın olursunuz, çünkü algınız hep o yöne çevrili olacak.
Merhaba arkadaşlar beni bilenler vardır yıllardır bebek özlemi ile yaşıyorum suan 4 yıla doğru gidiyor henüz bir kere bile hamile kalmadım. . Bu 4 yılda çok şeyler yaşadım cevrem Çifter bile dogururken ben dogurmayi bırak bir kez bile hamile kalmadım. . sevebsiz infertilite. . Doktorum aynen şöyle diyor diğer insanların 100 de 100 çocuğu olursa ben size çift olarak 100 de 200 veriyorum bunu söyleyen bir Prof. .
en doğrusu çalışmıyorken yapmak insallah güzel sunucunuzu yazarsinizizinliyiz o tarihlerde o yüzden haziran i beklemek zorundayız. .Yıllık izinimiz o tarihte.
o hasas dönem de çalışmak istemiyorum tamamiyle tedaviye odaklanmak istiyorum o yüzden. ..
Aynı şeyleri bende yaşadımAllah şu mubarek aylarda tup bebegede gerek kalmadan hayirli bir evlat nasip etsin 2 senelik evliyim 10 haftalik hamileyim ama iki senede ne sorular cektim anlatamam misafrlige giderdim daha nasilsin demeden bebek varmi diye sorarlardi bi yere gitmek istemezdim artik tepem atti siz merak edin diye yapmiyorum diyordum üşütür hasta oluprdum midem bulanrdi kaynanam hemen bebek mi var diye bin tane laf ay hasta olmaya korkardm ay ne çektim be şu elalem denilen kesimden Allah yardmcin olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?