Bebek özlemim.. nolur bana umut olun. .

Tüp bebek ya da aşılama denediniz mi? Eşiniz muayene oldu mu?

nerede yasiyorsunuz ???
ben tedavi ile hamile kaldim ve sebepsiz inferlite diyen dr lar genelde ticarete dokmus oluyor isi gittiginiz hastane nasil bi hastane

Canım benimde şu an kafam dolu mesajının bir kısmını okuyabildim ama sadece şunu diyim çok yakın bir arkadaşımın vardı bu problemi sebepsiz inferlite olay sadece stres aslında tam umudu kestiği anda kendiliğinden hamile kaldı şimdi ikiz çocukları var içini ferah tut vardır zamanı sadece stresten uzak dur herşeyi dert etme insanlar çeşit çeşit herkesten ince düşünmelerini bekleme boşver

İnşallah hakkınızda bir mucize olur.

Belki beni tanımayanların duası kabul olur kim bilir? :)

O sizin kadar üzülmemiştir emin olu hele bunları yaşarken hiç üzülmeyin
Sadece bazen içim sızlıyor, hamile kalabilmek yada bebeğimi emzirebilmek isterdim, ama hep aynı şey aklıma geliyor, bana bunu yaşatan yolun sonunu biliyor, vermediği bana nimettir diyorum. Başka insanlara bahsettiğim tek kişi hariç üzülmedim, o sözler günlerce içimden çıkmadı, günlerce yüreğim yandı.

Cok duygulandim yazdiklariniza..
Insallah Allahim isteyen herkese hayirlisiyla saglikla nasip etsin.
Bi arkadas evlat edinmeden bahsetmisti, eger hic care yoksa o da dusunulebilir.
Allah gonlumuze gore versin canim

Çok teşekkür ederim..
Bugünüm böyle yarını bilemem.
Son dönemde medyaya yansımayan bazı gelişmeler var ama 5 yıl sonra çok normalleşebilir.
Evlat edinme benim için çare değil, tercih olmalı, bu kararı da eşimle alabilirim. Eşim sana sarılıp uyuyayım yeter, ben halimden memnunum diyor.

Cinsiyet partisi de ne ya?

Baby shower a falan alıştık, bi de cinsiyeti mi kutlanıyor bebeklerin?

ISSIZZ hassınız biliyorum, halden anlamaz demeyin, ama kaç tane bebek konunuz var sizin? Mutluluğu tek bişeye odaklamayın. Sürekli kafanızda bu sorun olunca elinde olan güzelliği de göremez insan. Bir de kırılmaya çok daha yatkın olursunuz, çünkü algınız hep o yöne çevrili olacak.

Canım rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah benim de bir arkadaşım var 5 yıl çocukları olmadı doktor hiç bir sorun yok demesine rağmen İstanbul'da bı özel hastane var oraya gitti bunları köye göndermiş tatile demiş bir ay köyde kalacaksınız oradan beslenip orada hava alacaksınız bir ay sonra tekrar gelin demiş
Bire bir şahidim buna çok yakın arkadaşım çünkü
Doktor dalga geçiyor sandık biz ama yine de denemek istediler çünkü kv kp bosanin falan demeye milletten aynı senin tarzın gibi saçma sapan şeyler duyuyordu
Köyde tamı tamina 5 hafta kaldı köyden geldikten sonra 2 hafta sonra doktora gitti 4 haftalık gebeymis üstüne ikizi oldu üzme canını lütfen rabbim uygun zamanı bekliyordur belki de şimdi hiçbir şey yapmadan 3 ye hamile

İş güçleri Yok Muydu nasıl kalabildiler o kadar

Canım tüp bebek falan denediniz mi hiç aşılama yada ilaç tedavisi
Hayır tüp bebek henüz denemedik çünkü eşimin de benim de tahlilleri normalin üstünde. madem öyle bekleyelim dedik ama 4 yıla yaklaşıyor olmadı. .
Bu yıl haziran da tüp bebek düşünüyoruz inşallah Rabbim nasip eder. .
millet onada laf ediyor allah vermiyor işte zorla mı alacaksın tüp bebek le diyorlar. .
ben insanlardan çok yıldım çok etkiliyorlar beni. . her biri farklı konuşuyor yaramı desiyor benim sınavım bu ..

haklısınız ben kendimi frenlesem bile insanlar yakamı bırakmıyor. .
unutsam hatırlatıyor laf sokuyor. .
bi beceremedinmi. .
senden sonra evlenenlerin bile oldu. .
4 yılda nasıl yapılacağıni mi bilmiyorsun yoksa..
benim 3 cü nün odası bile hazır. ..
yaşın kaç olmuş nine mi diyecek sana çocuğun. .
senin evinde Mobilyacı dükkanı gibi düzenli çocuk yokya tabi bide gülüyor arkasına. ..

daha neler neler
yazsam kitap olur. ..

ablamın da 8 senedir olmuyor bir sorunuda yok. ama olmuyor. her lafa alınıyor. arkadaşlarının ona laf carptıgını söyleyip aglıyor çok üzülüyoruz. insanlar çok anlayışsız neden çocuğun yok senin kısır mısın felan diyenler bile oluyor. arkadasımın kızına yumurta süsledim benim oğlan kırmasın dıye kaldırmıstım ablam görmüş kutu acıp bakmak istemiş görüncede ben ondan saklıyormusum gıbı anlamıs üzüldü göstersem bir türlü göstermesem bir türlü bizde hassas davranmaya çalıştıkca alınacak sey arıyor.
tüp bebek düşünüyorlar şimdide. Allah nekadar olmayan varsa nasip etsin inşallah .

herşeye kulak asmayın tedaviniz varsa olun moralinizi güzel tutun Allah nasip eder inşallah canım benim

izinliyiz o tarihlerde o yüzden haziran i beklemek zorundayız. .Yıllık izinimiz o tarihte.
o hasas dönem de çalışmak istemiyorum tamamiyle tedaviye odaklanmak istiyorum o yüzden. ..
en doğrusu çalışmıyorken yapmak insallah güzel sunucunuzu yazarsiniz

Rabbim en kisa zamanda saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insallah. Isteyen ve bekleyis icinde olan herkese..
Uzme kendini imtihan bu ya, isyana dusme. Bir bakarsin hic beklemedgn anda gelmis mutluluk..
Hayatta hersey insanlar icin agir ve zor bir imtihandan geciyorsunuz. Ama sonu guzel ve hayir olur insallah..
Dua et bikmadan sklmadan Rabbimden iste..

Bende zor zamanlar yasadim agir imtihanlardan gectim kendimce. Hic tanimadgm bilmedgm bir hastalikla ugrastm 1,5 yil ama sonrasinda hersey duzeldi Rabbim mükafatini yolladi..
Belki o zamanlar o sikintiyi yasamasaydim suan bu guzellik bana siradan gelebilirdi. Sonsuz sükür..

Dua et bol bol. Tukendim dedgin yerde bittim dedgn yerde yetisiyor Rabbim.
Sennde yuzun guler şu mubarek gunlerde insallah canm.

Canım benim 4 yıl olmadı şükür ki şuan tüp bebekle hamileyim Rabbin kucağına almayıda nasip etsin bizim ki erkek infertilite si idi ama araştırırken buna da denk geldim bence alta yatan başka bir sorunda olabilir birde psikolojik destek al deri

Eklentiler

• IMG_20180401_113717.webp
    35 KB · Görüntüleme: 77
Allah şu mubarek aylarda tup bebegede gerek kalmadan hayirli bir evlat nasip etsin 2 senelik evliyim 10 haftalik hamileyim ama iki senede ne sorular cektim anlatamam misafrlige giderdim daha nasilsin demeden bebek varmi diye sorarlardi bi yere gitmek istemezdim artik tepem atti siz merak edin diye yapmiyorum diyordum üşütür hasta oluprdum midem bulanrdi kaynanam hemen bebek mi var diye bin tane laf ay hasta olmaya korkardm ay ne çektim be şu elalem denilen kesimden Allah yardmcin olsun canim

Aynı şeyleri bende yaşadım

Ne yazık ki insanlar böyle.. Belki bizler de öyleyiz Rabbim hiçbirimizi sınamasın ama sınanınca daha iyi anlıyor insan. Bir arkadaşım var iki yıla yakın sebepsiz çocukları olmadı onun bir arkadaşı bir gün ona tembel sen daha otur demişti arkadaşımda bana anlatmıştı çok iyi hatırlıyorum. Çok geçmeden hamile kaldı ve bebişini aldı kucağına. Geçenlerde de o bana sen yat yat dedi şok oldum. İnsan yara aldığı bir şeyden insanları nasıl yaralar. Hamile olmama ve bir oğlumun olmasına rağmen çok incindim. çünkü benimde ikinci bebeğim iki yıla yakın istememize rağmen sonra olmuştu.Birşey demedim. Siz de demeyin Rabbim son haddine getirmiş olabilir dua edin. Rabbim size ve sizin nezlinizde isteyen herkese hayırla sağlıkla kolaylıkla tez zamanda evlatlar nasip etsin. Aynı zamanda sabrı ve duayı nasip etsin

14 yıllık evliyim. Benden 1 ay önce evlenen arkadaşım geçen yıl anne oldu.Gitmediği doktor,görmediği tedavi kalmadı desem yeridir.Bu benim kaderim,kabul ediyorum dediği an gebe olduğunu öğrendi. Kafanızı rahat tutun.Biliyorum çok zor.Ama ol deyince olduran var.

Kıııııız yazdıklarının tamamını okumadım ama sana umut olmaya geldım :) bak sımdı ben yazayım sen oku, evlılıgımde 5 yıl bu ay dolacak ınsallah... Bastan berı sadce 6 ay korunduk ve benhıc hap falan ıcmedım buna ragmen bır yıl denedık gebe kalamayınca doktora gıttı aklına gelebılevek tum testlerı yaptırdım genetık rahım fılmı vs. Esımde veya bende hoc bır sorun yoktu ıkı uc asılama tedavısı grdum hepsı negatıf snra bır yıl ara verdım o surecte de kur falan denedım ıncır havuc bak tarcın, preesed Jeller falan hepsını denedım yıne olmadı hıc hamıle kalamadım sonra gecen yaz yenıden hastaneye gıttım tetkıkler falan derken yaz bıttı ve bır kez daha asılama oldum sonuc negatıftı adetın ucuncu gunu doktora gttım tekrar asılamaya baslamak ıcın ve yıkılarak eve dondum kıstın var asılama yapamayız bır ay ara dedı cınku... O sırada baska saglık sorunlarım cıktı ve sureklı baska baska hastamelerde surundum ne yumurtlama gunume baktım ne de adet tarıhımı bılıyrdum en son aklıma gelıp takvıme baktıgımda adetım 3 gun gecıkmıstı nrmalde saat gıbıdır ama hıc konduramadım sonra dıger doktorumun verdıgı ılacları yutmadan once nolır nolmaz dedım bır test yaptım o da ne hayatımda ılk defa ıkıncı cızgı bız şok acıle kostuk kanda da cıktı tam 4 yıl olmustu, 4 yılda yıgınla kur tedavı sonucu olmayan bebek, kendılıgınden yumurtlama tarıhımı bıle bılmedıgım bebek olsun dıye ugrasmadıgım bır anda olmustu aylarca ınanamadık hala karnıma bakıyorum ruya mı dıyorum:) ama soylenenler dogru kuzum vaktı zamanı helınce oluyor sana dusen umudunu kaybetmemek bılıyorum her ay çöküş yaşıyorsun bende yasadım uzulmek normal ama onemlı olan çöktüğün yerden daha guclu ve daha umutlu olarak kalkmak ve mucızeler tam vazgectıgın anda gelır benjmkı oyle oldu darısı senın basına tum ısteyenlerın basına olsun uzuleceksın ama umudunu kaybetmeyeceksın, bende aynı senın gıbı knusurdum hıc gebe kalmadım dıye derdım, halbukı ne yanlıs bı bakıs acısı gebe kalıp dusuk yapsan daha mı ıyı sankı? bır zamanı var demekkı o zaman geldıgınde olsun ve tam olsun... Guclu olman lazım

Merhaba,bizimde iki sene bebeğimiz olmadı sebepsiz infertilite dendi hep ama gelde anlat, yaşadığınız herseyi birebir yaşadımm cok iyi anlıyorum sizi her ay aglardim, aşılama yapılacak ay sogan kuru denedim ve doğal yolla hamile kaldım şükürler olsun, o çift çizgiyi hic görmeyeceğim sanıyordum ama gerçekten zamani gelince oluyormus:) borclarimiz bitti araba aldik ve hamile olduğumu öğrenmiştim :) her nasip vaktine esirdir canım.. Allahim daha fazla bekletmeden nasip etsin inşallah, amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…